Liverpool > Transferi

Ljetni transferi 2021

<< < (2/423) > >>

scouser68:

--- Citat: luigi - Veljača 07, 2021, 21:56 ---Prije 15 ukupno

--- Kraj citata ---

Ma daj. Pa 20 zajedno moraju vrijediti..  ]:)

luigi:

--- Citat: scouser68 - Veljača 07, 2021, 21:59 ---Ma daj. Pa 20 zajedno moraju vrijediti..

--- Kraj citata ---
Malo sam potcjenio Edwardsa. Ono, kako igraju ove sezone je ocaj tako da stvarno ne znam. Samo da ih se rijesimo i njihove plate

scouser68:

--- Citat: luigi - Veljača 07, 2021, 22:00 ---Malo sam potcjenio Edwardsa. Ono, kako igraju ove sezone je ocaj tako da stvarno ne znam. Samo da ih se rijesimo i njihove plate

--- Kraj citata ---

Ne znamo za koliko je Shaq trebao ovo ljeto otici.. Mislim da je za Origija bilo ponudjeno 20 miliona funti od Wolvesa prije dvije sezone, ali da, bilo bi stvarno dobro njih dvojicu prodati..

mihovil:

--- Citat: scouser68 - Veljača 07, 2021, 21:37 ---Shaqiri je osobno ako se ne varam odbio prodaju proslo ljeto? Ne pisem ovo da ga oznacim kao glavnog krivca ili bilo sta slicno, ali mislim da covjek na ljeto jednostavno treba otici. Ugovor mu je do 2023. i stvarno je za odlazak idealan trenutak. Kao i za Origija (koji je slicno prije dvije sezone odbio Wolvese). Obojica nisu dovoljno dobri i nadam se da je sada i njima po tom pitanju sve jasno. Naravno da mogu kao i Markovic na temelju trajanja ugovora odbiti odlazak, ali..
Koliko bi se za njih dvojicu moglo dobiti? Cca 15 svaki? Jel to realno?

--- Kraj citata ---
Osobno mislim da bi za Shaqirija s obzirom na sve mozemo dobit cca 7-8 mil. Za Origija se nadam da bi mogli dobiti vise i blize ovoj tvojoj cijeni. Ono sto je problematicno je sto i dalje ne znamo koliko ce cijela situacija bez navijaca trajati i koliki ce budgeti klubova biti na ljeto. Vidjeli smo kako vec sad na zimu prakticki nije bilo ozbiljnog transfera u PLu, ako se ovako nastavi nece ni ljeto biti pretjerano bolje.

scouser68:

--- Citat: mihovil - Veljača 07, 2021, 22:03 ---Osobno mislim da bi za Shaqirija s obzirom na sve mozemo dobit cca 7-8 mil. Za Origija se nadam da bi mogli dobiti vise i blize ovoj tvojoj cijeni. Ono sto je problematicno je sto i dalje ne znamo koliko ce cijela situacija bez navijaca trajati i koliki ce budgeti klubova biti na ljeto. Vidjeli smo kako vec sad na zimu prakticki nije bilo ozbiljnog transfera u PLu, ako se ovako nastavi nece ni ljeto biti pretjerano bolje.

--- Kraj citata ---

Da. Bas zbog svih tih okolnosti sam i pitao koliko je realno, ali tesko je to naravno procijeniti. Smatram samo da su stvarno svoje dali u Liverpoolu..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju