Liverpool > Transferi

Ljetni transferi 2021

<< < (4/423) > >>

scouser68:

--- Citat: mihovil - Veljača 07, 2021, 22:56 ---Mislim covjek je u sezoni odigrao 360 premiership minuta i nakon toga dobije dodatnih 5 godina na ugovoru.
--- Kraj citata ---
Je, to posebno sada izgleda kao losa odluka, ali opet, islo se na to da je mlad pa ce se uvijek moci dobro prodati.. Mislim, pa jedan Solanke se prodao za 19-20 miliona, Ibe za 15-16..
Ali onda se desila korona..

Winx:
Kako trenutno izgledamo, ne mislim na broj bodova, nego na govor tijela igrača, bojim se da bismo mogli imati popriličan remont svlačionice za slijedeću godinu. Ne mislim da to klub i mi želimo, to će biti neminovno, pogotovo ako (ne daj Bože) ostanemo izvan plasmana za Ligu prvaka.
Nekako mi se čini da će Gini, Salah, Mane, Origi, Shaq, Keita i tko zna tko sve još je tu moguć, potražiti drugu sredinu

gento:
Ma treba puno više prodati nego dovesti. Dovesti moramo 3, max 4 igrača, a prodati njih 10.

scouser68:

--- Citat: gento - Veljača 08, 2021, 08:59 ---Ma treba puno više prodati nego dovesti. Dovesti moramo 3, max 4 igrača, a prodati njih 10.

--- Kraj citata ---

Za to ce trebati čudo s obzirom na okolnosti iako se slazem da bi trebalo tako.

gento:

--- Citat: scouser68 - Veljača 08, 2021, 09:13 ---Za to ce trebati čudo s obzirom na okolnosti iako se slazem da bi trebalo tako.

--- Kraj citata ---

Znam, ali eto, nadajmo se da će se situacija popraviti i da će klubovi moći kupovati. S tim da je i dosta free transfera.

Očekujem da odu:
Adrian (free), Karius, Phillips (free), Matip (možda), Shaqiri, Grujić, Gini (free), Wilson, Origi, Salah/Mane, Ox, Awoniyi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju