Liverpool > Transferi

Ljetni transferi 2021

<< < (3/423) > >>

mashaka:
Meni je samo žao šta više kineski klubovi se ne ponašaju kao pijani milijarderi kao prije nekoliko godina, jer jedino bi oni bili još ludi za dat veću lovu Shaqiriju i dobru odštetu. Mislim da je 10-12 max šta možemo uhvatit ako će ga ko htjet a pitanje oće li on htjet ić.

mihovil:

--- Citat: scouser68 - Veljača 07, 2021, 22:05 ---Da. Bas zbog svih tih okolnosti sam i pitao koliko je realno, ali tesko je to naravno procijeniti. Smatram samo da su stvarno svoje dali u Liverpoolu..

--- Kraj citata ---
definitivno su dali svoje i nemamo nikakve koristi od njih. Al to je malo i do nas sto smo napravili te poteze u startu. Protiv Shaqirija sam bio odmah pa je bilo "ako nista uvijek ces ga moc prodat za veću cijenu" dok smo Origiju dali novi ugovor nakon 3 bitna gola kad smo uzeli LP bez obzira sto nije ni tada igra nista bolje. A to je valjda najgora stvar koju mozes napraviti, dat nekom novi ugovor dok si "high" na uspjesima. To je jednako ludo ko kupit igraca zbog 4 utakmica na velikom prvenstvu.

Sad nas te greske kostaju i placamo te neke glupe poteze. Iako u zadnjih nekoliko godina smo stvarno vukli vecinom dobre poteze, pa je ovo sve oprostivo, ali samo pokazuje kako svi potezi koliko se god neznacajni cinili u startu imaju svoju cijenu.

I da, definitivno i korona nam odmaze da smanjimo svoje gubitke na njima, al to ne znaci da to i u startu nisu bili losi potezi.

Raptor:

--- Citat: mihovil - Veljača 07, 2021, 22:32 ---definitivno su dali svoje i nemamo nikakve koristi od njih. Al to je malo i do nas sto smo napravili te poteze u startu. Protiv Shaqirija sam bio odmah pa je bilo "ako nista uvijek ces ga moc prodat za veću cijenu" dok smo Origiju dali novi ugovor nakon 3 bitna gola kad smo uzeli LP bez obzira sto nije ni tada igra nista bolje. A to je valjda najgora stvar koju mozes napraviti, dat nekom novi ugovor dok si "high" na uspjesima. To je jednako ludo ko kupit igraca zbog 4 utakmica na velikom prvenstvu.

Sad nas te greske kostaju i placamo te neke glupe poteze. Iako u zadnjih nekoliko godina smo stvarno vukli vecinom dobre poteze, pa je ovo sve oprostivo, ali samo pokazuje kako svi potezi koliko se god neznacajni cinili u startu imaju svoju cijenu.

I da, definitivno i korona nam odmaze da smanjimo svoje gubitke na njima, al to ne znaci da to i u startu nisu bili losi potezi.

--- Kraj citata ---
:dobarpost
Jedino se nadati da će netko kao herta berlin doc po sacirija na ljeto, posto sad na zimu nije htio prec tamo

scouser68:

--- Citat: mihovil - Veljača 07, 2021, 22:32 ---definitivno su dali svoje i nemamo nikakve koristi od njih. Al to je malo i do nas sto smo napravili te poteze u startu. Protiv Shaqirija sam bio odmah pa je bilo "ako nista uvijek ces ga moc prodat za veću cijenu" dok smo Origiju dali novi ugovor nakon 3 bitna gola kad smo uzeli LP bez obzira sto nije ni tada igra nista bolje. A to je valjda najgora stvar koju mozes napraviti, dat nekom novi ugovor dok si "high" na uspjesima. To je jednako ludo ko kupit igraca zbog 4 utakmica na velikom prvenstvu.

--- Kraj citata ---

Da, osobno i ja nisam bio nikako za Shaqa. Ono kad ti lik nikako ne sjedne od prve. Sjecam se da se o njemu diskutiralo tu na forumu i dosta prije nego sto je doslo do ozbiljne price oko njega i nas pa su se redali argumenti za i protiv. Origi se isto ukazao na velikom turniru za Belgiju pa mlad pa kao ajde oa onda golovi Evertonu, Barci, Tottu u finalu.. Mada bi s njime bila druga prica da je pristao na odlazak u Wolvese jer je to bila dobra odsteta u pitanju. Ali on je mlađi pa mislim da ce biti lakse s njime ostvariti dobar ili bar solidan transfer. Sve u svemu, ako odbiju odlaske (sto nije iskljuceno zbog manjih placa i slabijih klubova, sve te korona situacije, a nadam se ipak da nece) bit ce to bas natezanje s njima..

mihovil:

--- Citat: scouser68 - Veljača 07, 2021, 22:48 ---Da, osobno i ja nisam bio nikako za Shaqa. Ono kad ti lik nikako ne sjedne od prve. Sjecam se da se o njemu diskutiralo tu na forumu i dosta prije nego sto je doslo do ozbiljne price oko njega i nas pa su se redali argumenti za i protiv. Origi se isto ukazao na velikom turniru za Belgiju pa mlad pa kao ajde oa onda golovi Evertonu, Barci, Tottu u finalu.. Mada bi s njime bila druga prica da je pristao na odlazak u Wolvese jer je to bila dobra odsteta u pitanju. Ali on je mlađi pa mislim da ce biti lakse s njime ostvariti dobar ili bar solidan transfer. Sve u svemu, ako odbiju odlaske (sto nije iskljuceno zbog manjih placa i slabijih klubova, sve te korona situacije, a nadam se ipak da nece) bit ce to bas natezanje s njima..

--- Kraj citata ---
Ma Origijev transfer mi je u startu bio odlican, cinio mi se kao top potencijal i on je jedan od igraca ciji me razvoj bas razocarao.

Al mi smo znali sto je Origi i koliko se razvio, odnosno koliko je zapeo u trenutku kad smo mu dali taj novi ugovor. On je ugovor dobio na par golova, bez obzira na to sto je i te cijele sezone prakticki bio otpisan. Mislim covjek je u sezoni odigrao 360 premiership minuta i nakon toga dobije dodatnih 5 godina na ugovoru.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju