Autor Tema: Podcijenjeni i precijenjeni igrači  (Posjeta: 9094 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
Odg: Podcijenjeni i precijenjeni igrači
« Odgovori #45 : Studeni 16, 2020, 08:54 »
ima jedan igrač koji mi je drag i mislim da je podcijenjen, a to je robert snodgrass. zanima me baš što vi mislite o njemu?

Imao je on svoje uspone i padove. Da je ostao na razini kao one sezone kao u Leedsu (čini mi se da je to bio Leeds) onda bi i završio u jednom od klubova Big 6, ovako, mislim da je igrao ipak u klubovima svog renomea koji se eventualno bore za Ligu UEFA.

Po meni je na primjer Baines (osim njegove greške što gotovo cijelu karijeru igra za "krivi klub iz Liverpoola") prilično podcijenjen igrač. 

Offline Ivek

• Hero Member
« Odgovori #46 : Studeni 16, 2020, 09:55 »
Imao je on svoje uspone i padove. Da je ostao na razini kao one sezone kao u Leedsu (čini mi se da je to bio Leeds) onda bi i završio u jednom od klubova Big 6, ovako, mislim da je igrao ipak u klubovima svog renomea koji se eventualno bore za Ligu UEFA.

Po meni je na primjer Baines (osim njegove greške što gotovo cijelu karijeru igra za "krivi klub iz Liverpoola") prilično podcijenjen igrač.

Nikako se nisam mogao nacuditi kako nije otisao u Real/Barcu/Juve,...jer je svojevremeno bio ponajbolji lijevi bek svijeta i konstantno dobar godinama iako se svaki rok povezivao sa svima

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #47 : Studeni 16, 2020, 11:23 »
drag mi je bio baines, jedan od omiljenijih ligaških igrača van liverpoola (kluba, ne grada :D). siguran i pouzdan na toj vjerojatno najškakljivijoj poziciji u ekipi, a znao je zapravo "igrati" nogomet.
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
« Odgovori #48 : Studeni 16, 2020, 17:34 »
Njega su svako ljeto selili u Man Utd. I et kak je dobio koju godinu vise ostao na kraju u klubu preko puta parka.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #49 : Studeni 16, 2020, 17:35 »
Jest Baines bio top fkt, uvijek ga dovodio na onim starijim mrnadzerima :D korner, pola gola.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #50 : Studeni 17, 2020, 08:55 »
Jest Baines bio top fkt, uvijek ga dovodio na onim starijim mrnadzerima :D korner, pola gola.

Sjećam se da je Carragher svojevremeno njega označio kao jedinog igrača kojeg bi rado vidio u našem dresu, a istodobno je upravo Bainesov pregled igre i njegovi centaršutevi bili ti  koje tada u klubu nismo imali jer smo imali uglavnom "prvorazredne bekove i krila".  :D

Evo, pronašao sam članak.
https://www.tribalfootball.com/articles/everton-fullback-baines-embarrassed-praise-liverpool-icon-carragher-1661081#popup-sso