Autor Tema: Emirates FA Cup 2020/21  (Posjeta: 5740 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline luigi

• Hero Member
Odg: Emirates FA Cup 2020/21
« Odgovori #30 : Svibanj 15, 2021, 22:03 »
Možda im i je, ali im ne bi smio biti. Imaju li šanse osvojiti LP ili doći u završne faze? Ne. Prekratki su i nedovoljno kvalitetni.

Osvajanje prvog FA kupa im je puuuuuno važnije.
Navijačima jeste, ali klubu i igračima vjerujem da nije.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #31 : Svibanj 15, 2021, 22:03 »
Možda im i je, ali im ne bi smio biti. Imaju li šanse osvojiti LP ili doći u završne faze? Ne. Prekratki su i nedovoljno kvalitetni.

Ne, nisu u pravu.

Novac, novac, novac. Ovaj uspijeh je samo rezultat dobrih stvari koje rade kao klub, ali ulazak u LP im je daleko veci uspijeh u sadasnjoj konkirenciji.

Uzmimo Dinamo za primjer koji bez obzira na cetvrtfinale EL, zaradili su daleko manje novca nego sto su bili samo u skupini LP.

Novac koji dobiju moci ce im pomoci u daljnjem napretku, pojacavanju ekipe, i sumnjam da ce kao i 2016 kupiti 6-7 igraca samo da bi imali sirinu.

Poznati su po dobrom scoutingu i ciljanim pojacanjima.

Nije ni Wenger lud bio kad je izjavio da mu je 4. mjesto i ulazak u LP kao trofej u sezoni.

Za njih je sad utakmica u utorak pravo finale.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline we_love_you_Liverpool

• Hero Member
« Odgovori #32 : Svibanj 15, 2021, 22:13 »
Opet kažem... Za 20 godina nitko se neće sjećati da li su igrali ligu prvaka 2021. Ili nisu, ali trofej ostaje vječno! Svi ovi igrači ulaze u povijest kao pobjednici fa cupa i to prvog u povijesti kluba . Po meni za klub poput Leicestera ovo je daleko bitnija stvar od plasmana u lp... Fa cup je veliko natjecanje, povijesno iako je nažalost dosta degradirano. Ne može se ipak porediti Dinamo sa Leicesterom jer Dinamo kroz ligu prvaka da zaradi pola budžeta kluba ako ne i više, a Leicester možda desetinu, opet znači im puno, ali ne i presudno za funkcioniranje kluba, znači toliko da mogu dovesti 2 igrača više npr. Ili jednog skupljeg.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #33 : Svibanj 15, 2021, 22:14 »
Obje strane su djelimicno upravu. Razumijem genta kad kaze da je bitniji FA kup, upravo radi toga sto ce se za 10-15 godina pricati o tome, a ne u ulasku u grupu LP

Ali u ovom trenutku je klubu i igračima daleko bitnije igrati LP + finansije.

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #34 : Svibanj 15, 2021, 23:01 »

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #35 : Svibanj 15, 2021, 23:20 »
U 5 godina uzeti prvi puta premiership i FA kup. I u kojoj konkurenciji.. Nemjerljivo sa skupinom Lige prvaka.. Je to lova i status, ali ova dva trofeja.. Nema to cijenu..

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #36 : Svibanj 16, 2021, 00:38 »
Ne, nisu u pravu.

Novac, novac, novac. Ovaj uspijeh je samo rezultat dobrih stvari koje rade kao klub, ali ulazak u LP im je daleko veci uspijeh u sadasnjoj konkirenciji.

Uzmimo Dinamo za primjer koji bez obzira na cetvrtfinale EL, zaradili su daleko manje novca nego sto su bili samo u skupini LP.

Novac koji dobiju moci ce im pomoci u daljnjem napretku, pojacavanju ekipe, i sumnjam da ce kao i 2016 kupiti 6-7 igraca samo da bi imali sirinu.

Poznati su po dobrom scoutingu i ciljanim pojacanjima.

Nije ni Wenger lud bio kad je izjavio da mu je 4. mjesto i ulazak u LP kao trofej u sezoni.

Za njih je sad utakmica u utorak pravo finale.

FA cup je tradicija i ostaje zabilježen, ali realno LP ti nosi dio financija i stabilnost i slažem se da je bitnija od kupa. Mnogim klubovima su godišnji budžeti neodrživi bez tog natjecanja.. nažalost nacionalni kupovi su izgubili na važnosti i nije to od jučer, donose lijepi trofej, ali jednostavno ne nose takav naboj ko nekada upravo zbog ovog što si spomenuo
YNWA!!

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #37 : Svibanj 17, 2021, 09:08 »
Uvijek kad spominjemo finale FA Kup-a sjetim se ove finalne tekme protiv tada strašnog Arsenala.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #38 : Svibanj 23, 2021, 01:18 »
Uvijek kad spominjemo finale FA Kup-a sjetim se ove finalne tekme protiv tada strašnog Arsenala.

Iste sezone smo osvojili i kup UEFA protiv Alavesa

Kakva sezona..  :love
YNWA!!

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #39 : Svibanj 23, 2021, 10:25 »
Iste sezone smo osvojili i kup protiv Alavesa
Kakva sezona..  :love

Kao i liga cup protiv Birminghama. Osvojili community shield i Europski superkup protiv Bayerna. Riise postigao svoj prvi gol za klub.

Mislim da je to bila godina Owena kada nam je svima ili velikoj vecini prirastao srcu.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #40 : Svibanj 23, 2021, 10:33 »
Kao i liga cup protiv Birminghama. Osvojili community shield i Europski superkup protiv Bayerna. Riise postigao svoj prvi gol za klub.

Mislim da je to bila godina Owena kada nam je svima ili velikoj vecini prirastao srcu.

Da, vidiš ove ostale sam zaboravio skroz.. a nisi tad mogo to gledati ako ne prenosi naša tv, stream sam otrkio nekoliko godina kasnijekad nam je Arshavin zabio hattrick, mislim da mi je to prva streamovska..

Owen sam ja zavolio u debitantskoj sezoni a pogotovo nakon onog čudesnog gola argentini na wc '98  :love
Poslije je razočarao jbg, ali do odlaska u RM mi je bio uz Gerrarda najdraži igrač
YNWA!!

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #41 : Svibanj 23, 2021, 12:40 »
To je bila jedna jako dobra ekipa i meni posebno draga. Od stopera Hyypie, koji mi je još uvijek najdraži stope od kada pratim LFC, zatim dva super čeha Berger i Šmicer, onaj pravi klasični srednjak Hamman, koliku stabilnost nam je samo davao, pa tercet u napadu, sve do mladog Gerrarda a kakva bi to bila ekipa Liverpoola da nema barem jednog fajterskog škota!
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #42 : Svibanj 23, 2021, 13:10 »
Ja sam isto zavolio Liverpool zbog Owena...nakon gola Argentini 98.  :D
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011