O svemu > Forum i prijedlozi
Novi korisnici - kako ste nas našli?
Zoky:
Evo volio bi da što više novih korisnika napiše kako su saznali za ovaj forum. Da li je u igri bio google, nekakav blog, prijatelj...
Pod novi ne znači samo oni registrirani recimo zadnja 2 tjedna, već i prije, a odnosi se na ljude koji ovaj detalj naravno još nisu otkrili :D
king kenny:
evo iako imam već prilično "utakmica u nogama" na ovom forumu :D da kažem kako sam ja saznao.Slučajno sam nešto bio na forumu net.hr-a i na jednom od nogometnih topica neki korisnik(vjerovatno ti Zoky :kuler)je ostavio link za ovaj forum uz poziv L.F.C. navijačima da se pridruže i to je to. :)
Zoky:
Heh... could be... mada imam ja svoje "doušni(c)ke" tamo hehe koji javljaju za ovaj forum LFC fanovima :p
weka_kt:
upiso sam lfc u google jer sam reggan na njihovoj stranici i upalo mi u oko mislim da je bilo 3 ili 4 po redu i našo sam vas....
grbi:
Mene je pozvao Zoky! pitao me sta hocu, tj bacio prazni papir na stol... rekao sam hocu titulu, ovlasti, 2.000 EUR, placeni godisnji u Singapuru,... bla bla bla... on je rekao SUPER mislio sam da ce biti skuplje i to je to :super
ma sala, on me pozvao a drugo je trebalo zasluziti :)))
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju