Autor Tema: Spammara (opet gluposti... naravno)  (Posjeta: 255730 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Gerro

• Hero Member
Odg: Spammara (opet gluposti... naravno)
« Odgovori #2445 : Svibanj 29, 2025, 11:29 »
Poljaci & Madari pola njih rade u Austriji/Njemackoj na bausteli, jeftina radna snaga, imaju manje place od Austrijanaca/Njemaca koji rade isti poso, tu su 3 tjedna, od Pon-Nedelje na poslu, i onda idu 1 tjedan doma..

Moramo ih pohvalit isto, jer su nakon rata Madari, Poljaci, Cesi, Slovaci spasili turizam u Hrvatskoj!!

Tako da nebih reko da su svi isti, osim Zidova, to su sve govna!! Imaju srece da ih Amerika brani, inace bi nestali ko Atlantida
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2446 : Svibanj 29, 2025, 11:32 »
Poljaci & Madari pola njih rade u Austriji/Njemackoj na bausteli, jeftina radna snaga, imaju manje place od Austrijanaca/Njemaca koji rade isti poso, tu su 3 tjedna, od Pon-Nedelje na poslu, i onda idu 1 tjedan doma..

Moramo ih pohvalit isto, jer su nakon rata Madari, Poljaci, Cesi, Slovaci spasili turizam u Hrvatskoj!!

Tako da nebih reko da su svi isti, osim Zidova, to su sve govna!! Imaju srece da ih Amerika brani, inace bi nestali ko Atlantida

88
Never miss a good chance to shut up.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #2447 : Svibanj 29, 2025, 11:33 »
pa eto i pokojni Jozo Leutar, nije nikad utvrđeno, ali se više-manje zna kome je smetao.

Općenito, sve te političke likvidacije u BiH su naređivali ljudi iz istog naroda kojem su pripadali i ubijeni.
Pa isto ti je i Leutar i Kraljević, žrtva u svađama dvaju/triju naroda od kojih svaki ima motiv zašto ga skloniti.

Optužena bila šestorica Hrvata bliskih Tuti i Šteli koje je Leutar htio izručiti Haagu, a nakon atentata nestali dokazi Interpola o Alijinom i Bakirovom pranju ratnih donacija preko računa u Austriji. Zato ne trebaš biti tako samouvjeren da znaš nešto jer si pročitao na dnevno.hr ili oslobođenje.ba. Sve te političke političke likvidacije se odigravaju na daleko većem nivou nego mi obični smrtnici imamo pojma.

Over and out.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #2448 : Svibanj 29, 2025, 11:42 »
i nemoj mi sad pričat kako su i Hussein i Assad i Gaddafi bili diktatori jer za narode kakvi su Arapi demokracija je nemoguća. Ti ljudi se i dan danas ubijaju u plemenskim obračunima i sad ti njemu objasni demokraciju, glasanje, ljudska prava...ne, za takve narode mora postojat autokrat
Opet, sve samo ne lijevi politicki stavovi, tako da bi rekao da je djapo dobro to opisao. Iako zelis za sebe rec da si ljevicar, tesko da stoji :D

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #2449 : Svibanj 29, 2025, 11:44 »

a dobro, mora se ipak napraviti razlika između židova i Izraelaca. Znam ljude koji su židovi po vjeroispovijesti i ne mogu reći da su svi loši ljudi, naravno. Čak i za Izraelce, imaš veliki broj ljudi koji se zalažu za kraj agresije i odlazak Netanyahua, ali nažalost većina je za potpuno istrebljenje Palestinaca.

Mislim, ok, slažem se da ne valja generalizirati kako sam ja napisao za Poljake, ali gotovo svaki s kojim sam bio u kontaktu je bio takav.
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #2450 : Svibanj 29, 2025, 11:45 »
Opet, sve samo ne lijevi politicki stavovi, tako da bi rekao da je djapo dobro to opisao. Iako zelis za sebe rec da si ljevicar, tesko da stoji :D

pa stvar je što ovo što sam ja napisao nema veze ni s ljevicom ni desnicom nego sa zdravim razumom, ali ok, gledajte vi to kroz roze naočale i uvjeravajte sami sebe kako su svi narodi isti
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #2451 : Svibanj 29, 2025, 11:51 »
@Marijo, nema tu razlike.

Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #2452 : Svibanj 29, 2025, 12:12 »
pa stvar je što ovo što sam ja napisao nema veze ni s ljevicom ni desnicom nego sa zdravim razumom, ali ok, gledajte vi to kroz roze naočale i uvjeravajte sami sebe kako su svi narodi isti
Al nije uopce bitno sto ja mislim. Ja samo kazem da to nije u skladu sa lijevim idejama. Mozes ti rec da je to zdrav razum, al onda priznaj da je zdrav razum na desnici (s cim se slazem) i da si desnicar. :D

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #2453 : Svibanj 29, 2025, 13:37 »
Marijo, na kraju teksta sam napisao da to nije bila kritika nego opservacija. Kako ti stavovi jednostavno nisu lijevi i nespojivi su s lijevim. Nisam ulazio u sam sadržaj tih stavova.

Offline Budma

• Hero Member
  • JFT96
« Odgovori #2454 : Svibanj 29, 2025, 13:47 »
Svaki post je o zlom zapadu i uvođenju demokracije, mene isto kada uhvati grč u sred noći dok spavam odmah krivim Ameriku i zapad.  :lol

Offline boo razzer

• Hero Member
    • portfolio
« Odgovori #2455 : Svibanj 30, 2025, 08:19 »
Svaki post je o zlom zapadu i uvođenju demokracije, mene isto kada uhvati grč u sred noći dok spavam odmah krivim Ameriku i zapad.  :lol
Ako vam je forum sinoć štekao, to je burazer web skrepao forum i sad radim analizu postova i možda ubacim i nešto smiješno u analizu.  :kuler
P.S. Dobio sam dozvolu od Gente.

(click to show/hide)
« Zadnja izmjena: Svibanj 30, 2025, 10:31 boo razzer »
Arne.exe učitan… čekamo trofeje

Offline boo razzer

• Hero Member
    • portfolio
« Odgovori #2456 : Svibanj 31, 2025, 01:02 »
Evo analize web skrepanja foruma za prošlu sezonu (računajući od datuma - 15.08.2024.):

Pošto mi je krš od HP laptopa a i internet hebeni je pucao , ovo se malo odužilo.
Pitao sam @gentu mogu li skrepati forum po noći , a da ne opteretim slučajno Zoky-jev server na nekom ŽNJ cloudu i dobijem ban vjeeečni (duži čak i od luigi-jevog apstiniranja od piskaranja od čak 1 godine).
Uglavnom skrepanje se odužilo na 4 sata i nešto sitno, naredba : htop u Linux terminalu je pokazala da sam zakucao i procesor i memoriju , a mreža se vukla ko stara raga i ponekad i pucala (nahebem se keve najeminentijem bejha telekomu usput).

Evo slike VS code sa kodom u Pythonu jerbo mi je trebalo skoro 300 linija koda:

Rezultati

1. Najčešće riječi na forumu:

2. Analiza sentimenta:

3. Pošto sve uobičajene analize imate i na samom forumu, odlučio sam staviti analizu psovki , jer pobogu ne živimo u Parizu:

Psovke i smiješni izrazi :
jbt: 52
k***c: 40
idiot: 32
mrzim: 17
debili: 7
p***u: 2
pušite: 1

« Zadnja izmjena: Svibanj 31, 2025, 01:11 boo razzer »
Arne.exe učitan… čekamo trofeje

Offline Dr.Lecter

• Hero Member
« Odgovori #2457 : Svibanj 31, 2025, 12:14 »
I na ovo si potrošio 4 sata, ostajuć do 01:00 h ?

Tužno.

Izađi vani, napij se, pokušaj nešto poševiti.... Sve je bolje od tuljenja u ekran.

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #2458 : Svibanj 31, 2025, 13:21 »
Imam dost dobar osjećaj da se ovo može napraviti u 7 minuta.
20 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #2459 : Svibanj 31, 2025, 13:39 »
Imam dost dobar osjećaj da se ovo može napraviti u 7 minuta.

Zato sto i moze  :lol

Najjace da ovdje nema nijedan zanimljiv podatak  :lol