Autor Tema: Igre (stolne, PC, PS, Xbox, Android, IOs,...)  (Posjeta: 67593 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline luigi

• Hero Member
Odg: Igre (stolne, PC, PS, Xbox, Android, IOs,...)
« Odgovori #495 : Prosinac 06, 2023, 10:52 »
Koji PS Plus imaš aktivan? Ako imaš Premium imaš jako dobrih AAA naslova besplatno za skinit. Ja sad ciljam na Life is strange kolekciju, kažu ljudi da je OK.

Mrzim horore, zombije i ta govna koja me vijaju. Nisam tip za takve igre,
Nemam nijedan :D Sad kad mi se nešto igram kupim to i igram. Onako kad sam imao aktivnu pretplatu počnem 10 igara, ništa ne završim. Završio sam neke tipa Ghost of Tsushima, Days Gone itd.

Igrao sam ja Life is strange prvi dio, meni se svidjela, čekam neko sniženje da uzmem drugi

Offline Budma

• Hero Member
  • JFT96
« Odgovori #496 : Prosinac 06, 2023, 11:15 »
Ma iskreno ne bi bio problem i da je mapa kao GTA V ali da ima puno vise ljudi, objekata u koje mozes uci i slicno.
Ne mogu komentirat za RDR mapu usporedbu jer nisam igrao tojest nije moj zanr.

Upravo ovo, ako je vjerovati nekim leakovima moći će se interaktirati i ulaziti u 70-80% objekata u igri što je i cijela poanta a ne da svaki put naprave još veću mapu nego u prijašnjoj igri a ista je prazna i bez sadržaja.

Offline vecac2

• Hero Member
  • In it goes towards Lovren...
« Odgovori #497 : Prosinac 06, 2023, 11:19 »
Peticu sam najmanje vjerojatno igrao od svih, i po meni ima najslabiju mapu.

San Andreas po meni neprevazidjeni GTA, presao ga X puta, vjerojatno igra u koju sam najvise sati utukao od singleplayer igara

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #498 : Prosinac 06, 2023, 11:30 »
Ima netko od vas novi cod, za ps5 da mi shera :) mogu i ja njemu NBA sherati ako igrate  :super
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #500 : Rujan 06, 2024, 12:31 »
https://ofenziva.ffa.hr/vijesti/football-manager-24-je-postao-besplatan-evo-kako-ga-mozete-preuzeti/582714/?fbclid=IwY2xjawFHsFxleHRuA2FlbQIxMQABHcIG7gVYVwmavi98ITCe9-4xz_6Ek_nvf1DBSEuQKYU9iM3-nyC_YMKoHg_aem_CgsdiUkUnh1oAz3APb8_mw
Super, samo što je u mene Linux Mint, pa kontam da se mogu spojiti preko WSL i igrati 2-3 sata dnevno.
Ne znam to je zaraza kad počneš, neda mi se gubiti vrijeme na to: jer sam dobio posao a mozda i otvorim neku dodatnu firmu sa prijateljem da radimo u  garaži poslijepodne. Tako da....
Nemam vremena ni za top igrice. jbga... ostarilo se.
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!