Anketa

120 milijuna. Što birate?

Bellingham
Mount + Mac Allister

Autor Tema: Ljetni transferi 2023  (Posjeta: 126987 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Monello

• Hero Member
Odg: Ljetni transferi 2023
« Odgovori #3630 : Svibanj 26, 2023, 14:08 »
Navodno Real dogovorio s Dortmundom cijenu za Judea

86.9 milijuna funti (100 milijuna eura) + dodaci

Hm nekako ne zvuči toliko strašno koliko se pričalo

Ma normala cifra, sto pokazuje svu situaciju kod nas.
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline LFCRi

• Hero Member
« Odgovori #3631 : Svibanj 26, 2023, 17:46 »
Navodno Real dogovorio s Dortmundom cijenu za Judea

86.9 milijuna funti (100 milijuna eura) + dodaci

Hm nekako ne zvuči toliko strašno koliko se pričalo

Ako to stvarno bude tako onda smo i vise nesposobni nego sto sam mislio. Stalno ponavljas da cekamo Bellinghama i onda nam je preskup za 100mil, ali cemo dovesti Mac Allistera za 70 milijuna (ako i to ne spusimo).

Ne moramo ni govoriti koliko je Jude bolji od njega. Po svim ovim najavama meni se cini da ce biti na kraju roka jedno veliko razocarenje.

Offline adn4n

• Hero Member
  • Cut my veins open and I'll bleed Liverpool red
« Odgovori #3632 : Svibanj 26, 2023, 18:36 »
 :roll
Ako to stvarno bude tako onda smo i vise nesposobni nego sto sam mislio. Stalno ponavljas da cekamo Bellinghama i onda nam je preskup za 100mil, ali cemo dovesti Mac Allistera za 70 milijuna (ako i to ne spusimo).

Ne moramo ni govoriti koliko je Jude bolji od njega. Po svim ovim najavama meni se cini da ce biti na kraju roka jedno veliko razocarenje.
Šta je s njegovom plaćom? S novcima koje moraš dati agentu, tati, baki, kuću njegovom ujaku itd itd nije samo odšteta klubu iz kojeg ga kupuješ jedina stvar koja se uzima u obzir.. Saberi sve pa ih uporedi.
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

Offline moki

• Sr. Member
« Odgovori #3633 : Svibanj 26, 2023, 18:39 »
Ne vredi.Naši su škrti.Ne daju 200-300 milja za igrača,a svi to žele. Čak i oni što detetu ne bi kupili igračku za 5€.

Offline LFCRi

• Hero Member
« Odgovori #3634 : Svibanj 26, 2023, 18:40 »
:rollŠta je s njegovom plaćom? S novcima koje moraš dati agentu, tati, baki, kuću njegovom ujaku itd itd nije samo odšteta klubu iz kojeg ga kupuješ jedina stvar koja se uzima u obzir.. Saberi sve pa ih uporedi.

Pa cekaj ajde mi onda reci zasto smo zrtvovali sezonu? Cekamo Judea, sigurno dolazi i takve fore, a sad nam je odjednom preskup?

Izmedu ostalog zar nije da novaca imamo? Nismo puno trosili, odlaze neki igraci, place se oslobadaju. Ne mogu vjerovat da pusite foru da nam je preskup. Uostalom vlasnici su krivi jer kada smo osvojili ligu prvaka i ligu i trebali po jedno kvalitetno ime da osvjezimo ekipu mi nismo nista napravili po tom pitanju pa smo se doveli u ovakvu situaciju

Offline LFCRi

• Hero Member
« Odgovori #3635 : Svibanj 26, 2023, 18:41 »
Ne vredi.Naši su škrti.Ne daju 200-300 milja za igrača,a svi to žele. Čak i oni što detetu ne bi kupili igračku za 5€.

Usporedba ti je stvarno glupa i nema nikakve veze s ovim o cemu se raspravlja

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #3636 : Svibanj 26, 2023, 19:03 »
:rollŠta je s njegovom plaćom? S novcima koje moraš dati agentu, tati, baki, kuću njegovom ujaku itd itd nije samo odšteta klubu iz kojeg ga kupuješ jedina stvar koja se uzima u obzir.. Saberi sve pa ih uporedi.

Svasta
Pa saberi ti da i argentinac ima ujaka tatu baku i jos vise gladne obitelji i agenta i da pored odstete klubu treba i njegove prikolice poplacat.

Kakvo ti je uopce ovo.opravdanje ?

Offline adn4n

• Hero Member
  • Cut my veins open and I'll bleed Liverpool red
« Odgovori #3637 : Svibanj 26, 2023, 19:05 »

Svasta
Pa saberi ti da i argentinac ima ujaka tatu baku i jos vise gladne obitelji i agenta i da pored odstete klubu treba i njegove prikolice poplacat.

Kakvo ti je uopce ovo.opravdanje ?
Možda jer Argentinac nema osnovu tražiti jednake novce kao Bellingham?
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #3638 : Svibanj 26, 2023, 19:36 »
Zrtvovali sezonu?
Taj mi dio nije bas jasan,a vidim ga cesto.

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #3639 : Svibanj 26, 2023, 19:51 »
Možda jer Argentinac nema osnovu tražiti jednake novce kao Bellingham?

ma bezveze rasprava, ne znam uopce sta branis kad bi i ti volio da dovedemo judea i platimo ovu cifru.
meni nije jasno uopce koji je razlog zasto smo odustali kad smo znali i proslo ljeto da on nece biti jeftin i opet smo stajali iza toga cvrsto da ga cekamo.
ili je klopp i proslo ljeto pricao slagere samo da zamaze oci navijacima.
ne mogu da shvatim kako se pricaju price i kako se okrecu odjednom kao da svi imamo trenutnu amneziju a proslo je pa ni godina dana.

nama realno treba i jude i argentinac i josko , ako cemo vec podic ljestvicu na nivo borbe za titulu sa city i ravnopravne borbe za ligu prvaka,
ako necemo onda hajmo dovest argentinca i neke polovnjake i ajmo nastavit slusat kloppove balalajke i slagere.

Offline LFCRi

• Hero Member
« Odgovori #3640 : Svibanj 26, 2023, 19:54 »
Zrtvovali sezonu?

Pod tim se smatra da nismo doveli veznjake, a bilo je ocito da nam trebaju.Mi smo "cekali" Judea i to si mogao cuti kroz pricu svih novinara koji su bliski klubu, a sad se cudimo da je preskup.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #3641 : Svibanj 26, 2023, 19:55 »
Zrtvovali sezonu?

Pa ono, nismo žrtvovali sezonu, ali smo žrtvovali prošlo ljeto jer smo (mislim na klub) uvjeravali javnost kako nećemo bacat lovu na prosjek nego je čuvamo za Judea iduće ljeto. Ok, nije bilo nigdje to javno rečeno ali su se puštale takve priče
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #3642 : Svibanj 26, 2023, 20:13 »
Pa ono, nismo žrtvovali sezonu, ali smo žrtvovali prošlo ljeto jer smo (mislim na klub) uvjeravali javnost kako nećemo bacat lovu na prosjek nego je čuvamo za Judea iduće ljeto. Ok, nije bilo nigdje to javno rečeno ali su se puštale takve priče

pa naravno da smo zrtvovali sezonu ako smo svjesno odustali od transfer roka i cuvali novce za ovo ljeto i za judea i jos doveli na posudbu onog mela i slusali bajke o eliotu i jonesu a na kraju se evo sve samo kazalo.

jel treba mi sad da vjerujemo i ovo ljeto u ove price sto nam dolaze iz kluba?

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #3643 : Svibanj 26, 2023, 20:46 »
Zrtvovali sezonu?

Pusti brate neka piše što tko želi, ali... :zid :suicide ....pošzto ću dobiti ban ako to napišem, pa eto smajlija. :lol

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #3644 : Svibanj 26, 2023, 21:20 »
Pusti brate neka piše što tko želi, ali... :zid :suicide ....pošzto ću dobiti ban ako to napišem, pa eto smajlija. :lol
Sad ne znan jesi kontra mene ili za  :D