Autor Tema: Rhian Brewster #24  (Posjeta: 7142 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gogec

• Hero Member
Odg: Rhian Brewster #24
« Odgovori #30 : Rujan 22, 2020, 11:08 »
A to je problem koji ce nam se sve vise i vise javljati. Sto nam je bolja prva ekipa i sto je konkurentnija, to je manje mjesta za mlade igrace i manje mi mozemo trpiti njihov razvoj, to je jednostavno tako i s tim cemo se morat naucit nosit. Brewstera smo proslo ili prije 2 ljeta jedva zaustavili da ne ode besplatno u Monchengladbach, sad cemo uspjet na njemu uzet ozbiljnu lovu sto je super stvar.

Jednostavno je gotovo nemoguce na ovoj razini istovremeno napadat najvece trofeje i trpit vlastite (pa makar i super talentirane) klince. Sto vise dealova sa buy-back opcijom i ja sam zadovoljan. A druga je prica mislim li ja uopce da Brewsterje ta razina top talenta, no to je i nebitno za ovu pricu.

jasno je da ne može dobiti minutažu kao što je dobio u Swanseu, ono što nezz jer ga nisam dovoljno gledao je da li bi npr mogao odraditi Origijevu ulogu rezervne špice, odnosno kako Origija gura na krilo, zamjenu za Firmina kad već nemamo bolju pa mu postupno podizati minutažu?
realno ni Solanke ni Ibe nisu postigli nešto zašto bi zažalili što smo ih prodali, pa struka ima kredit i moramo im vjerovati, ali velim, nebi volio da se prevarimo.
YNWA!!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #31 : Rujan 22, 2020, 11:11 »
Znači napravili smo dobar transfer samo ako igrač propadne? :D

Meni je super primjer Ings. Kod nas je imao 2 užasne ozljede, nije mogao doći do minuta (opravdano), prodali smo ga za super pare i u Southamptonu oživio karijeru. I mi, i Soton, i Ings su profitirali.

Mislim da imamo pravo i na 20% od sljedećeg transfera.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Kop Ruler

• Hero Member
  • Burn the witch!
« Odgovori #32 : Rujan 22, 2020, 11:14 »
Ako svaki takav igrač propadne, neće ti više nitko ni kupovati takve igrače :neznam

Slažem se za Ingsa. Bilo bi fenomenalno da ga imamo kao opciju ali lik ne bi bio ovo što je sad da je ostao.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #33 : Rujan 22, 2020, 11:16 »
jasno je da ne može dobiti minutažu kao što je dobio u Swanseu, ono što nezz jer ga nisam dovoljno gledao je da li bi npr mogao odraditi Origijevu ulogu rezervne špice, odnosno kako Origija gura na krilo, zamjenu za Firmina kad već nemamo bolju pa mu postupno podizati minutažu?
realno ni Solanke ni Ibe nisu postigli nešto zašto bi zažalili što smo ih prodali, pa struka ima kredit i moramo im vjerovati, ali velim, nebi volio da se prevarimo.
Ali nama treba bolja opcija za te minute naprijed od Origia i od Brewstera, zato i jesmo doveli Jotu. Brewsteru treba vise minuta da bi postao dobar, zato i zeli ici, ne moze uspjet i razvit se skupljajuci ovdje mrvice svakih mjesec i pol. Jednostavno je to normalno i najbolji klubovi svijeta najcesce imaju jako mali broj igraca iz svoje skole u ekipama makar imali i ponajbolje akademije na svijetu.

Nebi ni taj Sancho postao igrac od 100 milijuna eura da je ostao u Cityu i skupljao minute na kapaljku. I "zajebat" cemo se negdje, to je potpuno normalno, pojavit ce se neki klinac koji ce uspjet negdje drugdje, ali uspjet ce jer ce drugdje dobit minutazu i priliku za greske koje kod nas nebi mogao dobiti, odnosno nebi smio dobiti dok lovimo sve trofeje.

Offline brutek

• Hero Member
« Odgovori #34 : Rujan 22, 2020, 12:05 »
spasili su karijere i suso, luis alberto, pa i aspas kad su otišli. a kod nas sigurno ne bi napravili ništa.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #35 : Rujan 22, 2020, 12:38 »
spasili su karijere i suso, luis alberto, pa i aspas kad su otišli. a kod nas sigurno ne bi napravili ništa.

Istina. A mislim da za Alberta imamo 30% od sljedećeg transfera, a rekao bih da će frajer biti prodan za barem 50 milijuna.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #36 : Rujan 22, 2020, 12:41 »
Istina. A mislim da za Alberta imamo 30% od sljedećeg transfera, a rekao bih da će frajer biti prodan za barem 50 milijuna.
Iduce ljeto mu ostaje jos godinu dana ugovora i ima skoro 29 godina, nebi bas ocekivao silne milijune tu  :D

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #37 : Rujan 22, 2020, 12:45 »

Mi zapravo spašavamo karijere, pare nam nisu bitne!  :D

Znači napravili smo dobar transfer samo ako igrač propadne? :D

pa dobro ne mora baš propast, ako se ne razvije u kalibar igrača za lpool onda su dobro procjenili zar ne  :)

Pa dobro Ings baš nije pravi primjer, imao je prilike pa se ozlijedio i bez kontinuiteta nije mogo ulovit pravu formu.. Brewster odlazi i prije nego je zaigrao, kao i Hoever.. nadam se da se na Jonesa računa, dobro je izgledao ono što je igrao, nebi volio da i njega utopimo na isti način.
YNWA!!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #38 : Rujan 22, 2020, 12:47 »
Brewster odlazi jer mu je link-up igra užasna i jednostavno nema što tražiti u našem sustavu. Hoevera je i meni žao, ali jednostavno ne bi došao do minuta kraj Trenta (a i Williamsa) te se nikada ne bi razvio u igrača u kojeg će se možda sada razviti.

Iduce ljeto mu ostaje jos godinu dana ugovora i ima skoro 29 godina, nebi bas ocekivao silne milijune tu  :D

Da, šteta zbog korone, vjerujem da bi ga sad prodali.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #39 : Rujan 23, 2020, 11:06 »
Brewster odlazi jer mu je link-up igra užasna i jednostavno nema što tražiti u našem sustavu. Hoevera je i meni žao, ali jednostavno ne bi došao do minuta kraj Trenta (a i Williamsa) te se nikada ne bi razvio u igrača u kojeg će se možda sada razviti.

Pa dobro ima 20g, još valjda ima prostora za napredak. Ne izlazi iz akademije kompletan..
YNWA!!

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #40 : Rujan 23, 2020, 11:25 »
Pa dobro ima 20g, još valjda ima prostora za napredak. Ne izlazi iz akademije kompletan..
Naravno da ima, al nece promijenit tip igraca kakav je i u kakvog ce se (potencijalno) razvit, niti bi trebao to mijenjat jer moze postat odlican igrac.

Ono sto je jasno je da bi ovdje tesko dobio dovoljno prilike da se razvija a i nije stilski ono sto nama treba.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #41 : Rujan 23, 2020, 12:28 »

Da, šteta zbog korone, vjerujem da bi ga sad prodali.

Mogu se donekle složiti s tobom, ali gdje si ti njega gledao toliko da ovako što konstatiraš?  :roll
U Swanseu? Pa ne možeš uopće uspoređivati niti klubove niti tip igre, a o kvaliteti ekipe, trenera, taktike i suigrača ne žeilim raspravljati, ukratko, glupo je to uspoređivati i pogotovo suditi nakon njegovih koliko? 20-tak utakmica o bilo čemu.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #42 : Rujan 24, 2020, 11:43 »
Mogu se donekle složiti s tobom, ali gdje si ti njega gledao toliko da ovako što konstatiraš?  :roll
U Swanseu? Pa ne možeš uopće uspoređivati niti klubove niti tip igre, a o kvaliteti ekipe, trenera, taktike i suigrača ne žeilim raspravljati, ukratko, glupo je to uspoređivati i pogotovo suditi nakon njegovih koliko? 20-tak utakmica o bilo čemu.

logično, slažem se..

Naravno da ima, al nece promijenit tip igraca kakav je i u kakvog ce se (potencijalno) razvit, niti bi trebao to mijenjat jer moze postat odlican igrac.

Ono sto je jasno je da bi ovdje tesko dobio dovoljno prilike da se razvija a i nije stilski ono sto nama treba.

ali jbt kako znaš kakav je tip igrača napadač sa 20g? jel on igrač šesnaesterca, jel tap in napadač, jel više brzanac koji voli prostor, stvarno neznam. moguće je da si ga gledao više od mene jer sam ga gledao samo ono malo u crvenom dresu, ali svjedno je premalo to. pa tek će se vidjeti u kojem smjeru će se razvijati u seniorskom nogometu, pustimo akademiju  i juniore, PL je sasvim nešto drugo. 
ma mislim na kraju sad je i nebitno ako smo ga prodali ali jbt krivo mi je kako se lako odričemo talentiranih igrača a neke već sezonama ne možemo utopiti..
YNWA!!

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #43 : Rujan 24, 2020, 12:23 »
Bilo je sve jasno kada je klopp nakon jedne pripremne utakmice ovog ljeta rekao kako bi brewster puno vise trebao sudjelovati u igri. S obzirom na to da ga klub prodaje, ocito Klopp ne vidi da bi se ovaj mogao sistemski uklopiti, ili da nece dobiti ovdje dovoljno prostora da se razvija u tom nasem sistemu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #44 : Rujan 24, 2020, 17:39 »
Sheffield United remain hugely keen on #LFC's Rhian Brewster - Chris Wilder and Jürgen Klopp discussed the forward again yesterday - but are wary of the scale of interest in him

https://t.co/gKIi5JMgog