Anketa

NBA finale...

Toronto u 6 ili 7
12 (46.2%)
Toronto u 4 ili 5
0 (0%)
GSW u 4 ili 5
6 (23.1%)
GSW u 6 ili 7
8 (30.8%)

Ukupno Glasova: 26

Glasanje završeno: Lipanj 02, 2019, 17:28

Autor Tema: NBA  (Posjeta: 170312 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
Odg: NBA
« Odgovori #30 : Svibanj 02, 2017, 13:50 »
22 trice, 50% šuta za tri (možda 1-2 % niže no to je to), to je ono što se kometiralo oko ovog dvoboja. Jedini recept. 
Ako to naprave još tri puta i nastave taj ritam onda im svaka čast. Stvarno me zanima daljnja serija. S ovakvom tricom bi i GSW bio na velikim mukama..

rocketsi i jesu sastavljeni da budu r'n'g ekipa. Harden, Beverley, Gordon, Ariza, Anderson + Lou Williams. Small ball koji moze da pogodi tricu kad god hoce. Ovaj roster je preslika Sunsa prije 10-ak + godina, kada ih je također vodio D'Antoni.

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #31 : Svibanj 02, 2017, 15:59 »
Harden vodi ovu ekipu skoro pa savrseno,divota za gledat.
Mozda nece rokat ovoliko kolicinu tricu ali i bez toga imaju u saci Spurse.Kao sta sam rekao Aldridge stvarno izgleda ko sranje,nema tu ko razliku radit osim Kawhia, a sistematika ih izdaje u zadnje vrijeme.Njihova najveca snaga kroz regularnu su bili role playeri,a oni sad ne postoje.

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #32 : Svibanj 03, 2017, 09:21 »
isaiah show!!
na rodjendan pokojne sestre ubacio 53 koša, od čega 29 u zadnjoj četvrini i produzetku.
momak apsolutno ima ono nešto pobjedničko/lidersko u sebi.
kapa do poda mali veliki.

Bostonu 2-0 u seriji.

Offline Budma

• Hero Member
  • JFT96
« Odgovori #33 : Svibanj 03, 2017, 10:40 »
Šamarelica mora biti uvjerljivo najgori izraz za blowout koji sam čuo.

Offline El Rey

• Hero Member
« Odgovori #34 : Svibanj 03, 2017, 11:11 »
Šamarelica mora biti uvjerljivo najgori izraz za blowout koji sam čuo.
Isamaralo spurse pa zato šamarelica..

Offline El Rey

• Hero Member
« Odgovori #35 : Svibanj 03, 2017, 16:41 »
Primjetili su momci na forumu a i ja u zadnje vrijeme sve vise i vise.Fascinantno je koliko suci Thomasu toleriraju nosene lopte,mislim da u svakom drugom napadu to radi.

Offline xabeard14alonso

• Hero Member
  • #RiseUp
« Odgovori #36 : Svibanj 03, 2017, 16:46 »
Primjetili su momci na forumu a i ja u zadnje vrijeme sve vise i vise.Fascinantno je koliko suci Thomasu toleriraju nosene lopte,mislim da u svakom drugom napadu to radi.

Ne nego svaki put kad vodi loptu mu to mogu suditi. Onda je jasno zasto to ne rade. Jebiga.

Brooks se malo prilagodio protivniku i malo je podesio nesto u odnosu na prvu utakmicu. Iduci korak je usporiti pick Thomas/Horford i moze se nadati barem jednoj pobijedi u DC-u.
"No matter what we call heroin, it's gonna get sold. Shit is strong, we gonna sell it. Shit is weak, we gonna sell twice as much. You know why? Because a fiend is gonna chase that shit no matter what. It's crazy. We do worse, and we get paid more." -  Stringer Bell

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #37 : Svibanj 03, 2017, 17:59 »
Lik igra tako od kada je dosao u nba. Jedini koji se bunio je trener Bullsa. Drugi se nisu javljali.

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #38 : Svibanj 04, 2017, 10:10 »
Pala trica Raketa na prosječnih 30% i laganih 25 razlike za Spurse..   :roll 

Bit će ovo zanimljiva serija.

EDIT:

Zaboravih spomenuti tešku ozljedu koljena Parkera. Za njega je sezona gotova. Veliki peh za Spurse..
« Zadnja izmjena: Svibanj 04, 2017, 11:02 scouser68 »

Offline El Rey

• Hero Member
« Odgovori #39 : Svibanj 04, 2017, 11:08 »
Pala trica Raketa na prosječnih 30% i laganih 25 razlike za Spurse..   :roll 

Bit će ovo zanimljiva serija.

EDIT:

Zaboravih spomenuti tešku ozljedu koljena Parkera. Za njega je sezona gotova. Veliki peh za Spurse..
Veci je razlog sto je Harden sinov bio kriminalan.

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #40 : Svibanj 04, 2017, 11:16 »
Veci je razlog sto je Harden sinov bio kriminalan.

Pa šta drugi ne povuku?  :D

Ugl. ova ozljeda Parkera će biti veliki hendikep Spursa. Patty Mills to neće moći kvalitetno gurati na playu.
Za očekivati je da će se još više lopta spuštati pod koš. Baš peh.. Igrao je vrlo dobro Parker ovaj playoff.

Offline xabeard14alonso

• Hero Member
  • #RiseUp
« Odgovori #41 : Svibanj 04, 2017, 17:39 »
Ja ti garantiram da ce Mills i vise nego dobro to odraditi, barem u ovoj seriji s Rocketsima. Nije vise Parker sto je nekad bio, daleko od toga.
"No matter what we call heroin, it's gonna get sold. Shit is strong, we gonna sell it. Shit is weak, we gonna sell twice as much. You know why? Because a fiend is gonna chase that shit no matter what. It's crazy. We do worse, and we get paid more." -  Stringer Bell

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #42 : Svibanj 04, 2017, 18:45 »
Ja ti garantiram da ce Mills i vise nego dobro to odraditi, barem u ovoj seriji s Rocketsima. Nije vise Parker sto je nekad bio, daleko od toga.

Nije da, ali seriju s Grizlijima je bas odlicno odigrao. Podsjetio na starog Parkera. Jucer je isto do ozljede bio dobar. Njegov znacaj je i liderski. Ne samo u poenima. Na gubitku su kako god okrenes. Vidjet cemo za Millsa kak ce se snaci..

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #43 : Svibanj 04, 2017, 19:29 »
San Antonio Spurs Guard Tony Parker suffers ruptured left quadriceps tendon in Game 2. Parker is out for remainder of 2017 NBA Playoffs.

Parker out do kraja, kad god on nastupio.

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #44 : Svibanj 06, 2017, 08:15 »
@xabeard14alonso
Solidno je Mills to nocas odradio. Jedino je previse forsirao sut za tri.
Spustala se lopta pod kos sto je bilo i za ocekivati, a Aldridge i Gasol su to dobro odradili. Posebno Aldridge koji je bio odlican. Kawhi standardno drzi svoj nivo.
Sta reci za Rocketse? Klasika. Stane sut izvana, stane igra. To je D'Antoni. Sto vise promasuju to vise pucaju. Onda to izgleda kao ova utakmica. Kada ih ide je odlicno, ali cim stane nema druge opcije i onda je to raspad. Ima se jos za igrati, ali za sada se razvija onako kako sam otprilike i ocekivao.