Anketa

NBA finale...

Toronto u 6 ili 7
12 (46.2%)
Toronto u 4 ili 5
0 (0%)
GSW u 4 ili 5
6 (23.1%)
GSW u 6 ili 7
8 (30.8%)

Ukupno Glasova: 26

Glasanje završeno: Lipanj 02, 2019, 17:28

Autor Tema: NBA  (Posjeta: 170310 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline scouser68

• Hero Member
NBA
« : Travanj 24, 2017, 10:27 »
natjerao sam se jucer pogledat oklahoma - houston i moram rec da je zadnja minuta te utakmice nesto najbesmislenije sto sam ikad vidio

Predsezonske utakmice su kvalitetnije od onoga sinoć. Ono stalno fauliranje Robersona pa bacanje te lopte iz ruku kao da bacaš vrući krumpir, samo da se što prije toga riješiš iz ruke, baš preloša utakmica. Totalni cirkus od igre..

Offline Luis Garcai

• Hero Member
Odg: NBA
« Odgovori #1 : Travanj 25, 2017, 08:51 »
Kao sto se i ocekivalo GSW pomeli PTB. Hawksi izjednacili u seriji protiv Wizardsa, a Raptorsi poveli protiv Bucksa.

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #2 : Travanj 26, 2017, 12:09 »
Westbrook  koliko je dobar igrac u  tolikoj  mjeri je i dalje vrlo glup.Mislim da se to mijrlenjat nece tip neke stvari nikad nece svatit.

Inace drago mi je da je ova cirkus sezona zavrsila,patnja za oci.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #3 : Travanj 28, 2017, 09:16 »
Toronto prošao Buckse i u polufinalu igra protiv Cavsa. Bit će to zanimljiva serija, a vidimo koliko tijela mogu baciti na Lebrona (PJ Tucker, Ibaka, Carroll). Ako ih ove godine ne budu mogli izbaciti nece nikad, u eri LeBrona.

Volio bih da Toronto izbaci Lebrona i co, ali ipak mislim da prolaze Cavsi dalje u 6.

S druge strane SAS prošli medonje, i igraju protiv Rocketsa. E tu bi tek mogla da bude zanimljiva serija, jer se radi razlicitoj vrsti stila igre.

Rocketsi u 6.

Offline El Rey

• Hero Member
« Odgovori #4 : Travanj 28, 2017, 09:20 »
Cavs-Toronto 4-1
Rockets-Spurs 4-2

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #5 : Travanj 28, 2017, 10:38 »
cleveland - toronto 4:2
san antonio - houston 4:2

Offline Hyypiä

• Hero Member
« Odgovori #6 : Travanj 28, 2017, 11:28 »
Toronto i SAS...Toronto u 6, SAS u 5
"Remember, one night stands only last one night, but syphilis lasts a lifetime."

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #7 : Travanj 28, 2017, 11:44 »
San Antonio i Houston. Evo Rocketsima prilike za pokazati koliko su kako bi El Rey rekao "ozbiljnija" ekipa od Spursa..  :p

Po meni Spursi to prolaze. Na istoku Cavsi.

Offline Hyypiä

• Hero Member
« Odgovori #8 : Travanj 28, 2017, 11:49 »
Houston moze proc ako ce imat tricu iznad 50 posto. Iman osjecaj ko da nemaju plan B u svojoj igri. Ono, pucaj... ako ne ide, pucaj malo vise
"Remember, one night stands only last one night, but syphilis lasts a lifetime."

Offline El Rey

• Hero Member
« Odgovori #9 : Travanj 28, 2017, 12:05 »
Houston moze proc ako ce imat tricu iznad 50 posto. Iman osjecaj ko da nemaju plan B u svojoj igri. Ono, pucaj... ako ne ide, pucaj malo vise
A ovima sve ide na Kawhia,ima zasad suludi ucinak i sigurno da ce to malo pasti i ne dignu li se ostali rijesit ce ih ovi lagano.

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #10 : Travanj 28, 2017, 12:06 »
S tricom iznad 50% rijetko koga ne možeš proći..  :)  Ali treba imati takav postotak u seriji na 4, dakle potencijalnih 7 utakmica.
Ja imam osjećaj da oni nemaju u principu ni A ni B plan. Trpaj, zatrpaj, run & gun na turbo pogon, napad ne smije biti duži od 3-4 sekunde i to je to.
To kada te krene možeš dobiti bilo koga, ali ako stane, onda je to raspad sistema. U svakom slučaju zanimljiv dvoboj. Potpuno dva različita sustava igre. Ovaj od Rocketsa je meni osobno totalno bez veze. Nadam se prolazu Spursa svakako.

Offline El Rey

• Hero Member
« Odgovori #11 : Travanj 28, 2017, 12:08 »
S tricom iznad 50% rijetko koga ne možeš proći..  :)  Ali treba imati takav postotak u seriji na 4, dakle potencijalnih 7 utakmica.
Ja imam osjećaj da oni nemaju u principu ni A ni B plan. Trpaj, zatrpaj, run & gun na turbo pogon, napad ne smije biti duži od 3-4 sekunde i to je to.
To kada te krene možeš dobiti bilo koga, ali ako stane, onda je to raspad sistema. U svakom slučaju zanimljiv dvoboj. Potpuno dva različita sustava igre. Ovaj od Rocketsa je meni osobno totalno bez veze. Nadam se prolazu Spursa svakako.
Imaju top 5 igraca koji taj sustav vrhunski nosi,sustav nije na klimavim temeljima.Mislim sta bi trebala radit ekipa puna odlicnih sutera i vrhunskim kreatorom u vidu hardena?

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #12 : Travanj 28, 2017, 12:19 »
Imaju top 5 igraca koji taj sustav vrhunski nosi,sustav nije na klimavim temeljima.Mislim sta bi trebala radit ekipa puna odlicnih sutera i vrhunskim kreatorom u vidu hardena?

Neka rade upravo to što rade. Ne mislim ja da oni trebaju mijenjati sustav igre ili bilo što pa da zato to ističem. Samo kažem da se meni takva košarka ne sviđa.
Mike D'Antoni mi je bezvezan trener koji jako malo zna o obrani, a meni osobno dobre košarke bez dobre obrane nema. Ono što je Hyppia rekao, samo iznimno visoki postotak šuta može Rocketsa odvesti u finale preko Spursa.. Ni jedna druga opcija ne postoji.
A u playoffu se samo osloniti na šut..hm..nije baš puno puta prolazilo..
Serija koju su igrali Spursi i Grizliji i serija koju su igrali Rocketsi i OKC, to je meni teško uopće nazvati istim sportom..  :D

Offline Hyypiä

• Hero Member
« Odgovori #13 : Travanj 28, 2017, 12:25 »
U seriji sa Memphison je udrila kost na kost sta se tice nacina igre. Memphis je ima obrambenih oruzja za ustopat unutarnju igru SASa. Moze bit da im je i dio taktike bia da sprijece tu share the ball igru i da svedu KLa na soliranje. Svaka cast Houtonu na tiranju te igre, al napad se dosta svede na to da Brada radi visak iz kojeg dolaze do cistih trica i suteva. Ovde ce imat problema jer SAS moze ustopat Bradu i time otupit snajpere. Houston mi se cini premekan i  razigran. To ce ih, po meni, kostat serije

Offline ScouseCafu

• Hero Member
« Odgovori #14 : Travanj 28, 2017, 14:13 »
Ma prolaze Spursi, a Cavsi bi mogli već u 5 riješit seriju :)