Autor Tema: Igre (stolne, PC, PS, Xbox, Android, IOs,...)  (Posjeta: 55136 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline adn4n

• Hero Member
  • Cut my veins open and I'll bleed Liverpool red
Odg: Igre (stolne, PC, PS, Xbox, Android, IOs,...)
« Odgovori #435 : Svibanj 25, 2023, 22:36 »
Utukao 60 sati u GoW Ragnarok. Ocekivao sam malo vise od glavnih negativaca i da ce se pojavit jos koji Asier, ali sve u svemu zadovoljan sam prikazanim. Ne mogu se pozalit, iako ima repetivnih misija i bossova.

Nakon toga pokusao igrati Elden ring, al mi je prespor i trenutacno nisam u zoni da ga igram, iako mi Soul igre znaju bit zabavne (Sekiro prije svih).

Od igara za 5-cu volio bih probat jos Horizon (iako me kec i nije preterano odusevio), Hogwarts, Ratchet i Clank i RE4, do izlaska novog Mortal Kombata, Spidermana koji izgleda jako dobro i Phantom blade zero.

Jel netko probao novu Zeldu? Kakvi su dojmovi?
Ja sam čim je izašao Ragnarok prešao i platinum trofej na plejki pokupio, prejaka igra. Prebacili su sve što je valjalo iz prvog dijela (ps4 ere) i doradili combat i učinili istraživanje i side questive zabavnijim i više rewarding.

Također, na najvećem difficultyu je combat baš prejeben i ono neki bossovi tipa Gna su baš jebeni.

Priča mi je isto bila top makar mi se dio sa Atreusom nije svidio.

I ja uzimam uskoro Hogwarts da vidim oko čeg je bio hype

A za Zeldu, nemam je na čemu igrat al po videima mehanike izgledaju prezabvno i mislim da bi moga lagano bacit stotine sati samo na gradnju i istraživanje.
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
Odg: Igre (stolne, PC, PS, Xbox, Android, IOs,...)
« Odgovori #436 : Svibanj 25, 2023, 22:47 »
Jedino sto me smetalo za GoW je ponavljanje borbi. Garm, Nidhogg, Gravel Belly, Zmajevi. Svi su na istu foru. Imaju iste napade. Ostatak je dobar.

Sto se tice Zelde Breath of the Wild, utukao sam sate i sate. Isplatila je svaki cent. Tako da ocekujem i od nastavka.

Imam par igara na Switchu uglavnom zbog nostalgije, Mario igre Donkey Kong i Zelda. Sve zabavne nemos omasit. Jedino sto je skupo i ne pada cijena. Igra od 8 godina i dalje 50ak eura.