Anketa

Njegova godina je za...

1
0 (0%)
2
0 (0%)
3
0 (0%)
4
9 (31%)
5
6 (20.7%)
Za razliku od prošle godine
0 (0%)
- više nije samo igrač rotacije
10 (34.5%)
- i dalje koristan u rotaciji
4 (13.8%)
- nisam siguran
0 (0%)

Ukupno Glasova: 15

Glasanje završeno: Lipanj 13, 2019, 11:53

Autor Tema: Georginio Wijnaldum #5  (Posjeta: 56650 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Georginio Wijnaldum #5
« : Srpanj 21, 2016, 09:13 »

Full name: Georginio Wijnaldum
Date of birth: 11 November 1990 (kupljen kad je imao 25)
Place of birth: Rotterdam, Netherlands
Height: 1.75 m
Playing position: Midfielder
Former clubs: Feyenoord, PSV, Newcastle United

Predstavljanje:

« Zadnja izmjena: Srpanj 23, 2016, 11:36 gento »
Never miss a good chance to shut up.

Offline shogun

• Hero Member
Odg: Georginio Wijnaldum #
« Odgovori #1 : Srpanj 21, 2016, 09:30 »
Imam filing da ce uzet broj 8

Offline Luisito7

• Sr. Member
  • "Coutinhoooo its 3-2"
« Odgovori #2 : Srpanj 21, 2016, 09:32 »
Wijnaldum will now undergo a medical and is set to join up with Jurgen Klopp's squad on their pre season tour to America. [Paul Joyce]

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #3 : Srpanj 21, 2016, 09:33 »
Ima slobodnu peticu i nek se ne dira u svetinju, bar dok je ne zasluži koliko toliko.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #4 : Srpanj 21, 2016, 09:34 »
Moze se onda odmah vratiti u Newcastle, valjda nece bit takav debil.

Offline shogun

• Hero Member
« Odgovori #5 : Srpanj 21, 2016, 09:36 »
I ja se nadam da ce se drzat svog broja 5.makar kakve transfere radimo dugo nece niko zasluzit odmah tu osmicu

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #6 : Srpanj 21, 2016, 09:48 »
Moze se onda odmah vratiti u Newcastle, valjda nece bit takav debil.

Prvo da pozelim srecu Giniu i puno golova i dobrih tekmi i nijednu ozljedu.Nek se naigra nigometa u nasem dresu :love

A sto se tice broja
Nek bude takav debil kad se niko u klubu nije sjetio da taj broj pripada Gerrardu.
Ako je osmica slobodna to nije njegov problem.
Odavno su broj 7 i broj 8 trebali biti zauvijek zauzeti.
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #7 : Srpanj 21, 2016, 10:06 »
Ma ne smeta me da netko jednom uzme osmicu kao sto me ne smeta da odredeni igraci uzmu sedmicu, s vremenom ce me i manje smetati ako itko uzme osmicu, ali bi me jako smetalo da ju uzme igrac koji tek dolazi u klub, kao sto bi me smetalo da ju je uzeo Grujic tako bi me smetalo i da ju uzme Wijnaldum. Odigraj 2 sezone u klubu, pokazi se dobrim i onda uzmi osmicu, neces nikad bit Steven, ali ako se pokazes dobrim uzmi sto god zelis. Vjerujem da ce ga netko, bas kao i Grujica, upozorit ko je nosio taj dres zadnji.

Sto se samog transfera tice, skupo, nejasno, nepotrebno...

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #8 : Srpanj 21, 2016, 10:12 »
igrač kakav nam ne treba. natežemo se za zielinskog za par milijuna a sad za ovo čudo plaćamo 25 mil funti, i to za poziciju gdje nam netreba više igrača. daj mi beka, daj mi krilo a ne još jednog amc-a
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #9 : Srpanj 21, 2016, 10:21 »
Ma ne smeta me da netko jednom uzme osmicu kao sto me ne smeta da odredeni igraci uzmu sedmicu, s vremenom ce me i manje smetati ako itko uzme osmicu, ali bi me jako smetalo da ju uzme igrac koji tek dolazi u klub, kao sto bi me smetalo da ju je uzeo Grujic tako bi me smetalo i da ju uzme Wijnaldum. Odigraj 2 sezone u klubu, pokazi se dobrim i onda uzmi osmicu, neces nikad bit Steven, ali ako se pokazes dobrim uzmi sto god zelis. Vjerujem da ce ga netko, bas kao i Grujica, upozorit ko je nosio taj dres zadnji.

Sto se samog transfera tice, skupo, nejasno, nepotrebno...

Sacekaj malo Mihovile,
Wijnaldum moze pokriti vise pozicija u momcadi a gdje ga Klopp vidi i sta sa njim planira treba jos vidjeti.Prodat cemo jos igraca a mozda ih jos i dodje nikad ne znas.
Ja ne vjerujem da je kupljen bezveze i da nam nije potreban:ne
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline shogun

• Hero Member
« Odgovori #10 : Srpanj 21, 2016, 10:22 »
Nije bas cisti amc, moze odigrat i dmc i mc kao i na krilu.a odlicno se pridodaje napadu i puno zabija za veznog.gledao sam ga jos u psv-u i bio je mc i igrao fenomenalno..naravno to nis ne znaci dok se ne pokaze di treba tj kod nas

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #11 : Srpanj 21, 2016, 10:23 »
Sacekaj malo Mihovile,
Wijnaldum moze pokriti vise pozicija u momcadi a gdje ga Klopp vidi i sta sa njim planira treba jos vidjeti.Prodat cemo jos igraca a mozda ih jos i dodje nikad ne znas.
pa za te pare si mogo jessea i hectora dovest. dobro možda malo više al opet. i pokrio si 2 pozicije
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #12 : Srpanj 21, 2016, 10:25 »
Jer Klopp je bezgresan,sve sta on napravi je bogom dano,daj molim te. Transfer spada u jedne od besmislenijih ovog kluba koji ih je imao brdo, Wijnaldum je solidan igrac,nista vise od toga(imao je apetita da bude puno vise,ali prije nekih 5-6 godina). I cak na stranu njegova kvaliteta,pozicijski i po tipu igraca,nam jedan Wijnaldum ne treba. Cijena je isto,ajme meni,ono da se uhvatis za glave,al nista novo za nas.

Odjebala su te dva playa ,pa sta trazi dlaje, a ne odma saltanje na nesto sto nema apsolutno nikakvog smisla. Ma kvragu nemora to na kraju  bit ni play, al dovedi nesto da nas svakakvi jebivjetri od veznih redova ne jebu i da mozes s loptom u nogama probiti ozbiljne ekipe. Ostat cemo na Canu kao organizatoru igre i tom najdubljem igracu, ja to vec vidim, jebite me ako nece bit tako,

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #13 : Srpanj 21, 2016, 10:27 »
Nije bas cisti amc, moze odigrat i dmc i mc kao i na krilu.a odlicno se pridodaje napadu i puno zabija za veznog.gledao sam ga jos u psv-u i bio je mc i igrao fenomenalno..naravno to nis ne znaci dok se ne pokaze di treba tj kod nas
Moze,al je na tim pozicijama totalna steta,tip je prednji vezni koji igra nekonstantije od jebenog Coutinha.
U PSV je kao mc imao mozda dvije dobre utakmice,u onoj sezoni kad se digao hajp oko njega.Tada je imao potencijala da uz jedno lagano brusenje postane all round klasa,al trenutno ni blizu toga.
« Zadnja izmjena: Srpanj 21, 2016, 10:36 El Rey »

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #14 : Srpanj 21, 2016, 10:29 »
Prodat cemo jos igraca a mozda ih jos i dodje nikad ne znas.
Ako se na taj nacin otvori prostor za Wijnalduma onda cu i ja korigirati svoje misljenje, trenutno je ovakvo. Inace nebi imao nista protiv ovog transfera kad bi on znacio odlazak Lallane recimo, ali cisto sumnjam da ce se to dogoditi.

Da, moze igrat DM i CM u PSVu u nizozemskoj ligi, igrat to u Engleskoj je znatno drukcije, pogotovo kad ti je partner u vezi Can. Ali vidjet cemo prije svega gdje ga Klopp planira koristiti, te kako Klopp planira igrati, moguce da cemo gledati dosta "bozicnog drvca" ili romba u sredini, no opet napominjem kako se nadam da ovo ne znaci odustajanje od Dahouda (ili nekog drugog klasicnijeg srednjeg veznog).

pa za te pare si mogo jessea i hectora dovest. dobro možda malo više al opet. i pokrio si 2 pozicije
Ma to me uopce ne muci, da zelimo ici po te igrace (te pozicije) imamo novca, tako da to ne ovisi o ovom transferu. Mene muci to sto sam na njegovoj poziciji htio drukciji tip igraca.