Anketa

Naš novi golman Bogdán je...

... > bolji od Jonesa
12 (27.9%)
... = isto kao Jones
26 (60.5%)
... < lošiji od Jonesa
5 (11.6%)

Ukupno Glasova: 43

Glasanje završeno: Lipanj 16, 2015, 12:56

Autor Tema: Ádám Bogdán #34  (Posjeta: 16872 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mihovil

• Hero Member
Odg: Ádám Bogdán
« Odgovori #15 : Lipanj 12, 2015, 13:46 »
Nije isto dovesti besplatno dobrog 36-godisnjeg golmana koji iza sebe ima respektabilnu karijeru i nekakvo 25-godisnje smece koje je cijelu karijeru skupilo 12 nastupa po posudbama u sedmoj ligi.
Bilo bi veselo kada bi se Mignolet ozljedio.
Znam i slazem se, apsolutno. Jesmo mogli dovest bolju besplatnu opciju? Mozda, ne znam tko je slobodan od golmana nisam bas to proucavao, ali znam da bi popizdio da smo doveli nekog frajera za 4 mil funti da nam bude 2. golman.

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #16 : Lipanj 12, 2015, 13:55 »
Postali smo prosječan klub koji se zadovoljava prosječnim igračima.
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #17 : Lipanj 12, 2015, 14:06 »
Postali smo prosječan klub koji se zadovoljava prosječnim igračima.
Jer smo zadnjih 15 godina imali cudesne rezervne golmane, pa dovodenje ovog oznacava prelazak kluba u prosjecnost.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #18 : Lipanj 12, 2015, 14:07 »
Jer smo zadnjih 15 godina imali cudesne rezervne golmane, pa dovodenje ovog oznacava prelazak kluba u prosjecnost.

:amen
Never miss a good chance to shut up.

Offline dalglish12345

• Hero Member
  • Whenever, Wherever you need me, i am here for you
« Odgovori #19 : Lipanj 12, 2015, 14:08 »
Oću i ja u liverpool
we've won it 5 times!

we've won it 5 times!

More than Chelsea and Arsenal!

And Man U combined!

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #20 : Lipanj 12, 2015, 14:11 »
ali znam da bi popizdio da smo doveli nekog frajera za 4 mil funti da nam bude 2. golman.

Ja ne bih ako bi taj neki bio normalan golman od kojeg možeš očekivati da po potrebi uskoči i obavi posao kako treba.
Razumijem da ne možemo imati dva podjednaka golmana kao što ima Chelsea, ali drugi golman ne bi trebala biti neka rupetina ako si i malo ozbiljan klub.

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #21 : Lipanj 12, 2015, 14:17 »
Da, nije dobar golman, ali realno da nisu isli na besplatno kupili bi jednako loseg golmana jer su debili. Pa bar bolje besplatno, mozda se opamete pa potrose ustedjene pare dobro.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #22 : Lipanj 12, 2015, 14:17 »
Ja ne bih ako bi taj neki bio normalan golman od kojeg možeš očekivati da po potrebi uskoči i obavi posao kako treba.
U situaciji kad imamo toliko rupa za popunit onda ja bi. Rade cu imat Dannya Warda kao 2. golmana, nego Manquilla kao prvog desnog beka ili Rossitera kao 3. veznjaka ili uc u novu sezonu s Ingsom kao prvom spicom.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #23 : Lipanj 12, 2015, 14:22 »

jedina sezona kada smo imali odlicnog golmana i jakog dobrog rezervistu bila je 2005/06... Reina i Dudek... sve ostalo je bilo bogu za plakat.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #24 : Lipanj 12, 2015, 14:27 »
U situaciji kad imamo toliko rupa za popunit onda ja bi. Rade cu imat Dannya Warda kao 2. golmana, nego Manquilla kao prvog desnog beka ili Rossitera kao 3. veznjaka ili uc u novu sezonu s Ingsom kao prvom spicom.

Ako nam to ovisi o četiri milijuna, onda neka ugase klub.
Manquillo je nula, ali teško da bi mogli dovesti dobrog beka za četiri milijuna. Možda Tomečaka...

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #25 : Lipanj 12, 2015, 14:29 »
Ako nam to ovisi o četiri milijuna, onda neka ugase klub.
Jebiga, da nam ne ovisi i ja nebi imao nista protiv. Ali ako moram birat Marshall za 4 milje (to je tip golmana kojeg mozes dobit za tu lovu) ili Bogdan za 0, u situaciji kad mozemo potrosit 40 a imamo 5 drugih rupa onda biram drugu opciju.

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #26 : Lipanj 12, 2015, 15:08 »
ja bi radije pitao jaaskelainena jel zna di su mu rukavice nego besplatno dovodio covjeka kojeg ne mozes stavit u igru

slazem se da nismo smjeli trosit novac na golmana, ali nismo si bas ni trebali dopustit da uzmemo prvog koji je besplatan
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #27 : Lipanj 12, 2015, 19:04 »
Al fakat smo sprdnja jebote...  :D

:lol :klanja

Tek sam sad ovo vidio. :help
Never miss a good chance to shut up.

Offline Captain Fantastic

• Hero Member
« Odgovori #28 : Lipanj 12, 2015, 19:09 »
A bgti draga koji levat.  :lol
Pa di njega iskopase.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #29 : Lipanj 12, 2015, 19:11 »
Da, nisam bas tako odusevljan kad sam pogledao koji njegov video, ovo sto je dokic stavio je katastrofa  :lol