Anketa

Njegova godina je bila za

1
1 (1.6%)
2
13 (20.3%)
3
17 (26.6%)
4
0 (0%)
5
1 (1.6%)
Kako dalje?
2 (3.1%)
Neka ostane i dalje
8 (12.5%)
Nisam baš siguran
6 (9.4%)
Prodati dok ima cijenu
16 (25%)

Ukupno Glasova: 32

Glasanje završeno: Svibanj 19, 2018, 16:08

Autor Tema: Danny Ings #28 (posudba)  (Posjeta: 49609 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Zlopasha

• Hero Member
Odg: Danny Ings
« Odgovori #30 : Lipanj 08, 2015, 19:38 »
Bar na papiru nemamo što izgubiti.
Dolazi kao zamjena igračima koji su doprinijeli jedno veliko ništa - može biti jednako neupečatljiv ili bolji, ne vidim kako može biti gori transfer od Borinija, Lamberta ili Balotellija. Želim mu sreću, da dobro iskoristi prilike (a bit će ih i to odmah na početku sezone) i da napravi nešto u Liverpoolu. Svakako nije 'wow' transfer, ali nema ga smisla omalovažavati prije nego je uopće zaigrao za nas. Sretno.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #31 : Lipanj 08, 2015, 23:35 »
Liverpool, meanwhile, have had a £5m bid for Danny Ings rejected by Burnley, who are seeking £10m for the England Under-21s striker.

A deal for Ings, 22, was announced yesterday by the Anfield club and the forward will officially join on July 1, subject to a medical, after his Burnley contract has expired.

Ings is not available on a free transfer because he is under 24 and so Liverpool will seek to strike a deal with the Championship side rather than letting a transfer tribunal set a compensation figure.

However, an agreement is proving difficult with both sides wide apart in their current valuations of the player.

10 milja je previše. Nadam se da će se FA odlučiti za tih 5m. :)
Never miss a good chance to shut up.

Offline Amon

• Hero Member
« Odgovori #32 : Lipanj 08, 2015, 23:41 »
mi cemo jos i pare dat... :zid

How Much Dub Would A Dubstep Step, If A Dubstep Could Step Dub

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #33 : Lipanj 08, 2015, 23:50 »
Ovako mi nije bio simpatican, a posto cemo platit oko 7-8 milijuna (uvjeren sam da ce se ovdje odlucit na stranu "malog" kluba) cu ga zamrzit i prije nego obuce nas dres. Zanima me samo jedno, ako sud odluci da je kompenzacija 10 mil. mozemo li mi se dic i rec, hvala ali mi nebi? Znam da necemo to napravit posto smo vec sve objavili, ali to bi bilo jedino ispravno za napravit.

Ne, da nam nece na terenu dat nista vise od Borinija nego ce nas i financijski ispast losije nego Borini. Dobrodosao Danny, ocekuj da cu i tebi i Luki jebat sve po spisku za svako krivo dodavanje. Iako znam da te cak ni on nebi htio za tu cijenu.

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #34 : Lipanj 08, 2015, 23:57 »
Ovako mi nije bio simpatican, a posto cemo platit oko 7-8 milijuna (uvjeren sam da ce se ovdje odlucit na stranu "malog" kluba) cu ga zamrzit i prije nego obuce nas dres. Zanima me samo jedno, ako sud odluci da je kompenzacija 10 mil. mozemo li mi se dic i rec, hvala ali mi nebi? Znam da necemo to napravit posto smo vec sve objavili, ali to bi bilo jedino ispravno za napravit.

Ne, da nam nece na terenu dat nista vise od Borinija nego ce nas i financijski ispast losije nego Borini. Dobrodosao Danny, ocekuj da cu i tebi i Luki jebat sve po spisku za svako krivo dodavanje. Iako znam da te cak ni on nebi htio za tu cijenu.

ja se nadam da mozemo i da hocemo

ings za 3-4 mil je super posao, ne postoji taj kreten na svijetu koji bi ga platio 10 mil. ok, ne postoji takav kreten izvan liverpoola
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #35 : Lipanj 09, 2015, 00:00 »
ja se nadam da mozemo i da hocemo
Ja se nadam da mozemo, ali sam uvjeren da necemo.

Offline Luisito7

• Sr. Member
  • "Coutinhoooo its 3-2"
« Odgovori #36 : Lipanj 09, 2015, 00:02 »
Ja stvarno nerazumin zasto vas boli neka stvar koliko klub placa, jel placate iz svog đepa?

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #37 : Lipanj 09, 2015, 00:03 »
Ja stvarno nerazumin zasto vas boli neka stvar koliko klub placa, jel placate iz svog đepa?

Da!

Offline ScouseCafu

• Hero Member
« Odgovori #38 : Lipanj 09, 2015, 00:08 »

Naravno da me briga. Ako već imamo određene novce za tranfere koji nisu veliki i onda 10 M damo za jebenog Ingsa je dovoljan razlog da budem jebeno ljut
Briga me za sve što ima veze sa Liverpoolom, tj, za sve ono zbog čega će Liverpool postati bolji.

Dap. Točno tako.

Offline Laslo

• Hero Member
  • Credo!
« Odgovori #39 : Lipanj 09, 2015, 00:11 »

Ja sam pak uvjeren da hoćemo. S tih 10 milijuna ćemo podebljati onih 32,5 kako nam ne bi izmakao Benteke.  ]:)
Gwlad, gwlad, pleidiol wyf i'm gwlad.

Legum servi sumus ut liberi esse possimus!

Uostalom, mislim da bi hrvatskim izbornikom trebao biti stranac!

Offline mrdokic911

• Hero Member
« Odgovori #40 : Lipanj 09, 2015, 07:11 »

Teoretski, u određenom dijelu plaćaju. Znaš, Membershipi i ulaznice nisu džabe.  ;) Uostalom, FSG nema neograničene zalihe novca tak da je važno da što pametnije troše (što nije slučaj)
"Never interrupt your enemy when he is making a mistake." - Napoleon

"One has a moral responsibility to disobey unjust laws." - Rev. Dr. Martin Luther King, Jr.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #41 : Lipanj 09, 2015, 08:10 »
prvi sam zagovarao ovaj transfer i gledam ga iskljucivo kao zamjenu za borinija

ings je bolji igrac, doveli smo ga za manje nego sto cemo dobit kad konacno prodamo talijansku prijevaru a tih 20 minuta sto ce dobit po utakmici vjerujem da ce cak korektno i odradit

ovaj transfer je zamjena 4. napadaca prilikom koje cemo dobit boljeg igraca i zaradit nesto love

ings nije neki cudesan igrac al je tehnicki solidan, brz, karakterno skroz okej i borac je i radnik. meni dosta da vjerujem da ce bit vise nego solidna 4. opcija

Jeben smo mi klub kad napad počinjemo popunjavati sa 4. opcijom. Mislim stvarno da ovo sve skupa odlazi polako u materinu kod nas.  :neznam
...i da se razumijemo, ništa protiv Ingsa nemam, samo sad ćemo još morati i slušati priče kako smo uzeli igrača kojeg je htio i Man Utd i Arsenal....  :roll
Da su ga zbilja htjeli, već bi ga i uzeli.

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #42 : Lipanj 09, 2015, 08:14 »

da, vjerujem da si u pravu. nadam se da nisi al bit ce tocno tako kako si napisao

a onda cu od zagovornika ingsa postat njegov najveci neprijatelj :lol
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline Raptor

• Hero Member
« Odgovori #43 : Lipanj 09, 2015, 09:08 »

:rotfl :rotfl

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #44 : Lipanj 09, 2015, 09:31 »
Liverpool face paying more for Ings than expected because Burnley have accepted £12m Spurs offer. http://t.co/w2JmX2VWEa #lfc #clarets #thfc