Anketa

Njegova godina je bila za

1
1 (1.6%)
2
13 (20.3%)
3
17 (26.6%)
4
0 (0%)
5
1 (1.6%)
Kako dalje?
2 (3.1%)
Neka ostane i dalje
8 (12.5%)
Nisam baš siguran
6 (9.4%)
Prodati dok ima cijenu
16 (25%)

Ukupno Glasova: 32

Glasanje završeno: Svibanj 19, 2018, 16:08

Autor Tema: Danny Ings #28 (posudba)  (Posjeta: 49611 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
Odg: Danny Ings
« Odgovori #15 : Lipanj 08, 2015, 13:15 »
Dodana vam je anketa.

:lol
Jednostavno sam morao glasati za ovo zadnje, za svaki slucaj da doticni ne bi.  :D

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #16 : Lipanj 08, 2015, 14:30 »
Nisam ga puno gledao pa ne znam gotovo ništa o njemu, samo se nadam da neće biti kao Borini. Ono, lik ima borbenost i ogromna pluća, ali je zapravo kanta.
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline pacecho

• Hero Member
  • ljevak ne može pucati penal!
« Odgovori #17 : Lipanj 08, 2015, 14:49 »
   B-)  B-)
It doesn't say ‘Welcome to Anfield’. It doesn't say ‘Have a lovely time at Anfield’. No! It says ‘THIS IS ANFIELD’. It’s a challenge, a statement of intent. It’s a reminder to the players of who and what they’re playing for, and a reminder to our opponents who and what they’re playing against.

Offline Budma

• Hero Member
  • JFT96
« Odgovori #18 : Lipanj 08, 2015, 15:40 »
Nadam se da će biti bolji od Borinija.

Offline ScouseCafu

• Hero Member
« Odgovori #19 : Lipanj 08, 2015, 15:45 »
Nadam se da će biti bolji od Borinija.

Gori ne može..

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #20 : Lipanj 08, 2015, 15:53 »
Možda je čovjek samo dobio nakon dugo vremena, pa je dobre volje. :D

Sine ja sam u Frankfurtu,ovdje dobim za 20€ kad god hocu :D  :p
You're gonna eat lightning and you're gonna crap thunder !

Offline ScouseCafu

• Hero Member
« Odgovori #21 : Lipanj 08, 2015, 15:58 »
Sine ja sam u Frankfurtu,ovdje dobim za 20€ kad god hocu :D  :p

:D

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #22 : Lipanj 08, 2015, 16:34 »
The positives and negatives of #LFC signing Danny Ings http://t.co/uUtDoENqKH
Never miss a good chance to shut up.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #23 : Lipanj 08, 2015, 16:38 »
Gori ne može..

ne prizivaj vraga... inače od njega ne očekujem apsolutno nista, tako da mozda i iznenadi me... Mada opet očekujem scenarij baja u Burnleyu, sramota u Liverpoolu.

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #24 : Lipanj 08, 2015, 17:05 »
ne prizivaj vraga... inače od njega ne očekujem apsolutno nista, tako da mozda i iznenadi me... Mada opet očekujem scenarij baja u Burnleyu, sramota u Liverpoolu.

Ne vjerujem da će baš tako biti. Jer on je silom prilika ispao glavni baja u Burnleyu, tamo je Vokes bio taj, ali se ozlijedio krajem sezone u Championshipu i onda je Ings tako upao pod svjetlo reflektora jer je najbolje igrao. U Liverpoolu se neće očekivati od njega da bude glavni baja, očekivanja su mala i lako moguće da će ih nadmašiti, pogotovo u odnosu na prijašnja skuplja, a puno lošija pojačanja.
Mislim, to ne garantira kvalitetu niti da će se dobro uklopiti u Liverpool, ali svakako neće ići sa stavom da je baja.

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #25 : Lipanj 08, 2015, 17:24 »

Najvjerojatnije novi Charlie Adam.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #26 : Lipanj 08, 2015, 18:01 »
Never miss a good chance to shut up.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #27 : Lipanj 08, 2015, 18:11 »
Najvjerojatnije novi Charlie Adam.

na to sam i ciljao...

Ne vjerujem da će baš tako biti. Jer on je silom prilika ispao glavni baja u Burnleyu, tamo je Vokes bio taj, ali se ozlijedio krajem sezone u Championshipu i onda je Ings tako upao pod svjetlo reflektora jer je najbolje igrao. U Liverpoolu se neće očekivati od njega da bude glavni baja, očekivanja su mala i lako moguće da će ih nadmašiti, pogotovo u odnosu na prijašnja skuplja, a puno lošija pojačanja.
Mislim, to ne garantira kvalitetu niti da će se dobro uklopiti u Liverpool, ali svakako neće ići sa stavom da je baja.

iskreno djapo, trenutacno mi ne pada na pamet niti jedan igrač koji je došao iz malog kluba a da je napravio neku karijeru kod nas... Jedino Benayoun, ali opet WHU je tad bio pristojan prvoligaš.

to što si naveo, da dolazi bespla upravo i je za njega najpovoljnija okolnost. Nemaš nikakva očekivanja, pa ako bude dobar bude, ako ne opet ga možeš prodati za neku kintu, pa da ostaneš barem nešto u plusu.

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #28 : Lipanj 08, 2015, 18:44 »
prvi sam zagovarao ovaj transfer i gledam ga iskljucivo kao zamjenu za borinija

ings je bolji igrac, doveli smo ga za manje nego sto cemo dobit kad konacno prodamo talijansku prijevaru a tih 20 minuta sto ce dobit po utakmici vjerujem da ce cak korektno i odradit

ovaj transfer je zamjena 4. napadaca prilikom koje cemo dobit boljeg igraca i zaradit nesto love

ings nije neki cudesan igrac al je tehnicki solidan, brz, karakterno skroz okej i borac je i radnik. meni dosta da vjerujem da ce bit vise nego solidna 4. opcija
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #29 : Lipanj 08, 2015, 19:22 »
Sve je vec receno  :).Kao treci napadac dobra opcija, u svakom drugom kontekstu je fail.Isto vrijedi i za Milnera.

upravo to.. kao 3.-4. opcija, dobar transfer.. iako realno očekujem doprinos malo bolji od Borinija/Lamberta, oko 5 golova u svim natjecanjima i pokoji krumpir za pobjedu..
možda nas momak i iznenadi, ali sumnjam, realno prosječan engleski napadač sa dobrim njuhom za gol, limitirane tehnike i prosječnih fizikalija.. ne treba tražiti čuda od njega, srećom pa je jeftin i samim time pritisak nešto manji.. sa druge strane nije isto igrati u Burnleyu svaku tekmu 90' i ovdje čekati i iskoristiti svoje minute..

ukoliko dovedemo pravu pravu špicu, ovaj transfer biti će dobar, nadmetat će se sa Origijem za ulazak sa klupe i minute u slabijim tekmama..
u svakom slučaju dobrodošao!  :super
YNWA!!