Anketa

Njegova godina je za

1
0 (0%)
2
4 (9.1%)
3
13 (29.5%)
4
4 (9.1%)
5
1 (2.3%)
Kako dalje?
0 (0%)
- ipak je on prva opcija uz VVD
5 (11.4%)
- posteje prva opcija u rotaciji
12 (27.3%)
- vrijeme je da ode iz kluba
5 (11.4%)

Ukupno Glasova: 22

Glasanje završeno: Lipanj 13, 2019, 11:59

Autor Tema: Dejan Lovren #6  (Posjeta: 192372 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
Odg: Dejan Lovren #6
« Odgovori #1740 : Srpanj 24, 2020, 18:21 »
Ako je cifra 8,5m eura, po meni je greška. Inače mi je smiješno čitati kritike na račun Lovrena, pogotovo od strane domaćih (engleskih) navijača Liverpoola. Da, lik je baš slučajno bio starter u finalu LP i finalu WC. Za četvrtog stopera teško da ćemo naći boljeg igrača, iako pitanje je je li on zadovoljan tom ulogom. Samo imamo sada rupu u momčadi, to definitivno.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #1741 : Srpanj 24, 2020, 19:05 »
Lika CR u 1 na 1 prolazi 1 od 10 puta, a nerijetko ima takve kikseve kakve ja na seoskom turniru nemam.

Dobar igrač kad mu je glava prazna.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline Kop Ruler

• Hero Member
  • Burn the witch!
« Odgovori #1742 : Srpanj 24, 2020, 19:07 »
Smiješno je čitati kako ritam igrač može biti četvrti stoper u napadaču na europske titule iako svaki put kad igra nešto zasere, lik mora biti 2. stoper ili ništa

za injury-prone igrača od 31 godinu i u ovom transfer režimu uboli smo super pare

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #1743 : Srpanj 24, 2020, 19:12 »
Lika CR u 1 na 1 prolazi 1 od 10 puta, a nerijetko ima takve kikseve kakve ja na seoskom turniru nemam.
A jesi bas nasao, CR vise ne moze tebe 1 na 1 prec  :D

Al da, igrac cudesnih fizikalija za stopera koji kad ga ide moze izgledat super jedno vrijeme ali nikad nisi s njim siguran jer je samo pitanje kad ce opet napravit nekakav cudesni neshvatljivi zajeb.

S obzirom na ugovor, na godine i to sto ce mu fizikalije, o kojima poprilicno ovisi, sigurno pocet padat i sve ostalo mislim da je i s nase i s njegove strane prodaja logicna. Mi bi vjerojatno trebali razmisljat jos o jednoj opciji iza s obzirom na zdravlje Matipa i Gomeza, al nebi me sokiralo ni da se Klopp odluci koristit Fabinha kao 4. opciju, pogotovo ako dovedemo Thiaga a Gini ostane.

U konacnici njegovih 6 godina kod nas mi nije ko Skrtelovih 9 al opet vjerojatno koja previse.

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #1744 : Srpanj 27, 2020, 14:05 »

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #1745 : Srpanj 27, 2020, 14:19 »
Nisam očekivao da će zapravo otići, mislio sam da će biti kao i prošle godine ali eto.

Hvala za sve Dejo, znao je pružat jako očajne partije ali će se, makar ću ga ja, pamtiti po onom dobrom. Pametna, simpatična osoba koja je na terenu znala imat manjak samopouzdanja a van njega biti previše napuhan, sve u svemu - dobar štoper, samo su ga zadnje godine gdje je pado i dizo se stalno sa 4. na 2. štopera i obratno uništile jer nikad nije uhvatio taj pravi kontinuitet, što je na kraju i valjda rezultiralo prodajom.

Malo je tužno gledat kako stara ekipa polahko odlazi i što oni neće više biti dio ove magične ekipe i, nadam se, mnogobrojnih uspjeha koji će doći.

Živio Dejane !
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
« Odgovori #1746 : Srpanj 27, 2020, 17:49 »
Hvala na svemu pogotovo golu protiv dortmunda.
Kvalitetan igrac, al uvijek se zareda X dobrih utakmica, onda ozlijeda i tako u krug. Dok god je sutio i igrao sve je super islo, cim se krene dizat u nebesa kaos.

Offline Kop Ruler

• Hero Member
  • Burn the witch!
« Odgovori #1747 : Srpanj 27, 2020, 19:56 »
Hvala na svemu pogotovo golu protiv dortmunda.
Možda nije ni mjesto ni vrijeme, ali ne mogu ne dirati košnicu, pa ajmo ozbiljno

Asist protiv Evertona i gol protiv Dortmunda - okej. Koji vam drugi momenti padaju na pamet kad se sjetite Lovrenove karijere u Liverpoolu?

Meni prvo padne na pamet Džekin gol na Anfieldu, pa izlazak u 30. i nekoj protiv Tottenhama, pa penal na Calvert-Lewinu, pa skoro penal (sudac nije svirao, čist penal bio) u KLJUČNOJ tekmi protiv Middlesborougha za 4. mjesto u prvoj Kloppovoj punoj sezoni, ne baš sjajno pokrivanje Milika kad je Ali skinuo zicer...

Mislim, nije da stoperi inače imaju puno highlightova pa da ih se može pamtiti, al ovo je ipak nešto posebno. Zato mi jako ide na jetru kad vidim izdrkavanje da "mu mjere sve jer je Hrvat/stranac, da je Englez bio bi u repki". Ne, ne bi, jer kad se sve stavi na papir i uzme vrijednost za ekipu nije ništa bolji igrač od recimo M. Keanea koji ne igra za reprezentaciju.

Offline since 2005

• Newbie
« Odgovori #1748 : Srpanj 27, 2020, 20:27 »
Lovren je klasa!

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #1749 : Srpanj 28, 2020, 12:40 »
Možda nije ni mjesto ni vrijeme, ali ne mogu ne dirati košnicu, pa ajmo ozbiljno

Asist protiv Evertona i gol protiv Dortmunda - okej. Koji vam drugi momenti padaju na pamet kad se sjetite Lovrenove karijere u Liverpoolu?

Meni prvo padne na pamet Džekin gol na Anfieldu, pa izlazak u 30. i nekoj protiv Tottenhama, pa penal na Calvert-Lewinu, pa skoro penal (sudac nije svirao, čist penal bio) u KLJUČNOJ tekmi protiv Middlesborougha za 4. mjesto u prvoj Kloppovoj punoj sezoni, ne baš sjajno pokrivanje Milika kad je Ali skinuo zicer...

Mislim, nije da stoperi inače imaju puno highlightova pa da ih se može pamtiti, al ovo je ipak nešto posebno. Zato mi jako ide na jetru kad vidim izdrkavanje da "mu mjere sve jer je Hrvat/stranac, da je Englez bio bi u repki". Ne, ne bi, jer kad se sve stavi na papir i uzme vrijednost za ekipu nije ništa bolji igrač od recimo M. Keanea koji ne igra za reprezentaciju.

To je i moje viđenje stvari, nemam potrebe nešto uljepšavati samo zato jer odlazi. Dobra para za nekog u njegovim godinama i svi hepi. Kao i Lallana, još jedan koji se po meni predugo zadržao ovdje, grub sam zato jer za moj ukus nije bio pouzdan.

Što se tiče njegove karijere, izvukao je max i respect mu za to, očito je predan radnik.
Btw ovu sezonu ga pamtim najviše po njegovom stavu o 5g mreži i cijepljenju..
YNWA!!

Offline Kop Ruler

• Hero Member
  • Burn the witch!
« Odgovori #1750 : Srpanj 28, 2020, 12:52 »
Btw ovu sezonu ga pamtim najviše po njegovom stavu o 5g mreži i cijepljenju..
A tko će prvi progovoriti o nečemu o čemu zna slabo nego Hrvat, kad Amera u klubu nemamo.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #1751 : Srpanj 28, 2020, 12:58 »
A tko će prvi progovoriti o nečemu o čemu zna slabo nego Hrvat, kad Amera u klubu nemamo.

Tako nekako.. zlorabljeno pravo slobode govora.. bitno je imati stav makar nemaš pojma o čemu pričaš, ali i to je ok, ali kad te prati i čita gomila neukih ljudi, e to već može biti opasno jer neko po tome kroji stav..
YNWA!!