Anketa

Njegova godina je za

1
0 (0%)
2
4 (9.1%)
3
13 (29.5%)
4
4 (9.1%)
5
1 (2.3%)
Kako dalje?
0 (0%)
- ipak je on prva opcija uz VVD
5 (11.4%)
- posteje prva opcija u rotaciji
12 (27.3%)
- vrijeme je da ode iz kluba
5 (11.4%)

Ukupno Glasova: 22

Glasanje završeno: Lipanj 13, 2019, 11:59

Autor Tema: Dejan Lovren #6  (Posjeta: 191558 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Zlopasha

• Hero Member
Odg: Dejan Lovren
« Odgovori #15 : Srpanj 25, 2014, 18:04 »
http://www.youtube.com/playlist?list=PLIT-XI3vkhlXkxo6KT0i7uY6r4LyKbb3b
na ovom linku mozete pogledati 8 njegovih tekmi iz prosle sezone :)

Koliko se plaća da to pogledam?
Šalju li na Paypal?

Offline mrdokic911

• Hero Member
Odg: Dejan Lovren
« Odgovori #16 : Srpanj 25, 2014, 18:07 »
Nisam ga gledao,ali ako je bio najbolji branič među kupovinama sezone i najbolji kao u sezoni po Englezima očito da je to odlično lol,ali eto meni ne ulijeva povjerenje,nadam se da će me razuvjeriti ..

Nije, Terry i Cahill su imali najbolje sezone definitivno. Zatim Kompany koji je doduše puno češće kiksal nego inače. Kao transfer je sigurno u vrhu, ali uzmi u obzir je li uopće bilo nekog visokoprofilnog transfera braniča osim njega i Sakha.
"Never interrupt your enemy when he is making a mistake." - Napoleon

"One has a moral responsibility to disobey unjust laws." - Rev. Dr. Martin Luther King, Jr.

Offline Vuky23

• Hero Member
  • ♫♫ Asleep In The Desert ♫♫
Odg: Dejan Lovren #
« Odgovori #17 : Srpanj 25, 2014, 18:08 »
Dejane ako ikad budeš čitao ovaj forum:
(click to show/hide)
"Greatness needs a lot of things. But it doesn’t need an audience."

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
« Odgovori #18 : Srpanj 25, 2014, 18:10 »
Po meni je cijena previsoka. U Soton je prešaoza nekih 8M funti i da je on sada tako dobro odigrao svoju prvu pa da sad košta 20M funti.... pa to je pretjerivanje.

Offline Ozz

• Hero Member
  • Stade sve,samo život prođe...
« Odgovori #19 : Srpanj 25, 2014, 18:11 »
Dejane,ako budeš čitao forum:

(click to show/hide)

Offline IanZG

• Hero Member
  • 大象爆炸式的拉肚子
« Odgovori #20 : Srpanj 25, 2014, 18:13 »
Po meni je cijena previsoka. U Soton je prešaoza nekih 8M funti i da je on sada tako dobro odigrao svoju prvu pa da sad košta 20M funti.... pa to je pretjerivanje.

Netko je od "pouzdanih" novinara prije par dana napisao da je on prešao za 8.5m + 3.5m dodataka iz Lyona u Soton. Slažem se da je cifra previsoka, ali valjda je to bio igrač kojeg želimo :)
"You know what the chain of command is? It's the chain I go get and beat you with 'til ya understand who's in ruttin' command here."

Ljudi, pretjerano SERETE!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #21 : Srpanj 25, 2014, 18:17 »
The initial fee of £16m is to be paid to Southampton, with the rest (£4m) increasing via various add-ons. (Bascombe)
Never miss a good chance to shut up.

Online -marko-

• Hero Member
« Odgovori #22 : Srpanj 25, 2014, 18:18 »

Došao je u Soton za 6 mil funti. Stvarno je paprena cijena ali jbg sve je to otišlo k vragu već smo puno pisali o tome. Nisu ga pustili za manje i to je to. Meni je puno važnije kako će se pokazati, a to mi je stvarno teško reći. Poslije blagog propadanja u Lyonu i dolaska u ERnglesku bio sam uvjeren da se neće snaći i da će biti loš, ali stvarno je odigrao odličnu sezonu, posebno kad se uzmu u obzir zadnje 2 godine u Lyonu. Zato se ne usuđujem puno prognozirati niti biti razočatran njegovim dolaskom. Trenutačno ga smatram nešto slabijim igračem od svakoga iz našeg stoperskog trojca, ali vjerujem da bi se mogao pokazati pojačanjem, svakako postoji realna šansa za to.

Svakako puno sreće Dejane  :super
Say what again!

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #23 : Srpanj 25, 2014, 18:22 »
dragi Lovrene, svi te pljuju na ovom forumu osim mene. zato, kad budeš dolazio na odmor, sjeti se mene i daj mi svoj dres  :love
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #24 : Srpanj 25, 2014, 18:23 »
Treba sad kopat po "smecu" i izvlaciti s kojim smo se sve igracima povezivali prije 2 godine, jer izgleda da konacno dovodimo te igrace. Ako cemo gledati tu neku poveznicu, sledeci na listi je Bony.

Inace slazem se s -markom- . Cijena je velika, ali ukoliko da sigurnost zadnjoj liniji, i primimo daleko manje golova nego prosle sezone, necu se zaliti.

Sretno Dejane, iako zbog silnog kukanja za odlskom iz S'otona si mi pao u očima.

Al posto je prva utakmica u sezoni protiv S'otona, ovo bi moglo znaciti i tri boda, pokupovali smo im skoro sve glavne igrace, jedin onam je Shaw umakao.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #25 : Srpanj 25, 2014, 18:23 »
20M u ništa.

Offline Captain Fantastic

• Hero Member
« Odgovori #26 : Srpanj 25, 2014, 18:25 »
I sta sada ocemo prodati Aggera?

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #27 : Srpanj 25, 2014, 18:28 »
Za mene je jedini problem cijena. Ali opet, ako se stvarno pokaze, onda jebes i tih par milijuna.
Najvise me zanima kako ce nam sada obrana izgledati. Prije svega jer je i Lovren uvijek igrao lijevog stopera, a dovodimo ga da igra desnog (ili ne?).

Offline Captain Fantastic

• Hero Member
« Odgovori #28 : Srpanj 25, 2014, 18:29 »
Za mene je jedini problem cijena. Ali opet, ako se stvarno pokaze, onda jebes i tih par milijuna.
Najvise me zanima kako ce nam sada obrana izgledati. Prije svega jer je i Lovren uvijek igrao lijevog stopera, a dovodimo ga da igra desnog (ili ne?).

To i mene zanima jer on, Agger i Sakho igraju lijevo.

Offline Amon

• Hero Member
« Odgovori #29 : Srpanj 25, 2014, 18:33 »
Narucujem odmah dres

How Much Dub Would A Dubstep Step, If A Dubstep Could Step Dub