Anketa

Njegova godina je na kraju za...

1
4 (4.5%)
2
25 (28.4%)
3
11 (12.5%)
4
1 (1.1%)
5
1 (1.1%)
Prodaja?
3 (3.4%)
DA, bez razmišljanja
40 (45.5%)
NE, još vjerujem u njega
3 (3.4%)

Ukupno Glasova: 49

Glasanje završeno: Svibanj 19, 2018, 16:53

Autor Tema: Simon Mignolet #22  (Posjeta: 116994 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
Odg: Simon Mignolet #22
« Odgovori #975 : Kolovoz 05, 2019, 00:11 »
U zadnjih godinu dana, jedino sam danas u raspucavanju pomislio na njega, jer mu je branjenje penala najbolja odlika.

Zbogom, nece mi nedostajat.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #976 : Kolovoz 05, 2019, 02:08 »
meni je isto danas pao na pamet nakon Alissonovih nula obranjenih penala, Migs je stvarno dobar u tom segmentu

u svakom slučaju, kakav god da je bio golman, a nastupi su mu varirali od vrhunskih do groznih, bio je vojnik kluba i definitivno ću ga pamtiti kao po tome. Nek mu je sretno u novoj destinaciji. Odlazi kao prvak Europe
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline marinf

• Full Member
« Odgovori #977 : Kolovoz 05, 2019, 08:27 »
Meni jedan od simpatičnijih igrača, bez obzira na partije. Uvjeren sam da je svaku utakmicu davao 120% sebe, ali jbg, jednostavno nije taj kalibar. Nikada nisam bas nista lose u vezi njega procitao, pa cak ni lazne traceve ili slicno. Neka mu je sretno dalje, svakako.

Poslano sa mog SM-J600FN koristeći Tapatalk

There is a light that never goes out!

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #978 : Kolovoz 05, 2019, 11:23 »
Kao što je već spomenuto za ono što može je dobar ali mi smo trebali više od toga.
Sada ide u klub za koji mislim kako je baš ono što mu je kalibar. Od prvog trenutka nisam baš bio previše zadovoljan njime kao prvom opcijom za naš gol, pogotovo zato što se naš način igranja nije podudarao sa njegovim kvalitetama.
Oko karaktera i sl. stvarno nemam ništa za reći, uvijek je bio tu, bilo kao prva opcija ili na klupi... zato mu hvala za sve i puno sreće u budućnosti.
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #979 : Kolovoz 05, 2019, 18:12 »

Zbogom, nece mi nedostajat.

+1

Nikakve emocije me ne vežu uz njega.. predugo je bio 'jedinica'..
YNWA!!

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
« Odgovori #980 : Kolovoz 05, 2019, 18:33 »
Uvjek ce mi ostat i sjecanju onaj debi u nasem dresu u prvom kolu kad je skinio penal u zadnjim minutama i spasio 3 boda.

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #981 : Kolovoz 05, 2019, 19:00 »
Uvjek ce mi ostat i sjecanju onaj debi u nasem dresu u prvom kolu kad je skinio penal u zadnjim minutama i spasio 3 boda.

Tocno to i meni. Ali ono, kad ti je highlight njegove karijere prva utakmica u Liverpoolu onda to stvarno puno govori..  B-)

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #982 : Listopad 30, 2019, 14:23 »
Lokot na temu.

Želimo mu sve najbolje... jest da mi je znao pojesti živce, ali da nismo kupili Alissona, i dalje bi nam kidao živce, tako da hvala i doviđenja.  :)