Anketa

Njegova godina je na kraju za...

1
4 (4.5%)
2
25 (28.4%)
3
11 (12.5%)
4
1 (1.1%)
5
1 (1.1%)
Prodaja?
3 (3.4%)
DA, bez razmišljanja
40 (45.5%)
NE, još vjerujem u njega
3 (3.4%)

Ukupno Glasova: 49

Glasanje završeno: Svibanj 19, 2018, 16:53

Autor Tema: Simon Mignolet #22  (Posjeta: 116995 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Coutinho#10

• Hero Member
Odg: Simon Mignolet #
« Odgovori #30 : Lipanj 25, 2013, 22:25 »

Offline Paulinjo

• Hero Member
  • Smooth, but not a criminal.
« Odgovori #31 : Lipanj 25, 2013, 22:30 »
Inside korisne informacije o Simonu
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/live-re-read-simon-mignolet-web-4706125

Sunderlandovi navijači o njemu:
http://www.rokerreport.com/2013/5/24/4350768/roker-reports-player-of-the-season-simon-mignolet

Poželjet mu mogu samo dobrodošlicu, pošto je moje znanje o njemu ništavno. :)))

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #32 : Lipanj 25, 2013, 22:34 »
Di Canio told Sunderland's official website: "Simon is a fantastic footballer, a fantastic professional and a fantastic lad and I would like to personally thank him for his contribution to the team last season.

"He was crucial to what we achieved and he goes with the very best wishes of everyone at the club.

"I would like to assure our fans that there is a huge amount of work going on behind the scenes. Our aim is to build a competitive squad for the new season and this deal will give us further ability to strengthen the side."

Inside korisne informacije o Simonu
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/live-re-read-simon-mignolet-web-4706125

Sunderlandovi navijači o njemu:
http://www.rokerreport.com/2013/5/24/4350768/roker-reports-player-of-the-season-simon-mignolet

Poželjet mu mogu samo dobrodošlicu, pošto je moje znanje o njemu ništavno. :)))

čekal sam te :D ]:)
Never miss a good chance to shut up.

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #33 : Lipanj 25, 2013, 23:03 »
odlicno :D
sad jos samo miki i toby ili grk :D

i opet se nismo pojacali na 3 deficitarne pozicije: lijevom beku, zadnjem veznom i u vrhu napada

kupili smo stopera (ok, trebali smo), kupili smo golmana (stvarno nije bilo potrebno) i kupili smo 2 krila koja su gotovo nedokazana (ne kazem da ih nismo trebali ali radije bi bio doveo jedno od 15 nego 2 od 7 milijuna)
ako se mene pita, s transferima smo do sad napravili dobar posao i svidja mi se kakve igrace rodgers dovodi i koji su na izlaznim vratima. ali, za sad (osim stopera) uopce nismo dotakli pozicije koje osobno smatram puno kriticnijima od ovih na kojima smo se pojacavali

prevedeno: nadam se da nam transfer rok tek pocinje
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #34 : Lipanj 25, 2013, 23:12 »
Prvi Belgijac u povijesti kluba, dobrodosao.  :super

sad je vrijeme i za drugog - Alderweireld!  O:)
YNWA!!

Offline drky

• Hero Member
« Odgovori #35 : Lipanj 25, 2013, 23:15 »
Mislim da necemo dovesti stopera za prvu postavu, tj. PAPU ili TOBYA, nego samo ILORIA sa kojim vjerovatno Brendan ima neki svoj plan.

Škrtel ce sigurno ostati i time smo zatvorili pitanje CB pozicije  :kuler

Offline Josipsb

• Sr. Member
« Odgovori #36 : Lipanj 25, 2013, 23:33 »
Neka je dosao ali sam ja ipak za Reinu

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #37 : Lipanj 26, 2013, 00:53 »
Drago mi je da smo i ovo riješili. Dali ovo znači da Pepe ide? Ne vjerujem da je za ove novce došao bit drugi golman...
19 + 6 + 7 + 9 + 3 + 4 + 1

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #38 : Lipanj 26, 2013, 03:27 »
Simon Mignolet @SMignolet 4h
Delighted, very proud and priviliged to be the first Belgian signing for such a big club @LFC #YNWA Many thanks for all the reactions!
Also want to thank @SAFCofficial for the three amazing years I had in Sunderland.I will never forget the support I received from all of you!
Especially the safc supporters!!!
Never miss a good chance to shut up.

Offline sterling

• Hero Member
  • At the end of the storm there's a golden sky.
« Odgovori #39 : Lipanj 26, 2013, 03:29 »
Simon Mignolet @SMignolet 4h
Delighted, very proud and priviliged to be the first Belgian signing for such a big club @LFC #YNWA Many thanks for all the reactions!
Also want to thank @SAFCofficial for the three amazing years I had in Sunderland.I will never forget the support I received from all of you!
Especially the safc supporters!!!
eh da oće par kolega iz repke povest sa sobom. Toby i lukaku bi nam super sjeli po meni :D

Offline Vuky23

• Hero Member
  • ♫♫ Asleep In The Desert ♫♫
« Odgovori #40 : Lipanj 26, 2013, 09:39 »
malo slika...

"Greatness needs a lot of things. But it doesn’t need an audience."

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #41 : Lipanj 26, 2013, 10:27 »
Odličan transfer po meni. Dobrodošao.
Say what again!

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #42 : Lipanj 26, 2013, 11:04 »

Ja sam od onih koji su zadovoljni ovim potezom i (vrlo vjerojatnim)odlaskom Pepe-a.
Ne ulazeći puno u to tko je bolji ili gori, jednostavno je kod mene došlo do zasićenja nakon 7-8 godina i radujem se promjenama.

Sretno Simon.

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #43 : Lipanj 26, 2013, 11:09 »
i opet se nismo pojacali na 3 deficitarne pozicije: lijevom beku, zadnjem veznom i u vrhu napada

kupili smo stopera (ok, trebali smo), kupili smo golmana (stvarno nije bilo potrebno) i kupili smo 2 krila koja su gotovo nedokazana (ne kazem da ih nismo trebali ali radije bi bio doveo jedno od 15 nego 2 od 7 milijuna)
ako se mene pita, s transferima smo do sad napravili dobar posao i svidja mi se kakve igrace rodgers dovodi i koji su na izlaznim vratima. ali, za sad (osim stopera) uopce nismo dotakli pozicije koje osobno smatram puno kriticnijima od ovih na kojima smo se pojacavali

prevedeno: nadam se da nam transfer rok tek pocinje
A spominjao se cissokho vec dosta puta u vezi s nama,cijena bi bila sasvim pristojna,osim toga u zadnje  vrijeme je sve vise aktualan i wanyama  ;).

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #44 : Lipanj 26, 2013, 11:42 »
meni se kod njega svidja veoma dobra kontrola prostora (izlasci na centarsuteve i odlican 'filing' za boksanje lopte), mislim da je u tom segmentu dosta kvalitetniji od reine. odlican je i u 1-1 situacijama, u pravilu su mu ispucavanja jedina losija strana
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly