Autor Tema: Rafael Rafa Benitez  (Posjeta: 257829 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mihovil

• Hero Member
Odg: Rafael Rafa Benitez
« Odgovori #2940 : Svibanj 18, 2015, 23:54 »
Za Real valja,a za Liverpool ne valja  :kuler Koji smijeh je ovo sve postalo  :roll
Da, ajmo izvrtat rijeci da bi se pravili pametni :roll

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #2941 : Svibanj 18, 2015, 23:57 »
Daj Rafa odi u penziju,spasi nas  :D

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2942 : Svibanj 20, 2015, 21:04 »
Rafa Benitez had reached an agreement in principle with West Ham but declined the offer after hearing of Real Madrid's interest. (DiMarzio)
Never miss a good chance to shut up.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2943 : Svibanj 21, 2015, 20:59 »
Ben Smith @BenSmithBBC  ·  19m 19 minutes ago
Rafa Benitez could, I'm told, be in place as Real Madrid manager as early next week. Although important to say no deal done as yet. West Ham have also approached Benitez. If Real Madrid falls through, which it could, I'd expect him to end up there

Offline fed

• Hero Member
  • LFC ***** Reds
« Odgovori #2944 : Lipanj 03, 2015, 21:05 »
Eh, pošto je zvanično novi trener Reala, želim mu ponajprije sreću.
A iako nisam Rafin ljubitelj, ipak cijenim njegova postignuća, a sada ćemo svi moći vidjeti sve njegove vrle sposobnosti. Kada ima neograničen transfer budžet, predsjednika kluba koji "kupi ponekog manekena", gotovo idealne uvjete za pripremanje ekipe, plus ogromnu bazu navijača, sada ćemo tek vidjeti da li Rafa može postići velike stvari odnosno osvojit ligu, ono u čemu nije uspio u Liverpoolu, jer nije imao mogućnosti (čitaj novca). A bit će kao i svakome treneru Reala, pod moranjem, da se odmah na početku dođe do nekog trofeja. Kroz nekoliko mjeseci ćemo se moći (raz)uvjeriti da li je Rafa zaista top trener-menadžer najviše klase kao što su Ancelotti i Mourinho.
“Liverpool was made for me and I was made for Liverpool.”
                                             ----- Bill Shankly

Offline ScouseCafu

• Hero Member
« Odgovori #2945 : Lipanj 03, 2015, 21:10 »
Sretno Rafa  :love

Kroz nekoliko mjeseci ćemo se moći (raz)uvjeriti da li je Rafa zaista top trener-menadžer najviše klase kao što su Ancelotti i Mourinho.

Već sad ću reći da to nije. Cijenim ga i mislim da je odličan trener, ali nije klasa dvojice navedenih kakve god rezultate napravio.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #2946 : Lipanj 03, 2015, 23:02 »
Bit ce mi zanimljivo vidjet kako ce Rafa pristupiti ovome, mozd ulazi u ovo malo previse opijen osjecajima i ljubavlju te na nekakvim idealima koji u Realu ne prolaze. Mora shvatiti da mu je vrijeme u Realu vrlo kratko (kao i svima) i da je jedini cilj u Realu napraviti rezultat i osvojiti sto vise toga u sto krace vrijeme. Ako pocne razmisljati o tome kao o projektu gdje ce on postaviti i juniorsku skolu na noge i uvoditi klince iz skole u prvu momcad ili na bilo koji nacin kao o dugotrajnom projektu gotov je i prije nego je poceo.

Svi su znali da ce prije ili kasnije doc na tu klupu, ali isto tako mora bit svjestan da u startu ne dolazi bas s bezuvjetnom potporom, mora biti svjestan da ako ce kasnit par bodova za Barcom do zime da ce vec krenut price o smjeni, i da ga samo rezultati mogu odrzat na toj klupi, nikakvi dugorocni projekti i dugorocno gradenje.

Offline ScouseCafu

• Hero Member
« Odgovori #2947 : Lipanj 04, 2015, 00:28 »
Svi su znali da ce prije ili kasnije doc na tu klupu, ali isto tako mora bit svjestan da u startu ne dolazi bas s bezuvjetnom potporom, mora biti svjestan da ako ce kasnit par bodova za Barcom do zime da ce vec krenut price o smjeni, i da ga samo rezultati mogu odrzat na toj klupi, nikakvi dugorocni projekti i dugorocno gradenje.

Ne da nema potporu nego su navijači Reala jako razočarani i imam osjećaj da jedva čekaju krivi potez da im ode s klupe.. Mislim da je psihički najteže otići na klupu Reala i još će njemu biti dodatno teže jer će se na svaki kiks pisati o smjenama i slično. Predviđam mu max 2 sezone, ali mogao bi već iduće ljeto letit..

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #2948 : Lipanj 16, 2016, 19:29 »
kako vrijeme leti, na današnji dan prije već dvanaest godina je potpisao
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2949 : Travanj 11, 2017, 21:36 »
"I had a two-hour download from Rafa, without being able to get a word in, where he told me what was wrong." https://t.co/L80xYbMVkP

Exclusive: Martin Broughton on Rafa Benitez and his final days at Liverpool

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #2950 : Kolovoz 28, 2017, 13:48 »
Kako bi htio da rafa uspije s toonsima. kad gledam napoli ostavio je dobar roster igrača, oni su sad među glavnima u klubu (a neki su prodani za više nego što su dovedeni) napoli: higuain, albiol, callejon, jorginho, ghoulam, koulibaly, mertens, a u real doveo kovačića, asensia!!, vazqueza (jbg zajebo s danilom). ne kažem da nema zajeba ali uglavnom ti njegovi igrači se pokažu jako dobrima
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #2951 : Kolovoz 28, 2017, 14:12 »
momcad mu je jako losa iako mislim da ce mu merino bit pun pogodak ali to je vise greska vlasnika posto mu prakticki nisu dali nikakav novac

gledao sam ih protiw west hama i izgledali su odlicno iako je kadar taman za ispast iz lige. mislim da ce mu bit cupavo do samog kraja
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #2952 : Kolovoz 28, 2017, 14:47 »
momcad mu je jako losa iako mislim da ce mu merino bit pun pogodak ali to je vise greska vlasnika posto mu prakticki nisu dali nikakav novac

gledao sam ih protiw west hama i izgledali su odlicno iako je kadar taman za ispast iz lige. mislim da ce mu bit cupavo do samog kraja
yeap, igrači za bottom table. uglavnom je i takve dovodio prošle godine, jbg nemreš nikog drugog. potrošio je blizu 70 mil al zaradio je od prodaje ~100 mil. dakle u plusu 30 mil, taman koliko su mu dali da potroši sad. pa jbt daj čovjeku para što si zaradio od promocije, da se bar normalno može održat blizu mid tablea. ako ne uspije očuvat prvoligaški status opet će se pričati kako je loš a zapravo nije imao podršku vlasnika (zvuči poznato zar ne? ista sudba u liverpoolu, u interu i evo sad tu u newcastleu). Čak mislim da bi on mogao prihvatiti posao west hama ako bilića odjebu, jer često se on povezuje s njima
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #2953 : Kolovoz 28, 2017, 15:46 »
Uglavnom, Ashley je ipak tu vise zakazao jer nije na vrijeme osigurao sredstva za 4 pojacanja koje je ovaj imao na umu (neki od njih dogovoreni) cim je Championship zavrsio, a onda istina da i ono sta su potrosili je neuvjerljivo.
rafa je u medije izašao da je ljut na ashleya jer nije uspio dovest abrahama i caballera, a sve je bilo dogovoreno. mislim da bi im to bila 2 jako dobra pojačanja. čak je rafa i zaprijetio ashleyu da on može otić u kinu i pokupit novce al da želi ostat, a ovaj ga je uvjerio da novaca ima. mislim da bi njemu jako dobro došle posudbe eto tipa sanchesa iz bayerna. njima treba klub gdje će imat dobru minutažu a rafa bi dobio dobrog igrača

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!