1
Nogomet / Odg: Transfer vijesti - nevezano uz LFC
« Zadnji post Luis Garcai Danas u 00:17 »🗞 Manuel Ugarte has chosen to join Chelsea. ITS DONE. (Source: Record Portugal)
Adrian has already signed new deal at Liverpool, contract extension completed and set to be unveiled soon. 🔴 #LFC
The GK will be part of Klopp’s team next season ⤵️
Jel moguce? Da nemas nikog kvalitetnijeg za drugog golmana ako Kelleher ode?
Darwina se ne isplati prodavati sada, a i sam Klopp je rekao da racuna na njega.
Momak ce sljedece sezone dobiti sansu, pa nek se pokaze. Hoce li biti : 1. , 2. ili 5. opcija - to ovisi iskljucivo o njemu. Simple as that.
Ja mislim da mora prvotno poraditi na zavrsnici i tehnici, jer ostalo izgleda dosta dobro. Zaista nije imao srece u zavrsnici, ali se dobro krece i ulazi u sanse. Meni se svidja ta borbenost, koju sam vidio zadnji put za vrijeme Suareza. Velika prednost je sto moze igrati i napadaca i lijevo krilo.
Ne bih gradio igru oko njega definitivno , ali u situacijama gdje moramo ganajati rezultat - gurnuo bih ga u spicu zbog fizikalija i igre glavom, gdje onda moze iskoristiti kvalitetne centarsutove.
P.S. Ne bih uporedjivao njega sa Gakpom jer su totalno drukciji profil igraca, ali je cinjenica da se Gakpo vec nametnuo i bolje odgovora nasem sustavu zbog odlicne tehnike.
P.P.S. Nezahvalno je i uporedjivati Darwina sa Halandom, jer je on trenutacno najbolji spic na svijetu . Ne treba mu taj teret stavljati na ledja.
P.P.P.S. Uglavnom vrijeme ce pokazati moze li se nametnuti, ali imajte na umu da na trzistu nema puno dostupnih i jeftinih napadaca koji bi bili prvi pick u nasem napadu.