Liverpool > Igrači
Alexis Mac Allister #10
luigi:
Primaš milione i milione, moras biti oprezniji i biti odgovoran. Nebitno jel rasizam ili ne, ja ovdje komentarisem samo ovu glavurdu Enza. Drugo je kad se mi na forumu zaje.bavamo a drugo kad oni
gento:
--- Citat: luigi - Srpanj 17, 2024, 00:06 ---Primaš milione i milione, moras biti oprezniji i biti odgovoran. Nebitno jel rasizam ili ne, ja ovdje komentarisem samo ovu glavurdu Enza. Drugo je kad se mi na forumu zaje.bavamo a drugo kad oni
--- Kraj citata ---
Slažem se. Samo se ne slažem s napadima na twitteru da je to rasizam.
Marijo:
Neka se bijednici iz FIFA-e prvo ohrabre izbaciti Izrael kao što su i Rusiju pa neka onda ovamo istražuju rasizam
Winx:
Kakav brate rasizam.
Najveći problem današnjice što svi pogrešno tumače demokraciju.
Uskoro će nastati tiranija. Ne siješ više nikoga krivo niti pogledati
A to što se netko vrijeđa jer je Kamerunac ili Turčin ili s Kosova, a na da ga se stavlja u državu za koju samo igra nogomet, to govori i o tom šupku koji se sramoti svoje rodne zemlje.
A s druge strane, baš se našla "čisto arijevska ekipa" to pjevati. Pola ih je mješanaca svih mogućih rasa.
Ivek:
--- Citat: gento - Srpanj 17, 2024, 00:00 ---Nije baš normalno da to pjeva, ali isto tako mi nije jasno gdje je tu rasizam.
“They play for France, but they are from Angola. His mother is Nigerian, his father is Cameroonian. But on the passport: French
Mislim da se opet traži skandal. Da Hrvati pjevaju slično za Švicarce, jel' bi to bio rasizam? Ne bi jer nije. Sprdnja je, ali rasizam nije. Samo što su ovdje crnci na kraju šale pa se vadi rasizam. Ovi pjevaju to još od pobjede u finalu SP-a.
--- Kraj citata ---
Ako kazes istinu danas odma si rasist
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju