Autor Tema: Filmovi, serije, knjige i stripovi  (Posjeta: 103729 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline -marko-

• Hero Member
Odg: Filmovi, serije, knjige i stripovi
« Odgovori #1005 : Rujan 13, 2021, 17:35 »
@-marko-

Pisem iz glave, prosao je pored AJ-a, tj. usao iza njega na vratima. Ali pazi ja sam cijelo vreme ubedjen da je hitman isti lik.

Procitam ostatak spoilera svakako.

ma da opušteno  :D ja sam zadnju scenu odgledao jedno 300 puta, prvo jer sam bio popizdio jer je takav kraj da bi mi kasnije postalo genijalno.  :D
Say what again!

Online Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #1006 : Rujan 13, 2021, 19:03 »
Pogledao trailer za A many saints of Newark. Vise mi djeluje kao pricao o Richardu Moltisantiu, Chrisovom ocu nego o Tonyu. Inace glumac koji glumi R. 'Dickie' Moltisantia pljunuta mi je mladja verzija Richie Aprila  :lol.

I za fanove koji vam je najdrazi lik ili likovi u seriji? Mislim da ce vecini biti Pauli zbog humora koji donosi, ali meni opet jedan od najjacih je bio Ralph Cifaretto.

Ono sto je Joffrey bio za GoT, to je Ralph za Sopranose.

Meni je recimo

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #1007 : Rujan 13, 2021, 19:55 »
Silvio mi je bio prejak sa citiranjem Kuma

Offline lfc

• Hero Member
« Odgovori #1008 : Rujan 13, 2021, 21:24 »
Junior i Bobby Bacala su mi dosta dragi likovi :D

Recimo Richie mi je na prvo gledanje bio užasno iritantan, a sad kad sam drugi put gledao mi uopće nije bio iritantan nego više interesantan. Možda zato što sam znao kako će završit, hah.

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #1009 : Rujan 14, 2021, 07:45 »
Ma svi su face na svoj način, Bobby i Silvio su mi baš legende. Tony totalna dominacija naravno, vodio ih je sve, bio im kao drugi redatelj. Stvarno je pokidao ulogu.

Ali meni je zanimljivija priča tko je najneomiljeniji, tu baš ima top kandidata. Tonyeva sestra, Richie i Artie Buco su mi baš povremeno bili bolni za gledat.  :D
Say what again!

Online Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #1010 : Rujan 14, 2021, 10:02 »
Ma svi su face na svoj način, Bobby i Silvio su mi baš legende. Tony totalna dominacija naravno, vodio ih je sve, bio im kao drugi redatelj. Stvarno je pokidao ulogu.

Ali meni je zanimljivija priča tko je najneomiljeniji, tu baš ima top kandidata. Tonyeva sestra, Richie i Artie Buco su mi baš povremeno bili bolni za gledat.  :D

A.J. mi je bio najiritantniji. Najdraza mi je opet bila Adriana.

Bobby je ono ok lik, dosta dugo se vukao na tatino ime. Al najjaca scena sa njim mi je, kada Finn svjedoci pred svima da je Vito gay, i cujes Bobbya: "We can't have him in our social club anymore that much I do know.".  :lol

Offline lfc

• Hero Member
« Odgovori #1011 : Rujan 14, 2021, 10:51 »
Meni je Jackie Jr. bio prilično iritantan. Debil mali  :D

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #1012 : Rujan 14, 2021, 13:25 »
Meni je Jackie Jr. bio prilično iritantan. Debil mali  :D

baš tenkre.   :lol

Ali zato Don Neto  :kuler :kuler
Say what again!

Offline lfc

• Hero Member
« Odgovori #1013 : Rujan 14, 2021, 13:43 »
baš tenkre.   :lol

Ali zato Don Neto  :kuler :kuler

Don Neto mi je institucija ogromna. Ona scena njegovog uhićenja, uffff  :klanja

Online Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #1014 : Rujan 19, 2021, 15:34 »
Preminuo John Challis legendarni Boycie iz Mucki.  :(

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #1015 : Rujan 19, 2021, 18:39 »
Preminuo John Challis legendarni Boycie iz Mucki.  :(

u toj seriji ne mogu naći lošeg lika ili onoga koga manje volim. samo mi ovisi od raspoloženja, danas boycie, sutra trigger, prekosutra del... genijalni britanski humor. :love
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #1016 : Rujan 19, 2021, 19:37 »
u toj seriji ne mogu naći lošeg lika ili onoga koga manje volim.

Slater mi je nekako najbliži toj tituli, iako je vrhunski odradio svoju ulogu.
19 + 6 + 7 + 9 + 3 + 4 + 1

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #1017 : Rujan 24, 2021, 08:04 »
Old

novo ostvarenje M. Night Shyamalana. znajući njega, ne može se očekivati normalan film. takav je slučaj i ovdje. osnovna premisa -- ljudi se nađu na neobičnom otoku koji na neki način ubrzava starost stanica. kako to obično biva, čovjek je čovjeku vuk, počinje razdor među strancima, ti si kriv, ja sam kriv...

dobra je ideja i film drži pažnju. da se moglo malo bolje sve razraditi, jest, ali nije loš film i vrijedi pogledati. samo u početku smanjite očekivanja i eto. :D
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Online Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #1018 : Listopad 02, 2021, 15:57 »
I koliko vas je odgledalo The Many Saints o Newark?

Nasao neki yt kanal koji se bavi analizom/prepricavanjem svih epizoda, 7-8 min o epizodi. Bome sam se nabrijao za film, ali na kraju ne mogu reci da sam odusevljen. Solidan u najboljem raspolozenju, mada ocekivao sam vise.

Glumica koja je glumila Liviu, je odigrala maestralnu ulogu, definitivno najbolja u cijelom filmu.

Offline lfc

• Hero Member
« Odgovori #1019 : Listopad 02, 2021, 16:54 »
I koliko vas je odgledalo The Many Saints o Newark?

Nasao neki yt kanal koji se bavi analizom/prepricavanjem svih epizoda, 7-8 min o epizodi. Bome sam se nabrijao za film, ali na kraju ne mogu reci da sam odusevljen. Solidan u najboljem raspolozenju, mada ocekivao sam vise.

Glumica koja je glumila Liviu, je odigrala maestralnu ulogu, definitivno najbolja u cijelom filmu.

Čekam da dođe kod nas u kino, ali vidim da mu ocjena na IMDB-u strmoglavo pada pa i nisam više tako nabrijan uopće hah.