O svemu > Off-Topic

Rekreacija, trčanje, dijeta...

(1/297) > >>

gento:
nema ovakve teme na forumu, a mislim da bi mogla biti zanimljiva pa nek se nađe.

--- Citat: Zoky - Siječanj 24, 2012, 23:32 ---Pa, ništa posebno, ali ako te zanima astrofizika (posebno orjentirana prema teoriji, a ne teškoj matematici) onda je lijepo vidjeti što i kako se uči na Yaleu :)

--- Kraj citata ---

aha, zanimljivo, al znam da postoji uređaj (mp4 ak se ne varam) da ti racuna kalorije, brzinu kretanja i ostalo kod trcanja i onda prema tome pusta određeni tip muzike koja ti dize moral da brze trcis, pa kad trebas odmor i tak...

Zoky:

--- Citat: gento - Siječanj 24, 2012, 23:34 ---aha, zanimljivo, al znam da postoji uređaj (mp4 ak se ne varam) da ti racuna kalorije, brzinu kretanja i ostalo kod trcanja i onda prema tome pusta određeni tip muzike koja ti dize moral da brze trcis, pa kad trebas odmor i tak...

--- Kraj citata ---

Ma lako za to, ja svoje odvrtim i gotovo :D Svaki dan po sat vremena... čini čudo za dušu i tijelo...

gento:

--- Citat: Zoky - Siječanj 24, 2012, 23:36 ---Ma lako za to, ja svoje odvrtim i gotovo :D Svaki dan po sat vremena... čini čudo za dušu i tijelo...

--- Kraj citata ---

i kak stojiš s kg?
si "bacil" kaj u odnosu na prije, tj pomaze taj stroj il bi bilo bolje ovak trcati?

Zoky:

--- Citat: gento - Siječanj 24, 2012, 23:39 ---i kak stojiš s kg?
si "bacil" kaj u odnosu na prije, tj pomaze taj stroj il bi bilo bolje ovak trcati?

--- Kraj citata ---

Pa vrlo dobro zapravo, uz orbitrek, malo drugačiji režim prehrane sam skinuo 24 kile u kakvih 6-7 mjeseci :)

A sada više ne vježbam da skinem kile - već da ih ne vratim natrag (inače sam bio vrlo aktivan sportaš do prije kakvih 7-8 godina, završio sa određenim problemima u bolnici i prestao sa svim aktivnostima, nakon toga se počeo više baviti informatikom i sada mi je radno mjesto u uredu za računalom, do posla imam 10 minuta pješice i nekakva aktivnost je stvarno - a must). A da ne pričam koliko sam dobio kondicije... Kad god imam priliku (čitaj:vremena) sa psom i curom pičim na bilo koje brdo u blizini i oooogromna je razlika, mogu skoro trčeći gore :D

Što se trčanja tiče, ogromna je prednost što si na svježem zraku i manje je dosadno, ali ako ti je cilj skinuti kile, orbitrek je vjerojatno way to go. Posebno sada kada je vrijeme promjenjivo i hladno vani. A glavna prednost orbitreka (zato sam ga i kupio) je što ne opterećuješ zglobove udarcima, što kod trčanja nije slučaj.

Ozz:
Kakav režim prehrane? Izbacio slatko,masno i standardno to? ja sam od ljeta do sada izgubio 10.5 kg ,trčao svaki dan kada sam mogao po 10 km ,a po zimskim danima teretana i nikako da odu ona zadnja 2 kilograma  :suicide

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju