O svemu > Off-Topic
Spammara (opet gluposti... naravno)
mascherano:
Pozdrav,
Ima li netko s područja Makarske rivijere da može preporučiti najam brodice za 4 odrasle osobe i jedno dijete ? U pitanju je jednodnevni izlet, nismo baš "vični" pomorci pa ne znam jel se uopće može uzeti brodica/gliser tako ili mora ići skipper.
Viđao sam one reklame "rent a boat", pretpostavljam da treba rezervacija.
LessMore:
Ja vozim turistički brod zadnja dva mjeseca na Lošinju. Nemam veze sa Makarskom ali čisto radi savjeta. Ako nisi vičan sa brodom onda si uzmi skippera i uživaj. Jebeš takav izlet ak si cijeli dan nesiguran i u strahu. Plati čovjeka i uživaj. Neš ti razlike, sam brod će ti biti 100€ jeftiniji otprilike a izjebat ćeš se ko pas. Eto.
P.s. Naravno, ako nemaš položeno onda ti bez skippera nitko ni neće iznajmiti.
mascherano:
Nije mi cijena problem, pretpostavljam da je to 200€ pa naviše, nego su mi poznanici nedavno iznajmili na Korčuli brodicu za 80€ i vozali se bez skipera, iako nitko nema položeno.
Pa smo nadošli na ideju da i mi idemo, čisto avanturistički. Ne mislim sad na neki veliki gliser ili tako nešto, više kao čamac s pentom i slično, nek ima suncobran i nešto goriva :D
Al hvala na savjetu :super
LessMore:
--- Citat: mascherano - Kolovoz 05, 2025, 14:27 ---Nije mi cijena problem, pretpostavljam da je to 200€ pa naviše, nego su mi poznanici nedavno iznajmili na Korčuli brodicu za 80€ i vozali se bez skipera, iako nitko nema položeno.
Pa smo nadošli na ideju da i mi idemo, čisto avanturistički. Ne mislim sad na neki veliki gliser ili tako nešto, više kao čamac s pentom i slično, nek ima suncobran i nešto goriva :D
Al hvala na savjetu :super
--- Kraj citata ---
Ma joj. To je najgluplje šta na moru možeš napraviti. Kazne su takve da nebuš sljedeće 3 godine išao na more. Naravno da ima idiota koji će ti dati bez papira. Al čim ti daju bez papira znaš koliko brinu o tom brodu. A onda ak ti motor krepa negdje sa djetetom ns brodu bit će ti jako zabavno. A taj koji ti je iznajmio bez papira neće doći po tebe, vjeruj mi. A provjeri si za kolko šlepa sea help.
Slušaj me. Plati, opusti se i uživaj.
mihovil:
--- Citat: LessMore - Kolovoz 05, 2025, 15:12 ---Slušaj me. Plati, opusti se i uživaj.
--- Kraj citata ---
:amen
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju