O svemu > Off-Topic
Spammara (opet gluposti... naravno)
boo razzer:
Pusti više tetovaže, kakvo je vaše mišljenje o vjeri i tehnologiji i umjetnoj inteligenciji..
OVaj članak mi se čini istinit:
Kako kvazikršćanski YouTube kanali uz pomoć umjetne inteligencije zarađuju na Hrvatima
https://www.bitno.net/vijesti/aktualnosti/kako-kvazikrscanski-youtube-kanali-uz-pomoc-umjetne-inteligencije-zaraduju-na-hrvatima/
mascherano:
Ljudskoj gluposti nema kraja, stoga ne čudi što pojedinci s hrpom znanja u AI sektoru i još većom hrpom slobodnog vremena kreiraju takve videouratke kako bi zaradili na reklamama jer će naivni utrošiti vrijeme gledajući to.
Čim je video naslovljen s nekim clickbait naslovom, sadržaj tog videa je u drugom planu autoru. Kao kad ti index, 24 sata, jutarnji, klix, bljesak i sl. objave "pogledajte golčinu (umetni ime poznatog nogometaša) u pobjedi njegova kluba" pa ti video započinje poluminutnom reklamom.
vecac2:
Mislim da bi opasnije bilo gledati video imena “10 znakova da andjeo cuvar zivi u vasem domu” kojeg nije izgenerirao AI
gento:
PP za 'LessMore' nije poslan jer je korisnikov inbox pun!
LessMore:
--- Citat: gento - Kolovoz 04, 2025, 13:05 ---PP za 'LessMore' nije poslan jer je korisnikov inbox pun!
--- Kraj citata ---
Evo počistio sam malo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju