Official LFC Supporters Club Croatia > OLSC HR
Liverpoolova odjeća i ostali artikli
Shyn3:
Zanima me kako mogu i gdje mogu naći trenirke,majice i bilo kakvu odjeću liverpoolovu a da je izravno iz Hrvatske jer mi se neda čekat iz drugih zemalja...plz odgovor ako netko zna :? :?
Zoky:
--- Citat: Shyn3 - Ožujak 16, 2008, 10:48 ---Zanima me kako mogu i gdje mogu naći trenirke,majice i bilo kakvu odjeću liverpoolovu a da je izravno iz Hrvatske jer mi se neda čekat iz drugih zemalja...plz odgovor ako netko zna :? :?
--- Kraj citata ---
U Adidasovim dućanima. Avenue Mall (mislim da je na zadnjem katu), eventualno ona mala trgovina nasuprot Importanne galerije.
Shyn3:
hehe.hvala al nisam iz zagreba a i htjeo bi prek neta naručit zbog toga što vamo u slavoniji smrdljivoj nema nigdje niš ]:) ]:) al svejedno tnx ;)
Zoky:
Heh, pa nisi rekao iz koje županije želiš :D
Ako znaš za nekakav Adidasov dućan negdje kod tebe - to ti je najbolja šansa da nađeš nešto Liverpoolovo ;)
robijas:
Evo kod nas u zenici se nedavno otvorio najveci shopping centar u ovom djelu evrope..sve super svi poznatiji brendovi su tu,najavljivali su i adidas al zasad ih nema..ima jedna prodavnica imaju dosta adidasove opreme i pumine,ne dresovi nego trenerke sportske..sta mislite bil kod njih mogao naruciti Lpoolovu trenerku ili maicu il nest tako..da se bezze ne brukam :D :?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju