Official LFC Supporters Club Croatia > OLSC HR
3. regionalno okupljanje navijača Liverpoola - Skopje 27.04.2014.
margita:
Dacho vas je već pozvao na 9. okupljanje BIH navijača Liverpoola za narednu utakmicu s Unitedom, a sad me obavijestio o održavanju 3. regionalnog okupljanja.
Prvo je bilo u travnju 2013. (Sarajevo), drugo je uslijedilo početkom rujna u Zrenjaninu, a sada je na red došlo Skopje.
Uglavnom, datum okupljanja predviđen je za 27.04., a utakmica je s Chelseajem (odluka o naslovu prvaka, valjda) :)
Nije baš s ruke, ali eto, nek se nađe.
Uglavnom, Bosna, Srbija i sada Makedonija odradili su svoje, Crnogorac Branko isto je obećao nešto za Podgoricu, pa bi bio red da se i mi isprsimo. Kao najlogičnije rješenje nameće se Zagreb, no čisto me zanima, koliko bi vas došlo u Ploče da se malo pozabavim oko toga (početak sljedeće sezone bio bi idealan termin)? :)
PS. Nek ekipa s fejsa malo oglasi ovo za Skopje.
Ozz:
Ja ako e subota,a u CT sam do 11.mjeseca..al ljudima je atraktivniji ZG od Ploča (no offense) :D
margita:
--- Citat: Ozz - Ožujak 04, 2014, 13:18 ---Ja ako e subota,a u CT sam do 11.mjeseca..al ljudima je atraktivniji ZG od Ploča (no offense) :D
--- Kraj citata ---
Ma da :)
wewonit5times:
nije problem, kod robija nas stane koliko god treba :D
Robert:
--- Citat: wewonit5times - Ožujak 04, 2014, 15:03 ---nije problem, kod robija nas stane koliko god treba :D
--- Kraj citata ---
Termitu!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju