Official LFC Supporters Club Croatia > OLSC HR

OLSC HR - pitanja i odgovori, prijedlozi i komentari

<< < (2/72) > >>

reds:

--- Citat: Zoky - Studeni 05, 2013, 16:39 ---Hvala puno :super

Kakva je situacija u BiH, jeste slali prijavu za priznavanje vašeg ogranka kao službenog?

--- Kraj citata ---

Iskreno nije nam nigdje zapelo, o ovom pitanju smo mi jos prije godinu dana raspravljali, ali sad u ovom trenutku nam nije prioritet da krenem u ovo, stupli smo u kontakt s klubom, imamo i sve potrebne informacije. Ima tu jako puno zainteresirani ljudi, ali cinjenica je da je BIH po ovom pitanju malo kontradiktorna. Sam papir(kao official) koji bi mi dobili je velika stvar, ali sta nam on donosi, odlazak u Englesku je za mnooge fantazija, sve ovo sto vi sad planirate je isto i pred nama, tako da cemo biti u kontaktu. :super

--- Citat: margita - Studeni 05, 2013, 19:54 ---Hvala Elvedine. I reci Dachi da te povede koji put u Podacu :)

--- Kraj citata ---

Hehe :) znam ja i bez njega, docu obecajem, ipak sam ja u Plocama domaci :)

Zoky:
Razumijem, povlastice malo znače ako ih ne možeš iskoristiti...

Svejedno, ako trebate nekakvu pomoć po pitanju OLSC-a, samo se javite.

Massone:
Zoky, moram li ispuniti pristupnu formu ako želim biti dio zadruge ili to nije baš obavezno?

gento:

--- Citat: Massone - Studeni 11, 2013, 22:05 ---Zoky, moram li ispuniti pristupnu formu ako želim biti dio zadruge ili to nije baš obavezno?

--- Kraj citata ---

uzme ti 2 sec, ispuni :D

Zoky:

--- Citat: Massone - Studeni 11, 2013, 22:05 ---Zoky, moram li ispuniti pristupnu formu ako želim biti dio zadruge ili to nije baš obavezno?

--- Kraj citata ---

Nije obavezno, to je samo nama osnovni orjentir na koliko osoba uopće možemo računati, a čim budu moguće registracije, svima prijavljenima šaljem mail.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju