O svemu > Off-Topic
Komentatori
KOP_OC:
meni je mijajlovic super iako ima svojih provala,covijek te skroz unese u utakmicu
najgori komentatori su oni sa rtl sto prenose epl neznam tocno kako se zovu
na vrhu je jedan jedini coske
robijas:
Meni je isto Mijajlovic za klasu ispred ostalih, on je jedini komentator koji nece pomjesati igrace i pricati gluposti o utakmici(o nekom mijenjanju formacije do kojeg nije doslo, izjava tipa da je Upson na ljeto dos'o i zimus otis'o iz LFC-a :zid , o tome kako je Rafa potrosio 1000 milijardi i nije uspio napraviti konkurentnu ekipu i sl. )...Milina je slusat' prijenos utorokom na ftv-u, jos sad u "tandemu" s Ibrakovicem cije su izjave zasad bile sve na mjestu, vidi se da covjek zna sta prica i da se razumije u taktiku kako se i treba razumijeti jedan nogometni strucnjak . I onda dodje srijeda i ona 2 panja uniste sve :zid
Orthodox REDS:
fina tema nema sta.
od ovih gore mi je najdrazi vela , pa cosic. vela nekako svojom smirenoscu i nekim saljivim upadicama, a cosic svojim glasom najvise. :D
bosanci imaju dobre komentatore po meni i sad ne znam koga bih izdvojio.
moram i da priznam da njih dosta mjesam po imenima, iako ih slusam vec dugo dugo. nekako su mi slicni svi generalno govoreci. najbolji bi mi ipak mozda bio vladislav majer, a onda posle njega onaj lik sto mu je specjalizovano podrucije rukomet. malo puniji, crna kosa...
sto se tice srba i komentatora oni su dno dna, sljam i ne znam kako da ih nazovem. a pogotovo ovi iz r.s.-a. katastrofa
SG#8:
--- Citat: robijas - Veljača 27, 2010, 00:28 ---Meni je isto Mijajlovic za klasu ispred ostalih, on je jedini komentator koji nece pomjesati igrace i pricati gluposti o utakmici(o nekom mijenjanju formacije do kojeg nije doslo, izjava tipa da je Upson na ljeto dos'o i zimus otis'o iz LFC-a :zid , o tome kako je Rafa potrosio 1000 milijardi i nije uspio napraviti konkurentnu ekipu i sl. )...Milina je slusat' prijenos utorokom na ftv-u, jos sad u "tandemu" s Ibrakovicem cije su izjave zasad bile sve na mjestu, vidi se da covjek zna sta prica i da se razumije u taktiku kako se i treba razumijeti jedan nogometni strucnjak . I onda dodje srijeda i ona 2 panja uniste sve :zid
--- Kraj citata ---
Jedino što se ponekad tj. malo češće previše uživi :D pa izgleda kao cirkus , ali svi to volimo
robijas:
--- Citat: Orthodox REDS - Veljača 27, 2010, 00:43 ---fina tema nema sta.
od ovih gore mi je najdrazi vela , pa cosic. vela nekako svojom smirenoscu i nekim saljivim upadicama, a cosic svojim glasom najvise. :D
bosanci imaju dobre komentatore po meni i sad ne znam koga bih izdvojio.
moram i da priznam da njih dosta mjesam po imenima, iako ih slusam vec dugo dugo. nekako su mi slicni svi generalno govoreci. najbolji bi mi ipak mozda bio vladislav majer, a onda posle njega onaj lik sto mu je specjalizovano podrucije rukomet. malo puniji, crna kosa...
sto se tice srba i komentatora oni su dno dna, sljam i ne znam kako da ih nazovem. a pogotovo ovi iz r.s.-a. katastrofa
--- Kraj citata ---
Ma i ja vecinu bih mijesam al' onaj Radoncic :klanja fkt je milina slusat' rukometne utakmice kada ih on prenosi...svi komentatori sto prenose englesku su mi :bljak pogotovo onaj ker sto je prenosio obe nase tekme protiv Arsenala i koji je otvoreno navijao za isti . U toku sezone ih nekako i mogu slusat', al' kad uhvate u januaru pricat' o transferima pa se uhvate razbacivat' s imenima da popizdis :zid
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju