O svemu > Off-Topic
Auti (a i druga motorna vozila)
hammer_of_thor:
Enivej, evo auto, sada po mraku slikano, i nisam baš neki sposobni fotograf, ali eto :)
weka_kt:
mogo si malo turirat pa tad slikat...
e da te pitam, taj snjeg na krovu to isto dodatna oprema? ublažuje udarce ako se prevrneš ili? :lud :lud
hammer_of_thor:
Šta da uslikam turiranjem? RPM? :D :lud
Snjeg je samo produkt moje lijenosti :p
Jučer kad sam ujutro izlazio sa posla iz nočne otišao na jedan prazan parking i jedno pola sata se veselio na snježnim radostima - zalijetanje, brzo smotam i ručna... auffff, prelijepo :D
Inače, tablice su Zg iz razloga što je auto tek prije mjesec i pol registriran pa nisam lud skidati tablice na tek reganom autu, vozit ću se po SB-u pod ZG tablicama do sljedeče zime i super :D
weka_kt:
da da, okretaje :P
e pa odeš lijepo na moj fejs profil i vidjet ćeš šta smo frend i ja kod škole radili, tj on. ima ljetne gume na autu pa se zezali pred školom, parkiralište bilo netaknuto, i onda došla 2 kretena i uništila to :lol
a lako tebi meni neš s ručnom ošlo, ne može se pritegnut, a prije ju podigneš i spustiš, kreneš unazad a zadnji kraj se podiže, zaštekala, vjerojatno zbog ovog snijega otišla...jbg ipak je to 12 godina starosti
--- Citat: hammer_of_thor - Veljača 08, 2010, 21:33 ---Inače, tablice su Zg iz razloga što je auto tek prije mjesec i pol registriran pa nisam lud skidati tablice na tek reganom autu, vozit ću se po SB-u pod ZG tablicama do sljedeče zime i super :D
--- Kraj citata ---
sad ti budu govorili, vidi kupio auto na lizu :p
Buljo:
sve je to divno i krasno a ja iman najvecu kapuletinu od ofta odkad je svjeta:
reno senik [ ] doduse nije moj nego je cacin al ga vecinon ja koristin,... iako je dosta prostran unutra i npr more posluzit za neke akcije kao ]:) npr... al ok... izvanka je kapula.... ne mos nac parkirno misto.. zato cu ja jeanput skupit pare i kupit sebi posteno auto, po mogucnosti jednog brzinca. [merco, sta's, vlaska glava].
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju