O svemu > Off-Topic
Fantastika - SF, fantasy, horror
MasterB:
Evo za sve fanove fantasy i SF-a, po uzoru na podforum na Forum.hr, otvaram posebnu temu za sve ljubitelje fantastičnog i nemogućeg. Meni osobno najdraži žanr i filmova i knjiga, dosad sam od fantasya čitao Harry Potter, LOTR, Eragon (odnosno Naslijeđe), Kronike iz Narnije i još neke manje poznate, a sada su mi u planu Pjesma leda i vatre. Od SF-a sam zasad čitao samo Jules Vernea i H. G. Wellsa te Blade Runner, njega namjeravam dosta proširiti. Najslabiji sam na području serija, to počinjem od prosinca, gledat ću Star Trek, Stargate, Farscape i još neke ako stignem. Znam da ovdje ima puno fanova, pa pišite svoja iskustva, recenzije, osvrte, ocjene knjiga, filmova, serija...
Paulinjo:
obožavatelj sam horor filmova.
zadnje što sam pogledo je The Hills Run Red. ne toliko dobar film, ali su klanja predobra...zapravo jedan od najodvratnijih filmova koje sam gledao.
prije tog sam gledao...
The mist- ok film.gledljiv je. završetak neočekivan, moglo je i bolje.
Drag me to hell. malo glup film, al također ima uvrnuto bolesnih scena.
The Unborn- vrlo dobar film. zbilja je strava...
fan sam također svih dijelova saw(Slagalica straha) filmova, hostel...
zatim sam pogledao creep
the descent- zbilja morbidan film, pun brutalnih scena. po mom ukusu. :)
i tak. sad čekam da dođe za skinut Jennifers body.
silhofn2:
stephen king langolijeri.bio je film prije par godina ili neka mini serija.jezivo dobro napravljeno. da mi je tu knjigu nac kod nas
Luis Garcai:
neznam zasto si otvarao novu temu, kad si to isto mogao pisati i tu
http://www.lfccro.com/index.php?topic=141.915
isto tako mislim da je ovakva tema vec postojala i obrisana, ali ajde
Danas se jako malo moze pronaci kvalitetnih horrora za pogledati, bilo mi je dovoljno 5 minuta da pogledam pogresno skretanje 3, da odmah mogu zakljuciti da je film totalno sra*e, vise volim starije kvalitetne, poput Shininga, ili neke horror trilere, kao sto je el nino spomenuo Saw.
the house of 1000 corpses, je dobar horor, rezirao ga rob zombie, ali sad cekam da vidim i final destination 4, od njegovih nastavaka, nekako mi je najbolji 2, prvi je ako se nevaram, kad zakasne na avion, drugi kada izbegnu nesrecu na autputu, a treci je u nekom luna parku na roller coaster-u.
david_1991:
--- Citat: El Nino9 - Studeni 01, 2009, 16:42 ---obožavatelj sam horor filmova.
zadnje što sam pogledo je The Hills Run Red. ne toliko dobar film, ali su klanja predobra...zapravo jedan od najodvratnijih filmova koje sam gledao.
prije tog sam gledao...
onda The mist- ok film.gledljiv je. završetak neočekivan, moglo je i bolje.
Drag me to hell. malo glup film, al također ima uvrnuto bolesnih scena.
The Unborn- vrlo dobar film. zbilja je strava...
fan sam također svih dijelova saw(Slagalica straha) filmova, hostel...
zatim sam pogledao creep
the descent- zbilja morbidan film, pun brutalnih scena. po mom ukusu. :)
i tak. sad čekam da dođe za skinut Jennifers body.
--- Kraj citata ---
The Mist mi je jedan od najboljih horora koje sam gledao,večina ih je zaprepaštena krajem..Vještica iz Blaira mi je super,Cloverfield i sl..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju