Autor Tema: Kladionica - samo dobar info  (Posjeta: 38328 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ScouseCafu

• Hero Member
Odg: Kladionica - samo dobar info
« Odgovori #105 : Svibanj 12, 2015, 19:46 »
Garcia Lopez-Dolgopolov
Tip : 1
Koef : 1.90   bet365

Po meni je ovo nerealan koeficijent i mislim da bi Garcia Lopez ovdje trebao biti favorit. Dolgopolov je odigrao tek 5 mečeva na zemlji, 2 u Monte Carlu gdje je 2:1 slavio protiv našeg Čorića nakon čega je 2:0 izgubio od Monfilsa. Ostala 3 meča odigrao je u Rimu gdje je bez izgubljenog seta. S druge strane Garcia Lopez ove sezone ima 2 naslova od čega je jedan na zemlji u Bucurestu te polufinale Estorila. Garcia Lopez igra odlično na zemlji i ima samo 3 poraza uz 9 pobjeda. Prvi meč na zemlji je neočekivano izgubio od Quahabe, ali nakon toga je proigrao i naredao 8 uzastopnih pobjeda. Nakon toga su sljedila 2 poraza, od Gasqueta koji ga je dobio tek nakon tb-a u 3. setu te od Verdasca koji ga je također dobio 2-1. Ipak danas je opet pokazao svoju klasu i rutinski pobjedio Marina 6-3 6-4.
Garcia Lopet je 28. igrač svijeta dok je Dolgopolov 80.
H2H 1-1, Garcia Lopez je pobjedio prije godinu dana u Monte Carlu dok je Dolgopolov dvije godine prije u Pekingu.
Ne znam na koju foru je ovdje Dolgopolov favorit, ali uredu, mislim da se ovaj koef mora iskoristiti  :)
« Zadnja izmjena: Svibanj 12, 2015, 20:55 ScouseCafu »

Offline Bobby

• Hero Member
« Odgovori #106 : Svibanj 14, 2015, 15:09 »
Akhisarspor - Besiktas 2 @ 1.60

Bešiktaš se bori za naslov prvaka, imaju pet bodova i utakmicu manje od vodećeg u prvenstvu i ako ne pobjede se mogu oprostiti s naslovom. Domaćin je gotovo siguran za opstanak pa im neće previše značiti. Zadnje dvije utakmice Bešiktaš ih je pobijedio i to oba puta u hendikepu. Također, najbolji su gost u ligi s 12 pobjeda. Meni sve ukazuje na ovo, koeficijent pristojan.

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #107 : Svibanj 18, 2015, 08:54 »
Delbonis/Sousa - Džumhur/Haider-Maurer 1, koef. 1.45 (Sportplus)
Delbonis i Sousa su zajedno odigrali samo jedan meč i izgubili su od Garcie Lopeza i Oswalda (koji sigurno spadaju među bolje parove danas) 2:1. Inače je Sousa solidan igrač, prošle godine je igrao treće kolo RG sa Sockom, četvrtfinale Umaga s Ribom, četvrtfinale Dusseldorfa i Casablance s Carreno Bustom, polufinale Oeirasa Eliasom, polufinale Sydneya s Rosolom, polufinle Winston Salema s Mergeom, polufinale Valencie s Mayerom... Znači, praktički svaki turnir igra s drugim partnerom, pa mu to ne bi trebao biti problem danas. Delbonis je nešto lošiji, ali opet ima polufinale Sao Paula (Bagnis), četvrtfinale Ria (Mayer), polufinale Casablance (Bracciali), polufinale Gstaada (Bagnis) i ove godine polufinale Buenos Airesa (Molteni).
S druge strane, Džumhur i Haider Maurer još nisu igrali zajedno, a i inače slabo igraju parove. Haider Maurer je ove godine odigrao pet mečeva i svih pet izgubio, bez da je uzeo set. Zapravo se radilo samo o skupljanju gemova. Prošle godine je igrao challengere i tu je, izuzev polufinala u Panami, ispadao u prvim kolima. Čovjek u parovima na ATP razini ima samo jednu jedinu pobjedu - u Beču prije četiri godine. Sve ostalo je glatko gubio.
Džumhur ima tek jedan jedini meč u karijeri, sa Slovencem Bedeneom je pokušao Chennaiu, ali su protiv Raje i Shamasdina uspjeli uzeti tri gema.
Po meni je ovo zicer što se tenisa danas tiče.

Offline xabeard14alonso

• Hero Member
  • #RiseUp
« Odgovori #108 : Svibanj 22, 2015, 12:19 »
NBA, pocetak 02:30
Kyle Korver (-11.5+)
tip: over    koef: 1,85

Nocas druga utakmica finala Istoka između Atlante i Clevelanda. Cleveland je uzeo brejk u prvoj, najvise zahvaljujuci JR Smithu koji je zabijao nemoguce. Jos jedna stvar koja je pomogla Cavsima u prvoj utakmici a koja ide u korist ovom tipu je ta da se ozljedio Carroll, uz Horforda najbitniji i najbolji Atlantin igrac ovaj playoff. Status mu je questionable, sto znaci da vrlo vjerojatno nece igrati. Trebat ce nadomjestiti njegovih 15ak poena, a Korveru je granica sa svakom utakmicom sve manja jer ju vec dugo nije prebacio. Protiv Washingtona nije mogao disati od Beala, a preksinoc se vidjelo da ce to u ovoj finalnoj seriji izgledati bolje. Premda je uzeo samo 3 suta (trica 2/3) imao je 9 poena. Mislim da nema sanse da nocas opet uzme samo 3 suta. Atlanta mora pobjediti, a da bi to napravili morat ce traziti Korvera na trici, tim vise sto nema Carrolla. Vrlo izgledan par, ne vidim kako Kyle moze ostati ispod 12 poena.

« Zadnja izmjena: Svibanj 23, 2015, 12:01 xabeard14alonso »

Offline ScouseCafu

• Hero Member
« Odgovori #109 : Svibanj 23, 2015, 14:20 »
Ligue 1, 38. kolo

Lorient - Monaco
21:00
Tip : 2
Koef : 1.49 (Wwin)

Došao je kraj vrlo zanimljive sezone francuske lige. U 38. kolu se sastaju 16. Lorient i 3. Monaco. Lorient je osigurao ostanak u ligi i ovaj meč će igrati tek toliko, dok se Monaco bori za ligu prvaka. Lorient bježi 6 bodova od zone ispadanja i ove godine su se nekako uspjeli spasiti. Monaco pobjedom osigurava odlazak u kvalifikacije za ligu prvaka jer su 2 boda ispred 4. Marseille-a. Mogao je Monaco već biti u ligi prvaka da im Marseille nije preokrenuo vodstvo prije dva kola. Forma i jedne i druge ekipe je solidna. Lorient ima 2-2-1 dok Monaco ima 3 pobjede uz jedan remi i već spomenuti poraz od Marseille-a. Lorinet je doma tek 16. momčad lige uz omjer 6-5-7 dok je Monaco najbolja gostujuća ekipa ove sezone sa 11 pobjeda, 2 neriješena te 5 poraza. Ove sezone su igrali u Monacu gdje je Lorient slavio 2:1, ali svi se sjećamo u kakvoj formi je tad bio Monaco. Monaco je puno kvalitetnija ekipa, trebaju im ovi bodovi jer Marseille igra doma protiv Bastie i vjerojatno će tu slaviti. Sve je na strani Monaca, koeficijent solidan i vjerujem u pobjedu Monaca bez većih problema.

Bundesliga 34. kolo

Koln - Wolfsburg
Koef : 1.91 (Wwin)

Ovo je dvoboj 34. kola Bundeslige između 12. Kolna i 2. Wolfsburga. Koln će sigurno završiti na sredini tablice i ovo je dosta uspješna sezona za njih. S druge strane Wolfsburg se bori sa drugo mjesto koje su tako suvereno držali cijele sezone, ali serijom loših rezultata su dopustili da im Gladbach dođe na samo 2 boda zaostatka. Ipak Wolfsburg je došao k sebi i zadnje dvije utakmice je pobijedio dok Koln u zadnjih 5 dvoboja ima 3 neriješena uz pobjedu i poraz. Koln je doma tek 14. momčad lige sa omjerom 4-8-4 dok je Wolfsburg među boljim gostujućim ekipama s omjerom 7-4-5. U njihovom jedinom međusobnom omjeru ove sezone Wolfsburg je slavio s 2:1. Wolfsburg je kvalitetnija i bolja ekipa, imaju veći imperativ pobjede jer sigurno hoće zadržati to drugo mjesto. Iako mislim da će ovo biti čvrsta utakmica kakve Koln inače igra vjerujem u pobjedu Wolfsburga.

Seria A, 37. kolo

Genoa - Inter
Tip : 1x
Koef : 1.51 (Wwin)

U predzadnjem kolu talijanskog prvenstva sastaju se dvije ekipe koje se bore za Europu. Genoa je 6. sa 56 bodova, dok je Inter 8. sa 52 boda. Inter današnjom pobjedom još ima šanse za odlazak u Europsku ligu, ali Genoa je u punoj boljoj poziciji. I jedna i druga ekipa su u dobroj formi. Genoa je u najboljoj formi lige i ima 4 pobjede uz poraz od Rome, dok Inter ima 3 pobjede te poraz od Juvea i neriješeno sa Chievom. Genoa je u dobra domaća ekipa i imaju samo 4 poraza ove sezone dok je Inter isto tako dobar gost sa omjerom 7-6-5. Ove sezone su igrali u Milanu gdje je Inter pobijedio 3:1. Ovo će biti izjednačeni dvoboj, ali mislim da je Genoa dosta podcijenjena ovdje i po meni su čak i blagi favorit. Zadnje kolo Genoa ide Sassuolu i ovdje pobjedom mogu napraviti jako puno, a ni neriješeno im ne bi bilo toliko loše. Inter će u zadnjem kolu dočekati Empoli i sa oba dvije pobjede moraju dočekati kiks Sampdorie koja ima dva dosta lagana dvoboja protiv Empolia i Parme te kiks Genoe u idućem kolu. Inter ima minimalne šanse iako je sigurno da će se boriti. Mislim da Genoa danas neće izgubiti, čak mislim da će ovdje i pobijediti.

Offline Bobby

• Hero Member
« Odgovori #110 : Svibanj 24, 2015, 12:32 »
24.5.2015., 17:00
Istra 1961 - Dinamo 2 @ 1.80

Dinamo još nije izgubio u prvenstvu, imaju 25 pobjeda i 9 remija. Ove sezone su pet puta igrali s Istrom i ostvarili 5 pobjeda uz samo jedan primljeni gol (gol razlika 14:1). Ne trebam puno pisati, svi znamo odnos snaga između njih i mislim da se Dinamo neće čuvati. Istra igra u zadnjem kolu protiv tatine filijale Zagreb i tada će osigurati bodove za opstanak, danas Dinamo ide do pobjede.

Offline ScouseCafu

• Hero Member
« Odgovori #111 : Svibanj 25, 2015, 00:30 »
Matošević - Belluci
Tip : 0:3
Koef. : 2.05 (Big Bet World)

Zicer dana reklo bi se.. Matošević 100-i, a Belucci 60-i igrač svijeta. Matošević u katastrofalnoj formi, ne zna za pobjedu od 2. mjeseca, u nizu je od 8 poraza gdje je uspio uzeti samo dva seta. Ove godine na zemlji samo 4 meča i sva četri izgubljena, isto tako bez dobivenog seta. S druge strane potpuno obrnuta situacija, Belucci igra na zemlji od 2. mjeseca i u fantastičnoj je formi. U zadnjih 10 mečeva uspio ga je pobjediti samo Đoković i to tek u tri seta, prošli tjedan je uzeo naslov u Genevi i s punim samopouzdanjem ulazi u ovaj meč. Ne znam na koji način mu tu Matošević može uzeti set i ovdje očekujem laganu pobjedu Brazilca.

Offline xabeard14alonso

• Hero Member
  • #RiseUp
« Odgovori #112 : Svibanj 26, 2015, 18:24 »
NBA, pocetak 02:30
Al Horford (-15.5+)
tip: over   koef: 1,85
SuperSport

Nocas Cleveland i Atlanta nastavljaju svoju seriju, Cleveland ima 3-0 i treba im jos jedna pobjeda za ulazak u veliko finale. Iako mislim da Atlanta danas dobija, nemam ju muda navesti kao izglednu opciju. Ako ce Atlanta pobjediti, Horford vrlo vjerojatno ide u over. Proslu utakmicu je bio najbolji pojedinac gostiju u prvom poluvremenu s 14 poena (7/10 sut) i drzao je Atlantu u vodstvu. Onda smo svjedocili katastrofalnoj odluci sudaca da ga izbace nakon incidenta s onim prgavcem Dellavedovom. Iako je Al kao kapetan ekipe i najbitniji njen igrac izbacen Atlanta je i dalje ostala u egalu i islo se na zadnji posjed. Poslije utakmice komentirao je kako nije zasluzio biti izbacen, te kako ce u iducoj utakmici dati sve od sebe da serija preseli bar jos jednu utakmicu u Georgiju. Horford nije igrac koji ce forsirati, ali ako napadi Atlante budu isli po planu on ce uzeti svojih 15+ suteva i bez problema ce preci ovo. Vrlo niska granica za centra njegovog kalibra koji u ovakvoj utakmici jednostavno mora preuzeti stvari u svoje ruke.
« Zadnja izmjena: Svibanj 27, 2015, 15:57 xabeard14alonso »

Offline ScouseCafu

• Hero Member
« Odgovori #113 : Svibanj 26, 2015, 21:13 »
Nishokori - Belluci
Tip : Belluci uzima barem 1 set DA
Koef. : 1.80 (Big Bet World)

Nishikori je nedvojbeno kvalitetniji tenisač, ali svejedno smatram da je Belluci malo podcjenjen ovdje. Igra u fenomenalnoj formi i trenutno je jedan od onih mina za top 5 tenisače. Dobro se sjećamo kako je u Rimu namučio Novaka tako da mislim da i Kei ne bude tako lako sa Brazilcem. Belluci nije najbolje otvorio zemljani dio sezone. Došao je do Polufinala u Quitu nakon čega je na tri turnira izbačen u prvom kolu. U Barceloni ga je Bautista izbacio u drugom kolu, a u Istambulu Cuevas u trećem. Ali nakon toga kreće velika serija Brazilca. u 15 mečeva su ga uspjeli poraziti samo Isner i Novak i to tek nakon 2:1. Znači da Belluci već 2 mjeseca nije izgubio meč, a da nije osvojio set. Prošli tjedan je osvojio titulu u Genevi,a ovdje je u prvom kolu lagano svladao Matoševića 6:1 6:2 6:4.
S druge strane Japanac igra stvarno dobro. Ove godine je na zemlji igrao dosta manje od Bellucia i ima tek 13 mečeva i uspjeli su ga poraziti samo Murray i Novak. Tako da na zemlji ima titulu iz Barcelone, polufinale Madrida i 1/4 finale Rima. U prvom kolu je lagano svladao Mathieua 6:3 7:5 6:1.
Ova dva tenisača se još nisu niti jednom susrela. Vjerujem da će se Nishikori ovdje dosta namučiti i ovdje Belluci lako može i iznenaditi, ali realno je da uzme barem 1 set.

Offline ScouseCafu

• Hero Member
« Odgovori #114 : Lipanj 01, 2015, 23:50 »
Kamke - Lindell
Koef : 2.00 Bet365

Meč 1/16-finala između domaćeg i 4-og nositelja Kamkea i 23 godine starog Šveđanina. Kamke je 117. igrač svijeta dok je Lindell gotovo 100 pozicija lošije plasiran. Ali ove sezone Lindell puno bolje izgleda. Zapravo Kamke je odigrao tek 6 mečeva na zemlji i još ne zna za pobjedu dok na hardu ima 2 pobjede iz 9 mečeva. Lindell zato u potpunoj suprotnosti, ima već 37 mečeva na zemlji s omjerom 24-13. Lendell je klasičan zemljaš i praktički samo na njoj i igra i bilježi dobre rezultate na challengerima. Ove sezone ima naslov iz Plantationa. U RG-u je prošao kvalifikacije, ali ga je u prvom kolu lagano izbacio Tsonga. Kamke ne zna za pobjedu od početka drugog mjeseca i nevjerujem da može ozbiljnije zaprijetiti Lindellu.

Offline ScouseCafu

• Hero Member
« Odgovori #115 : Lipanj 03, 2015, 01:25 »
Murray - Ferrer
Koef : 2.65

Da nam je netko prije pola godine rekao da će koeficijent na Ferrea protiv Murraya na zemlji biti 2.65 smijali bi mu se, ali evo ga, Murray se jako digao na zemlji, uzeo Munchen i Madrid i došao u četvrfinale RG-a bez večih problema. Ipak smatram da je Ferrer tu uvelike podcijenjen. Ipak je jedini uz Nadala trenutno kojima ima 300+ pobjeda na zemlji, doslovno kad spomenete zemlju sjetite se njega. Murray ove sezone još nema poraz na zemlji, 14 mečeva i isto toliko pobjeda dok Ferrer ima 19 pobjeda uz 4 poraza. Pobjeđivali su ga Nishokori, dva puta Doković i iznenađujuće Andujar u Barceloni. Murray je treći dok je Ferrer 8. igrač svijeta. Ja bih ovjde Ferrera čak stavio i kao favorita, bez obzira na sve. Ferrer je imao malih problema sa Bolellijem gdje je gubio 2:1 ali je nakon toga ubacio u brzinu više i razbio ga doslovno gdje nije stao i pomeo je i Čilića nakon toga. Murrayu su Chardy i Sousa uspjeli uzeti set ali je sve rutinski riješio. Ovo će biti težak meč, ali ja prednost dajem Ferreru, a za ovaj koeficijent ga se jednostavno mora odigrati.

Offline ScouseCafu

• Hero Member
« Odgovori #116 : Lipanj 05, 2015, 02:09 »
Hemery - Hernandez
Koef. 2.06 (Pinnacle)

Četrvrtina finala challangera u Mestri između 20-ogodišnjeg Hemerya i 25-ogodišnjeg Hernandeza. Obojica su na rakingu karijere, Hemery 413, a Hernandez 194. Pomalo me čudi što su kladionice stavile ovako veliki koeficijent na Hernadeza jer je preko 200 mjesta bolje plasiran i u podjednakoj su formi.
Hemery ove sezone na zemlji ima 21-6, dok Hernandez 25-9.
Na ovom turniru Hemery je odigrao 3 meča više jer je prošao kroz cijele kvalifikacije. 4 od tih 5 mečeva je pobjedio s 2:1 dok je jedan dobio 2:0. S druge strane Hernandez je imao dvije lagane pobjede protiv Bagnisa i Martina u dva seta i u dobrom je naletu. Hemery je mladi talent i dobar je ove sezone, ali vjerujem da protiv Hernandeza neće ići jer je ovaj ipak kvalitetniji igrač i klasičan zemljaš.

Offline ScouseCafu

• Hero Member
« Odgovori #117 : Lipanj 08, 2015, 22:52 »
Stakhovsky - Groth
Koef : 2.22

Prvo kolo ATP turnira u Stuttgartu. Mislim da je postavljen preveliki koeficijent na Grotha. Stakhovsky je odličan tenisač, daleko od toga, ali Groth je već osvojio turnir na travi i općenito je bolji na travi.
Ali idemo otpočetka. Stakhovsky 49. tenisač svijeta, dok je Groth 66. Stakhovskyu je raking karijere 31. pozicija dok je Australac na rakingu karijere. Stakhovsky ove sezone nije u najboljoj formi, ima 16/17 i u zadnjih 10 mečeva ima tek 3 pobjede. Najbolja pdologa mu je hard, ali ove sezone ima skromnih 6/7. Na travi je solidan, u karijeri ima 40/35 na njoj. Ovaj turnir je igrao 3 puta, zadnji put 2012. Dva puta je ispao u prvom kolu, dok je jednom došao do 1/16 finala.
S druge strane se nalazi Groth. Australac razornog servisa. Ove sezone ima 19/13, dok na travi ima 5/0. Upravo je prošli tijedan osvojio challenger u Manchesteru i to na perfektan način. 4 meča je pobjedio s 2:0 i samo mu je Ram uspio uzeti set te mu nakon 1-1 predao. U karijeri na travi ima 68/28 i fenomenalno ju igra. u posljednje dvije sezone te ove ima nevjerojatan omjer na travi, čak 26/6. Prvi puta nastupa na ovom turniru.

Da remiziramo, Groth dolazi sa osvojenom titulom, u odličnoj je formi, obožava travu i ako ga bude dobro služio servis ovo će završiti u 2 seta. Stakhovsky je odličan tenisač, ali se nalazi u jako lošoj formi, ove sezone još nije vidio travu i ja ovdje Grotha smatram favorita. Kvota odlična i moram ovo pokušati s velikim ulogom.

Offline ScouseCafu

• Hero Member
« Odgovori #118 : Lipanj 12, 2015, 18:40 »
Haase - Mahut
Tip : 0-2
Koef. : 2.95 (UNIBET)

Polufinale ATP turnira u Hertongenboschu. Meč se igra na travi i uvertira je za nadolazeće jače turnire i na kraju Wimbledon. Sastaju se Haase i Mahut. Nikad do sad nisu igrali.

Haase je 83 igrač svijeta, a 33. pozicija mu je raknig karijere. Nizozemac je i igra desnom rukom. Ovdje je igrao 3 puta, dva puta je došao do 1/16 finala, a jednom je ispao u 1. kolu. zadnji put je igrao 2013. Ove sezone ima 17/15 i ovo mu je prvi turnir na travi. Inaće je dosta loš na travi, ima 15/26 u karijeri i on je igrač kojem najviše odgovara zemlja. Ove sezone je osvojio jedan challenger. Ovdje je u 1. kolu prošao Kavčića sa 6-2 7-5, ali Slovenac nije neko mjerilo jer je katastrofa na travi. U 2. kolu je iznenađujuće prošao Verdasca, ali on je u slaboj formi tako da iznenađenje nije toliko veliko. U QF je nakon teške borbe svladao Karlovića. Gledao sam meč i Haase mi se nije ništa previše dojmio, na kraju je u 3 setu u tb-u bio bolji i odnio pobjedu.

S druge strane stoji Mahut, 33-ogodišnji Francuz koji ovdje igra maestralno. Prošao je sva tri kola kvalifikacija i jedino mu je De Schepper uspio uzeti set, nakon čega je Francuz lagano preokrenuo. U 1. kolu je lagano svaladao Hewitta te su nakon toga došla dva užasno teška meča. Prvo je branitelja naslova Bautistu, 21. igrača svijeta razbio sa 6-2 6-4 da bi nakon toga u QF isto tako razbio Mannarina,32. igrača svijeta sa 6-1 6-3. Ove sezone je isto tako osvojio jedan challenger. Ovdje je igrao 3 puta, prošle sezone je došao do 1/4 finala. Sada je u polufinalu i ovdje lako može doći do naslova.

Koeficijenti su već počeli padat, uhvatio sam na jako velikom koeficijentu i vjerujem da će jako past sutra do meča. Francuz je u sjajnom naletu, već ima 6 mečeva ovdje, zadnja 3 je razbio odlične protivnike, sva trojica su bolja do Hassea i vjerujem da će tako nastaviti i dalje. Hasse se jako potrošio danas protiv Ive i vjerujem da mu Mahut neće ostaviti puno šanse.

Offline markec2408

• Hero Member
« Odgovori #119 : Kolovoz 25, 2015, 20:25 »
Jedan tip od mene za sutra  Bistra - Lekenik ( kup ) 2 2.40 bet365

Domaci tim se potpuno raspao. Imaju u kadru samo 15 igraca i tim im vecinom cine juniori i igraci rodeni 1996 i 1997 godine. Nedavno su  od Kustosije porazeni 9-0 a od juniora Zagreba 6-0. Lekenik s druge strane vrlo dobra momcad. Imaju nekoliko odlicnih igraca. Prosle godine u ligi dobili Kustosiju 2-0 i remizirali kod kuce sa njima. Momcad im je ostala skoro ista kao i tada i mislim da bi ovo trebali dobiti bez problema.