Zanima me vaše mišljenje o Švabama. Znači ne govorim o deficitarnim pozicijama, nego trojcu koji - ma kako irealno bilo njihovo dovođenje - izuzetno cijenim i koji bih volio vidjeti u crvenom dresu: Khedira - Schweinsteiger - Lahm. Pretpostavljam bi Scweinija većina pozdravila, ali za drugu dvojicu nisam siguran, pa eto, malo da prodiskutiramo kad je ovo već takva tema.
Također, obzirom da se dosta priča o napadačima, zanimalo bi me što mislite o Falcau sad kad je u "normalnoj" formi u Atleticu?
Od ove trojice nabrojanih ,najradije bih volio vidjeti Bastiana kod nas.Ipak to je teško izvedivo ,baš kao i dovođenje Lahma.Khediru ne bih volio vidjeti kod , nije ništa bolji od našeg malog Jaya

Što se tiče Švaba općenito ovo im je možda i najbolja generacija svih vremena.Imaju u repki na svakoj poziciji bar po 2 vrhunska igrača.Da se mene pita od Nijemaca bih doveo Podolskog koji je realna opcija i možda Ozila ukoliko ga Real odluči prodati ,ali i to je manje realno.Naravno tu je i Gotze ,ali teško ćemo do njega.