Autor Tema: Arsenal - Liverpool, Premier league - 9. kolo  (Posjeta: 2332 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
Odg: Arsenal - Liverpool, Premier league - 9. kolo
« Odgovori #105 : Listopad 28, 2024, 11:16 »
Henrya je bilo ljepše gledati, bio je ''laganiji'' igrač da se tako izrazim, ali što se tiče veličine itekako Salah može sa njim u istu rečenicu, pogotovo što prije mediji nisu bili toliko rasprostranjeni ni učestali pa se nije baš prenosila svaka slabija partija top igrača. Da ne pričamo da je Henry otišao iz komfora Arsenala u najboljim godinama, da bude valjda 3-4 napadačka opcija u Barceloni.
Da u pravu si.
Henryja je bilo ljepše gledati jer je bio kako kažeš "laganiji " igrač.
Ali se slažem da može sa njim u istu rečenici, iako svatko ima svog favorita i teško je "izmjeriti" koji je bolji igrač overall.

Ali mora se uzeti u obzir isto da je sada Premier liga barem duplo jača nego kad je Henry igrao, i barem duplo skuplja po igračima , pa tako i defanzivnim ..
Tako da je trenutno Salahu dosta teže postići ove brojke, golove, asistencije i sve ostalo..
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Online jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #106 : Listopad 28, 2024, 11:33 »
Uspoređivati Salaha i Henrya, pa boktejeba sta necu procitat, isto da Immobilea uspoređujemo sa brazilskim Ronaldom jer eto ima vise golova u Seriji A.

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #107 : Listopad 28, 2024, 11:39 »
Precijenjena trkaca kokos.. Diaz je izmislio nogomet za njega.
Ti si nogometni stručnjak i to crem de la crem.
Trebao bi raditi za Sky Sports i komentirati cijelu Premier ligu umjesto npr: Carraghera.
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #108 : Listopad 28, 2024, 11:59 »
Da u pravu si.
Henryja je bilo ljepše gledati jer je bio kako kažeš "laganiji " igrač.
Ali se slažem da može sa njim u istu rečenici, iako svatko ima svog favorita i teško je "izmjeriti" koji je bolji igrač overall.

Ali mora se uzeti u obzir isto da je sada Premier liga barem duplo jača nego kad je Henry igrao, i barem duplo skuplja po igračima , pa tako i defanzivnim ..
Tako da je trenutno Salahu dosta teže postići ove brojke, golove, asistencije i sve ostalo..

Ja bih čak i rekao da je prije bilo više vrhunskih stopera, ali manje vrhunskih bekova, tako da ima rezona to što govoriš.

a postove ovog drugog autističnog lika ne treba plaho komentarisati, lik ima u repertoaru 24 riječi ukupno koje konstantno ponavlja, za cijenu bana treba reći da je dobro retardiran

Online jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #109 : Listopad 28, 2024, 12:13 »
Tako je kozojebu iz mahale

Offline Budma

• Hero Member
  • JFT96
« Odgovori #110 : Listopad 28, 2024, 15:28 »
jon_snow vs luigi je doslovno ovo, nađite si sobu više.  :lud

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #111 : Listopad 29, 2024, 08:10 »
Brate mili, ovaj forum polako, ali sigurno odlazi u qurac.  :|
2 dana bio na terenu, sad čitam i stvarno kako kažete, hrpa gluposti koje u biti nemaju veze s utakmicom, a baš me zanimalo što mislite o viđenom.

Apropo Henrya, njega sam obožavao gledati i ujedno mrzio jer igra za mrski mi Arsenal.
S druge strane, ovo što Salah sada radi, mogu mu samo hejteri zavidjeti.
Razlika je u tome što je Henry igrao u vrijeme kada se igrao potpuno drugačiji nogomet od ovoga dana. Igralo se tvrdo s dugim loptama, pa kada je stigao Wenger i ciljano doveo najbolje Francuske igrače da počnu igrati nogomet po travi, krenula je na neki način i renesansa Premiershipa što se tehnike tiče, mada je meni i onda i sada bilo uvijek zanimljivo gledati Otočki nogomet na bilo kojoj razini.
Otprilike kao da usporediš VW Golfa 1 i VW Golfa 8. Jesu automobili istog imena, jadan je nasljednik drugoga, ali ovaj prvi sada izgleda smiješno, a u vrijeme kada je proizveden je bio hi-end top proizvod. 

Online mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #112 : Listopad 30, 2024, 20:24 »
A moj barba Winx, taman krenem čitat tvoj komentar i kontam zna čovjek šta priča i onda zadnjom rečenicom sve upropastiš  :lud

Henry je igrao u vrijeme kad se igrao tvrđi nogomet, njegova pojava je bila renesansa jer Otočki nogomet nije bio navikao na takav stil igre i elegancije, te mu je samim tim bilo teže nego što je to danas kad je nogomet ajmo reći prilagođeniji tehnički nadarenijim nogometašima.

I dan danas je uspjeh zabiti 20+ golova u sezoni kad utakmice redovno završavaju s 4-5 golova nego u ono vrijeme kad su 3 gola na utakmici bili avangarda , i opet je lik ko iz pi*ke trpao tu cifru (ne da mi se provjeravat al mislim da je imao samo dvije sezone ispod 20 golova u Premiershipu, zaddnju sigurno i možda prvu). Sjećam se sezone 02/03 kad je imao 20+20 G+A, pa i danas je praktički nemoguće napraviti takve brojke.  :klanja

Salah će sasvim sigurno biti u top5(meni top3 uz Henrya i De Bruynea) svih vremena Premiershipa , ali reći da TH izgleda smiješno u odnosu na MS je smijurija. Prije bih rekao da su Golf 7 i Golf 8, zapravo isti, samo ovaj naš malo bolji jer je noviji.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #113 : Listopad 30, 2024, 21:29 »
A moj barba Winx, taman krenem čitat tvoj komentar i kontam zna čovjek šta priča i onda zadnjom rečenicom sve upropastiš  :lud

Henry je igrao u vrijeme kad se igrao tvrđi nogomet, njegova pojava je bila renesansa jer Otočki nogomet nije bio navikao na takav stil igre i elegancije, te mu je samim tim bilo teže nego što je to danas kad je nogomet ajmo reći prilagođeniji tehnički nadarenijim nogometašima.

I dan danas je uspjeh zabiti 20+ golova u sezoni kad utakmice redovno završavaju s 4-5 golova nego u ono vrijeme kad su 3 gola na utakmici bili avangarda , i opet je lik ko iz pi*ke trpao tu cifru (ne da mi se provjeravat al mislim da je imao samo dvije sezone ispod 20 golova u Premiershipu, zaddnju sigurno i možda prvu). Sjećam se sezone 02/03 kad je imao 20+20 G+A, pa i danas je praktički nemoguće napraviti takve brojke.  :klanja

Salah će sasvim sigurno biti u top5(meni top3 uz Henrya i De Bruynea) svih vremena Premiershipa , ali reći da TH izgleda smiješno u odnosu na MS je smijurija. Prije bih rekao da su Golf 7 i Golf 8, zapravo isti, samo ovaj naš malo bolji jer je noviji.
:kuler
Odnosilo se na Otočki nogomet, sad i ja vidim da nisam najspretnije napisao esej.  :D

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #114 : Studeni 04, 2024, 15:55 »

Ovo je mitomanija.

Najbolja sezona Henrya je 02/03.

Odigrao je 37 utakmica, 3301 minutu. Imao je 24 gola i 22 asistencije.  Te sezone u čitavoj ligi palo 1000 golova okruglo ili ti ga 2.63 po meču. Arsenal dao 85 golova.

Najbolja sezona Salaha je 17/18.

Odigrao 36 utakmica, 2920 minuta. Imao je 32 gola i 10 asistencija. Te sezone u čitavoj ligi palo 1018 golova ili ti ga 2.67 po meču. Liverpool dao 84 gola.

I kad gledaš ostale sezone razlika je neznatna što se tice prosjeka golova po sezoni.

Online mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #115 : Studeni 04, 2024, 18:21 »
Ovo je mitomanija.

Najbolja sezona Henrya je 02/03.

Odigrao je 37 utakmica, 3301 minutu. Imao je 24 gola i 22 asistencije.  Te sezone u čitavoj ligi palo 1000 golova okruglo ili ti ga 2.63 po meču. Arsenal dao 85 golova.

Najbolja sezona Salaha je 17/18.

Odigrao 36 utakmica, 2920 minuta. Imao je 32 gola i 10 asistencija. Te sezone u čitavoj ligi palo 1018 golova ili ti ga 2.67 po meču. Liverpool dao 84 gola.

I kad gledaš ostale sezone razlika je neznatna što se tice prosjeka golova po sezoni.
A što je točno pogrešno ?

Winx je napisao da je razlika između Salaha i Henrya kao između Golfa 1 i Golfa 8, brojke pokazuju da između njih praktički nema razlike.
Danas je nogomet više prilagođen tehnički nadarenijim igračima, u vrijeme Henrya to nije bio slučaj. Možda bi danas on imao 30+30 sezonu, a možda bi bio na razini Luisa Diaza - nikad nećemo saznati.

Činjenica je da mu se nitko nije približio na 20+20 sezonu i teško da hoće. Možda Salah ove godine ako nastavi istim ritmom.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #116 : Studeni 04, 2024, 18:26 »
Napisao si da danas redovno pada 4-5 golova po utakmici a da je nekad kad bi pala 3 bila avangarda. To jednostavno nije tačno

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #117 : Studeni 05, 2024, 08:38 »
Ma zajebite prepirke i izvlačenje sitnica iz konteksta. Mi koji smo u to vrijeme gledali Arsenala, znam da smo mogli uživati u njihovim cijelim sezonama.
Uopće nebitno za koga tko navija, tada je to bila razlika u odnosnu na sve ostale ekipe puno veća nego što je zadnjih godina to City u odnosu na ostale.
U to vrijeme mi smo se veselili jednoj pobjedi protiv Uniteda u sezoni i plasmanu u Ligu prvaka.
Mada, Arsenal je tih godina u ligi imao za protivnike Bolton, Stoke, Wigan, Midlesbrough, Wimbledon i slične krkane, ali to ne umanjuje ništa način na koji su igrali.

Sve u svemu, ostajem pri onome što sam napisao, ne možeš usporediti ligu tada i sada, jednostavno nema smisla.
Igrače možeš usporediti, lijepo sam kasnije pojasnio i napisao da se usporedba Golfova odnosila na ligu, a ne na pojedine igrače.

Offline MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #118 : Studeni 05, 2024, 10:40 »
Možda bi danas on imao 30+30 sezonu, a možda bi bio na razini Luisa Diaza - nikad nećemo saznati.

Vremena su drugacija, ali sam jako blizu 100% sigurnosti da Henry ne bi bio na razini Luisa Diaza.

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #119 : Studeni 05, 2024, 10:43 »
Glupo uopće o tome pričat da bi bio na razini Diaza, frajer je bio takav igrač da bi svoje vještine prilagodio današnjem nogometu i bio bi na 25+10 svake sezone kao Salah.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1