Autor Tema: Wolves - Liverpool, Premier league - 6. kolo  (Posjeta: 1833 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Online mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
Odg: Wolves - Liverpool, Premier league - 6. kolo
« Odgovori #75 : Rujan 30, 2024, 08:10 »
Previše podcjenjujete Bolognu. Volio bih da nam se dogodi Atalanta od prošle godine ako izađemo s drugim sastavom, čisto da se malo opametimo.

Al dobro, ništa čudno, nitko subjektivniji od Liverpoolovih navijača.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #76 : Rujan 30, 2024, 08:23 »
Previše podcjenjujete Bolognu. Volio bih da nam se dogodi Atalanta od prošle godine ako izađemo s drugim sastavom, čisto da se malo opametimo.

Al dobro, ništa čudno, nitko subjektivniji od Liverpoolovih navijača.

Mislim da ih nitko ne podcjenjuje, samo mislim da imamo dovoljno dobar 2. sastav + oni nemaju iskustvo igranja u Europi i sve što to nosi da ih dobijemo. Da je rizik, to svakako, ali po meni je to rizik koji bi bio spreman prihvatiti. :neznam
Never miss a good chance to shut up.

Online mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #77 : Rujan 30, 2024, 10:21 »
Mislim da ih nitko ne podcjenjuje, samo mislim da imamo dovoljno dobar 2. sastav + oni nemaju iskustvo igranja u Europi i sve što to nosi da ih dobijemo. Da je rizik, to svakako, ali po meni je to rizik koji bi bio spreman prihvatiti. :neznam
Mislim da iskustvo europskih utakmica ne igra nikakvu ulogu sad kad se ti dueli igraju na jednu utakmicu i doslovno sreća i dobar/loš dan postaju puno važniji čimbenik.

Prihvatio bih i ja taj rizik, ali bi valjalo pobijediti ove "laganije" protivnike u početku kako bi kasnije mogli kalkulirati s težima. 

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #78 : Rujan 30, 2024, 11:23 »
Mislim da iskustvo europskih utakmica ne igra nikakvu ulogu sad kad se ti dueli igraju na jednu utakmicu i doslovno sreća i dobar/loš dan postaju puno važniji čimbenik.

Prihvatio bih i ja taj rizik, ali bi valjalo pobijediti ove "laganije" protivnike u početku kako bi kasnije mogli kalkulirati s težima.

Mislio sam na igranje 2 put tjedno.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #79 : Rujan 30, 2024, 11:26 »
Pa, moje mišljenje je ako nam je stalo da u prvenstvu zadržimo ritam, ne vidim razlog da protiv Bologne ne izađe sastav kao protiv West Hama u kupu.