Anketa

Isak ili Alvarez?

Isak
Alvarez

Autor Tema: Transferi 2025  (Posjeta: 110495 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
Odg: Transferi 2025
« Odgovori #2415 : Srpanj 02, 2025, 08:12 »
https://www.liverpoolfc.com/news/liverpool-advanced-talks-marc-guehi-new-transfer-priority

Ako sam sve dobro shvatio iz ove priče s Guehiem, poanta je kada Palace nađe adekvatnu zamjenu za njega onda ide transfer kod nas u realizaciju.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #2416 : Srpanj 02, 2025, 08:17 »
https://www.youtube.com/live/DGsysaYBY9E?si=E1v0HeGOQzIXD4aH
Nijedan, eventualno Barcola, ali mu fali fizikalija za Premier ligu.

Williams je klaun, Leao još veći, Gordon precijenjeni Englez.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2417 : Srpanj 02, 2025, 08:56 »
Treba prvo vidjeti gdje planiramo s Wirtzom (false 9 ili lijevo krilo). Po meni je logičnije ovo 2. tako bi po meni morali prodati Diaza i Nuneza te dovesti napadača. Krilo nam ne treba. Naravno, ako ne uspiješ dovesti klasnog napadača, a možeš (potencijalno) klasno krilo koje ima naviku "ubacivanja iza linije", onda ideš s Wirtzom i Szoboszlaijem kao double-10, a krila neka se ubacuju u prostor iza njih. Tu mislim na igrače koji imaju navike kao Leao i Gordon i koji su super u polutranziciji, a opet nisu potpuni mrtvaci na postavljenu obranu. Iako ne bi ni jednog od njih (nit ih smatram klasama, ali se nadovezujem na video), da moram birati između njih 2, onda Gordon jer ti je s Leaom pressing mrtav (osim ako Slot ne misli da može uvjeriti Leaoa kao što je Enrique Dembelea da se bez pressinga ne može).
Never miss a good chance to shut up.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2418 : Srpanj 02, 2025, 09:03 »
Liverpool have rejected an approach from Bayern Munich for Luis Díaz. Max Eberl has been told the 28-year-old is not for sale. Discussions have gone no further since.

Liverpool will not entertain any approaches for the Colombian, with their message clear that he is not for sale.

[@SkySportsLyall]

Paul Joyce: Liverpool have rejected an approach from Bayern Munich for Luis Diaz. Max Eberl, Bayern’s director of sport, made contact but was told Diaz not for sale. Liverpool stance same as when Barcelona made an approach last month.

Nadam se da je ovo samo taktika da ovi ponude još više.

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #2419 : Srpanj 02, 2025, 09:35 »
Platit će Al Nasr šta tražimo i svi sretn i zadovoljni.
20 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline vecac2

• Hero Member
  • In it goes towards Lovren...
« Odgovori #2420 : Srpanj 02, 2025, 10:10 »
a možeš (potencijalno) klasno krilo koje ima naviku "ubacivanja iza linije", onda ideš s Wirtzom i Szoboszlaijem kao double-10, a krila neka se ubacuju u prostor iza njih.
Gakpo?

Offline jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #2421 : Srpanj 02, 2025, 21:01 »
Nijedan, eventualno Barcola, ali mu fali fizikalija za Premier ligu.

Williams je klaun, Leao još veći, Gordon precijenjeni Englez.
Jeeboo maaaajku pa da li ima neki igrac da tebi valja, a da nije Guirassy.  :D

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.

Offline mascherano

• Hero Member
« Odgovori #2423 : Srpanj 03, 2025, 08:42 »
Jeeboo maaaajku pa da li ima neki igrac da tebi valja, a da nije Guirassy.  :D
Pa kad dovodiš igrača, onda tražiš bolju opciju od one koju već imaš. Sad ti meni reci jesu li Williams, Leao i Gordon toliko bolji igrači od Diaza i Gakpa ?
Po meni nisu, zato ih i ne želim u klubu. S njima u momčadi nećemo dobiti nikakvu novu dimenziju u igri, zašto bi ih onda plaćali 70+ miliona.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2424 : Srpanj 03, 2025, 08:45 »
Pa kad dovodiš igrača, onda tražiš bolju opciju od one koju već imaš. Sad ti meni reci jesu li Williams, Leao i Gordon toliko bolji igrači od Diaza i Gakpa ?
Po meni nisu, zato ih i ne želim u klubu. S njima u momčadi nećemo dobiti nikakvu novu dimenziju u igri, zašto bi ih onda plaćali 70+ miliona.

Ali ako prodaš Diaza koji će za par mjeseci imati 29 za iste pare za koje možeš dobiti 24-godišnjaka (pogotovo ako je HG), a nisi izgubio na kvaliteti, onda je po meni to dobar deal. Uz to imaš igrača na 5 godina, a ne na 2 pa ne moraš brinuti ako mu trebaš dati novi ugovor ili ga pustiti besplatno.

S tim da kažem, po meni su nam Wirtz i Gakpo opcije za LW, a Jota, Nunez i Diaz za napadača. Prodao bi 2 od ova 3 napadača i doveo neku jaku opciju naprijed koja će odgovarati sustavu koji želimo igrati.

Offline jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #2425 : Srpanj 03, 2025, 08:47 »
A di nisu brate mili, bolji je Eze od ovih sto imamo a ne Leao i Williams.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2426 : Srpanj 03, 2025, 08:53 »

Eze možda je, Leao nije (za naš sustav). :D

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2427 : Srpanj 03, 2025, 08:58 »

Ne bi me iznenadilo da pokušamo s nekim kao Rogers ili Kudus u napadu, a da opet taj može uskočiti na mjesto Salaha u Januaru.
« Zadnja izmjena: Srpanj 03, 2025, 09:20 gento »

Offline mascherano

• Hero Member
« Odgovori #2428 : Srpanj 03, 2025, 09:50 »
Bolji je Wirtz dvaput od sve trojice.

Ali ako prodaš Diaza koji će za par mjeseci imati 29 za iste pare za koje možeš dobiti 24-godišnjaka (pogotovo ako je HG), a nisi izgubio na kvaliteti, onda je po meni to dobar deal. Uz to imaš igrača na 5 godina, a ne na 2 pa ne moraš brinuti ako mu trebaš dati novi ugovor ili ga pustiti besplatno.

S tim da kažem, po meni su nam Wirtz i Gakpo opcije za LW, a Jota, Nunez i Diaz za napadača. Prodao bi 2 od ova 3 napadača i doveo neku jaku opciju naprijed koja će odgovarati sustavu koji želimo igrati.
Stoji, ali ako smo doveli Wirtza, onda ga nema smisla trošiti na false nine gdje ne može pružiti ni približno dobre partije kao na mjestu inverted krila nauštrb tamo nekakvog Leaa, Williamsa ili Gordona.

Nama umjesto Diaza treba napadač, ne krilo, i s tim se slažem s tobom.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2429 : Srpanj 06, 2025, 14:34 »
Pretpostavljam da je plan bio prodati Nuneza i Diaza (+ vjerojatno Chiesu) te za većinu tih para dovesti top napadača, a da Jota bude backup. Krilne opcije su Salah, Wirtz, Gakpo i jedan od Doaka/Chiese. Jotina smrt bi nam mogla jako poremetiti planove jer sad moraš dovesti 2 napadača ako prodaš one koje si do sada planirao prodati. Moguće da će sad Nunez ili Diaz ostati. Ovisno o ponudama.

Na dan kad je Jota umro je trebao biti predstavljen Mamardashvili. Baš me zanima kad će početi s "normalnim objavama" opet.
« Zadnja izmjena: Srpanj 06, 2025, 14:39 gento »