Anketa

Vaše želje su ostvarene... kako gledate opciju Balotelli u LFC

DA (on je najbolja opcija)
27 (32.5%)
DA (da ali na kratki ugovor ili posudbu sa otkupom)
37 (44.6%)
NE (traži dalje... ovo naše je bolje)
8 (9.6%)
NE (bolje ništa nego njega)
11 (13.3%)

Ukupno Glasova: 83

Glasanje završeno: Kolovoz 22, 2014, 18:14

Autor Tema: Ljetni transferi 2014 - spammara  (Posjeta: 436944 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
Ljetni transferi 2014 - spammara
« : Veljača 01, 2014, 11:50 »
Kraj zimskog roka pa se možemo okrenuti novom 'prozoru'... naravno sada se polako zagrijavao te kao i običmo čekamo zadnjih 5min :lol

ps. molim da se piše o našim transferima, za želje postoji druga tema i na kraju nemojte više spominjati neke Sammire & co :batina
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline Lepa_Henrikh

• Hero Member
  • just monitoring around..
Odg: Ljetni transferi 2014 - spammara
« Odgovori #1 : Veljača 02, 2014, 18:27 »
@ViktorFagerLFC: Rodgers on going for Konoplyanka again: "It wouldn't stop us if we feel the player can improve us. We will review it again in the summer."

Offline mrdokic911

• Hero Member
« Odgovori #2 : Veljača 02, 2014, 18:30 »
"Never interrupt your enemy when he is making a mistake." - Napoleon

"One has a moral responsibility to disobey unjust laws." - Rev. Dr. Martin Luther King, Jr.

Offline margita

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Stevie Heighway on the wing...
« Odgovori #3 : Veljača 02, 2014, 20:42 »
@ViktorFagerLFC: Rodgers on going for Konoplyanka again: "It wouldn't stop us if we feel the player can improve us. We will review it again in the summer."

Nastavljamo tamo gdje smo stali. Vidimo se 31.08. :)
"Ja sam Vuco, ja sam hodajući spomenik. Ja sam Liverpool, čoviče, ja nisam pjevač, ja sam Liverpool."

Offline mrdokic911

• Hero Member
« Odgovori #4 : Veljača 03, 2014, 09:28 »
http://www.thisisanfield.com/2014/02/dont-blame-ian-ayre-committee-keep-giving-camels/

EDIT: vezano za Konoplyanku - izgleda da na ljeto tražimo pojačanja na drugim mjestima.

@JamesPearceEcho Why is it that it’s ‘highly unlikely’ LFC will go after Konoplyanka in the summer mate? Dnipro too hard to deal with?

James Pearce ‏@JamesPearceEcho 11m

Yes, that and also because availability will be better in summer window so #LFC likely to be looking elsewhere.
« Zadnja izmjena: Veljača 03, 2014, 11:17 mrdokic911 »
"Never interrupt your enemy when he is making a mistake." - Napoleon

"One has a moral responsibility to disobey unjust laws." - Rev. Dr. Martin Luther King, Jr.

Offline dino1993

• Jr. Member
« Odgovori #5 : Veljača 04, 2014, 22:25 »
http://www.euronogomet.com/index.php/transferi/13892-direktor-dnipra-yevhen-konoplyanka-ce-na-ljeto-1000-preci-u-liverpool
Direktor Dnipra: "Yevhen Konoplyanka će na ljeto 1000% preći u Liverpool"

Izvršni direktor ukrajinskog Dnipra, Andriy Rusol, kaže kako je 'tisuću posto' siguran da će se Liverpool na ljeto vratiti po Yevhena Konoplyanku, a priznao je kako će ukrajinski klub tada pustiti igrača.

Liverpool je pokušao dovesti ukrajinskog reprezentativca pred sami kraj zimskog prijelaznog roka, ali nisu uspjeli dogovoriti sve detalje transfera, te je posao propao u zadnji tren. Nesuglasice su nastale oko toga na koji način i na koji račun treba uplatiti dogovoreni iznos odštete.

Ipak, Rusol tvrdi kako sami novac nije bio problem, nego činjenica da je Liverpool svoju ponudu poslao previše kasno da bi sve moglo biti odrađeno na vrijeme.

"Tisuću posto sam siguran da će Liverpool pokušati ponovno na ljeto dovesti Yevhena i tad ćemo ga pustiti. Novac nije bio problem, problem je to što je Liverpool došao prekasno. Ali na ljeto će sve biti u redu. Ako nam se Liverpool na ljeto javi, Yevhen će otići u taj klub." rekao je Rusol.

Rusol je također opovrgnuo špekulacije da je predsjednik Dnipra Igor Kolomoisky stavio svoj veto na transfer.

"Igor Kolomoisky je odmah dao svoje zeleno svjetlo. Nije naša krivica, predstavnici Liverpoola su mogli doći i dan ili dva ranije. Do samog kraja prijelaznog roka smo čekali da novac od Liverpoola stigne, ali to se nije dogodilo." dodao je Rusol.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #6 : Veljača 04, 2014, 22:31 »
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Shaggy

• Sr. Member
« Odgovori #7 : Veljača 05, 2014, 02:38 »
Ma dovest cemo reusa, gundogana, pa cak bi i mogli messia dovest za 4milje...barem tak tvrde u odboru >.<

Offline lfcBruno

• Hero Member
« Odgovori #8 : Veljača 05, 2014, 12:14 »
ako ga dovedemo na ljeto nije mi zao sto smo ga sad popusili.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #9 : Veljača 05, 2014, 15:57 »
http://www.caughtoffside.com/2014/02/04/liverpool-plot-sunderland-player-swap-deal/

govor o mogućoj zamjeni igrača... Ostavljamo Sunderlandu Borinia, a dovodimo Adam Johnsona. - according to Sports Direct News

http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/liverpool-transfer-news-tom-ince-3111430

Tom Ince odbio prelazak kod nas, po obrazlozenju njegovog oca Paula.

Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #10 : Veljača 05, 2014, 16:00 »
Uh neka radje onda zadrže Fabia.

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #11 : Veljača 05, 2014, 16:06 »
http://www.caughtoffside.com/2014/02/04/liverpool-plot-sunderland-player-swap-deal/

govor o mogućoj zamjeni igrača... Ostavljamo Sunderlandu Borinia, a dovodimo Adam Johnsona. - according to Sports Direct News
Prosla su vremena kad sam htio vidjeti Johnsona ovdje, ne vidim nista sto bi nam mogao donijeti osim nekakve eventualne sirine, ali nema smisla to. Ajmo dovest prvotimca pa da Sterling daje sirinu momcadi, a ne dodatno se zatrpavati prosjekom.

http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/liverpool-transfer-news-tom-ince-3111430

Tom Ince odbio prelazak kod nas, po obrazlozenju njegovog oca Paula.
Puno mu hvala na tome. :D

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #12 : Veljača 05, 2014, 16:08 »
Prosla su vremena kad sam htio vidjeti Johnsona ovdje, ne vidim nista sto bi nam mogao donijeti osim nekakve eventualne sirine, ali nema smisla to. Ajmo dovest prvotimca pa da Sterling daje sirinu momcadi, a ne dodatno se zatrpavati prosjekom.
Puno mu hvala na tome. :D
Šta je mali tolko loš? Nikad ga još nisam gledao

Offline IanZG

• Hero Member
  • 大象爆炸式的拉肚子
« Odgovori #13 : Veljača 05, 2014, 16:09 »

10 udaraca na gol po utakmici :D
"You know what the chain of command is? It's the chain I go get and beat you with 'til ya understand who's in ruttin' command here."

Ljudi, pretjerano SERETE!

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #14 : Veljača 05, 2014, 16:12 »
Šta je mali tolko loš? Nikad ga još nisam gledao
Pretpostavljam da mislis na Incea? Nije los, ali da je Liverpool dobar-po meni nije. Sad ima polusezonu u Palaceu u Premiershipu da se pokaze, ali ne vjerujem da ce ikad biti igrac za vise od sredinu tablice Premiershipa.

10 udaraca na gol po utakmici :D
Mislis oko gola  :D