Autor Tema: Stolni tenis  (Posjeta: 1892 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline boo razzer

• Hero Member
Stolni tenis
« : Kolovoz 03, 2025, 10:43 »
Pošto sam veliki ljubitelj stolnog tenisa ilitiga ping-pong, mislim da zaslužuje svoju zasebnu temu.
Doma imam i stol i oriđiđi Joola rekete, i u ukupnom score-a sa ostalom rajom što su dolazili igrat sam definitivno najbolji.

ONTOPIC:

Kolumna iz Sporskih novosti novosti o najvećem igraču stolnog tenisa u HR ikad:

‘Letio sam po stolu kad sam osvojio prvu medalju za Hrvatsku. To neću nikada zaboraviti‘ - Primorac

https://sportske.jutarnji.hr/sn/80godina-sn/letio-sam-po-stolu-kad-sam-osvojio-prvu-medalju-za-hrvatsku-to-necu-nikada-zaboraviti-15608895

Offline Gerro

• Hero Member
Odg: Stolni tenis
« Odgovori #1 : Kolovoz 03, 2025, 15:20 »
Mislim da luigi ugra stolni tennis ako se dobro sjecam. Mogli ste koju 1vs1 odigrat, forum bi se rastopio  :love
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #2 : Kolovoz 03, 2025, 15:35 »
S jednom rukom bih ga uzeo

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #3 : Kolovoz 03, 2025, 16:34 »
S jednom rukom bih ga uzeo

Kako kad je on definitivno najbolji?

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #4 : Kolovoz 03, 2025, 16:38 »
Definitivno sam  najbolji u mom kvartu gdje sam igrao sa cca. 30ak ljudi, ali eto luigi je bacio rukavicu i kad bude prilika ABD možemo odigrati.. :belj
Raspitivao sam se u stolno teniski klub Mostar da se učlanim, i sve su prilike da hoću jer je to sport koji i sa ovoliko godina mogu kvalitetno i rekreativno odigrati. B-)

P.S. Sinoć sam poslije vježbanja sklekova i čučnjeva prošetao oko 12 km i potrošio 800 kalorija da bi sa ovom ekipom navečer još igrao satak nogometa 3X3 i kao golman i organizator igre sam ekipi koja je odlična zabio i 2 ekstra gola.. B-)

EDIT : Zato danas imam žešću upalu mišića i hodam kao Elton Džon koji se upravo intimnu družio sa nekim crncem iz zatvora u Bronx-u..
« Zadnja izmjena: Kolovoz 03, 2025, 16:45 boo razzer »

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #5 : Kolovoz 03, 2025, 18:11 »

Najbolji kad igraju kod njega, mozda neki neutralan teren ima luigi sanse, zivi bili pa vidili, jedva cekam 
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!