Znači Firminu, Salahu i Maneu su zamjene Minamino, Origi i Shaqiri (ogroman pad u kvaliteti), a mi nismo sigurni ako bi htjeli Wernera. Prodaj Shaqirijia i dovedi neku kvalitetu. Osobno bi najradije Sancha, ali mislim da nam je preskup. Opcije koje su se najviše spominjale su Sancho i Werner.
U vezi ćemo imati Fabinha, Hendersona, Ginija, Keitu i Ox-a. Lallana odlazi, Milner više nije za sredinu. Treba nam i tu novi igrač. Moguće da ćemo dati priliku nekom od klinaca, ali ipak bih najradije kupio ovdje nekoga. Opcije koje su se najviše spominjale su Havertz i Aouar.
Za desni bek ne bi nikoga kupio. Tu je Trent, a i sviđaju mi se Neco i Hoever i tu bi riskirao s jednim od njih. Za lijevi bek imamo Robertsona i Milnera. U obrani mislim da će Lovren otići tako da bi ovdje nekoga kupio. Osobno bi išao po Upamecana koji mi se jako svidio prije 2 sezone kada sam dosta pratio Leipzig, ali on će biti jako skup.
Branič, vezni i krilo/napadač. Para bi trebalo biti, a i prodajom Shaqirija, Grujića, Lovrena, Wilsona + odlaska Lallane oslobodit će se i puno plaće, a i prihod će biti velik.