Anketa

U zimskom prijelaznom roku (ne računam na opciju bitnih ozljeda)...

...ništa posebno, kao na ljeto
7 (46.7%)
...nešto malo, onak za popuniti klupu
5 (33.3%)
...ne preskupu ali nešto za rotaciju
2 (13.3%)
...barem jedan kapitalac
1 (6.7%)

Ukupno Glasova: 15

Glasanje završeno: Rujan 09, 2019, 13:54

Autor Tema: Zimski transferi 2019/20 - spammara  (Posjeta: 58018 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mihovil

• Hero Member
Odg: Zimski transferi 2019/20 - spammara
« Odgovori #345 : Veljača 03, 2020, 14:40 »
Ok, dvije, ali onda oslobađa Manea za desno krilo ako je Salah out. :D
Kad bi htio cjepidlacit rekao bi da ne igra nijednu od nasih pozicija, al ja bas ne volim Wernera pa nek bude da igra mozda jednu :D

Offline Raptor

• Hero Member
« Odgovori #346 : Veljača 03, 2020, 14:51 »
A i vrijeme je da jedan Njemac zaigra kod Kloppa..  B-)
Tehnički gledano, igrao je jedan do 2018.  :D

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #347 : Veljača 03, 2020, 14:54 »
Tehnički gledano, igrao je jedan do 2018.  :D

Da, ali nije ga on doveo nego ga je tu zatekao.. ;)

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #348 : Veljača 03, 2020, 15:04 »
Kad bi htio cjepidlacit rekao bi da ne igra nijednu od nasih pozicija, al ja bas ne volim Wernera pa nek bude da igra mozda jednu :D

isto
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #349 : Veljača 03, 2020, 18:00 »
Ako ga Monello ne voli onda sam ja da ga kupimo i uparimo sa Salah a neka se Firmino i Mané rotiraju  :lol :lol
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #350 : Veljača 03, 2020, 18:02 »
Ako ga Monello ne voli onda sam ja da ga kupimo i uparimo sa Salah a neka se Firmino i Mané rotiraju  :lol :lol

Ne zaboravi niti cinjenicu da je zazivao da Grujic treba igrati umjesto Hende.. Dakle, Grujica obavezno prodati..  :D

Offline Trevelyan

• Hero Member
« Odgovori #351 : Veljača 03, 2020, 18:27 »
Zanimljivo koliko su podijeljena mišljenja oko eventualnog dovođenja Wernera! Meni je on naša najlogičnija meta. :)
Mo Salah, you little dancer!

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #352 : Veljača 03, 2020, 18:30 »
Zanimljivo koliko su podijeljena mišljenja oko eventualnog dovođenja Wernera! Meni je on naša najlogičnija meta. :)
to i ja mislim, glede višine odštete, kvalitete, onoga što igra, plaće koju bi tražio,...to bi bilo za nas.
Po meni bi te garancije o igranju pale u drugi plan ako bi dolazio u klub koji je prvak Engleske i jako dobro je prošao u LP
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #353 : Veljača 03, 2020, 18:38 »
Okej mi je da su cijene za Havertza, Sancha 100 miliona prenapuhane i previsoke i da to nećemo platit. Ali za Wernera mi se tih 50-60 čini sasvim okej i isplativa investicija. A vjerujem da bi se našlo mjesta za njega u sastavu tokom čitave sezone.

Offline jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #354 : Veljača 03, 2020, 18:43 »
Za Wernera nebi dao vise od 50 mil. trkaca kokos koja nema nista osim brzine,dobro zabija golove ali mislim da je to vise do Bundeslige i Leipziga nego do njega.. i kad pogledam sta bi dobili njegovom kupovinom ? jel nam donosi nesto sto nemamo ? Brzine itekako imamo,.. zato kazem da bi puno prije Sancha koji je tehnicki koplje iznad Wernera..dribling,pregled igre pa cak nije puno ni sporiji od Wernera..
Puno vise nam treba jedan Sancho nego jedan Werner.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #355 : Veljača 03, 2020, 18:58 »
Znači Firminu, Salahu i Maneu su zamjene Minamino, Origi i Shaqiri (ogroman pad u kvaliteti), a mi nismo sigurni ako bi htjeli Wernera. Prodaj Shaqirijia i dovedi neku kvalitetu. Osobno bi najradije Sancha, ali mislim da nam je preskup. Opcije koje su se najviše spominjale su Sancho i Werner.

U vezi ćemo imati Fabinha, Hendersona, Ginija, Keitu i Ox-a. Lallana odlazi, Milner više nije za sredinu. Treba nam i tu novi igrač. Moguće da ćemo dati priliku nekom od klinaca, ali ipak bih najradije kupio ovdje nekoga. Opcije koje su se najviše spominjale su Havertz i Aouar.

Za desni bek ne bi nikoga kupio. Tu je Trent, a i sviđaju mi se Neco i Hoever i tu bi riskirao s jednim od njih. Za lijevi bek imamo Robertsona i Milnera. U obrani mislim da će Lovren otići tako da bi ovdje nekoga kupio. Osobno bi išao po Upamecana koji mi se jako svidio prije 2 sezone kada sam dosta pratio Leipzig, ali on će biti jako skup.

Branič, vezni i krilo/napadač. Para bi trebalo biti, a i prodajom Shaqirija, Grujića, Lovrena, Wilsona + odlaska Lallane oslobodit će se i puno plaće, a i prihod će biti velik.
Never miss a good chance to shut up.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #356 : Veljača 03, 2020, 19:11 »
Znači Firminu, Salahu i Maneu su zamjene Minamino, Origi i Shaqiri (ogroman pad u kvaliteti), a mi nismo sigurni ako bi htjeli Wernera. Prodaj Shaqirijia i dovedi neku kvalitetu. Osobno bi najradije Sancha, ali mislim da nam je preskup. Opcije koje su se najviše spominjale su Sancho i Werner.

U vezi ćemo imati Fabinha, Hendersona, Ginija, Keitu i Ox-a. Lallana odlazi, Milner više nije za sredinu. Treba nam i tu novi igrač. Moguće da ćemo dati priliku nekom od klinaca, ali ipak bih najradije kupio ovdje nekoga. Opcije koje su se najviše spominjale su Havertz i Aouar.

Za desni bek ne bi nikoga kupio. Tu je Trent, a i sviđaju mi se Neco i Hoever i tu bi riskirao s jednim od njih. Za lijevi bek imamo Robertsona i Milnera. U obrani mislim da će Lovren otići tako da bi ovdje nekoga kupio. Osobno bi išao po Upamecana koji mi se jako svidio prije 2 sezone kada sam dosta pratio Leipzig, ali on će biti jako skup.

Branič, vezni i krilo/napadač. Para bi trebalo biti, a i prodajom Shaqirija, Grujića, Lovrena, Wilsona + odlaska Lallane oslobodit će se i puno plaće, a i prihod će biti velik.

Jamal Lascelles, kapetan Newcastle. Po onom šta sam gledao dobar stoper, i još bolji karakter. Savršeno bi se uklopio s Virgilom. Lovren ide, Gomez i Matip su skloni ozljedama. Naravno standardni dvojac bi bili i dalje Gomez i Van Dijk.

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #357 : Veljača 03, 2020, 19:15 »
Za Wernera nebi dao vise od 50 mil. trkaca kokos koja nema nista osim brzine,dobro zabija golove ali mislim da je to vise do Bundeslige i Leipziga nego do njega.. i kad pogledam sta bi dobili njegovom kupovinom ? jel nam donosi nesto sto nemamo ? Brzine itekako imamo,.. zato kazem da bi puno prije Sancha koji je tehnicki koplje iznad Wernera..dribling,pregled igre pa cak nije puno ni sporiji od Wernera..
Puno vise nam treba jedan Sancho nego jedan Werner.

Werner je trkaca kokos i samo je brz i samo zabija dobro golove tamo u nekoj Bundesligi i isto tako su slucajno prosli u nokaut fazu Lige prvaka? A ok, ako je to sve samo onda si to super zakljucio..
Posebno kad uzmemo u obzir da nema na trzistu puno kvalitetnijih napadaca njegovih godina za vrijednost koliko iznosi njegova klauzula. Bespotrebno je vuci usporedbu sa Sanchom ako jednog dovodis za 50-60, a drugog za 100-120. Werner da nema klauzulu bi bio poprilicno skuplji pa bi tada vjerujem jednako kao i kod Sancha prica imala drugaciji tijek..ovako s klauzulom je svakako zanimljiviji..
To je politika kojom se vodi nas klub. Nitko ne sumnja da bi Sancho bio sjajna akvizicija nego smatraju u klubu da ne vrijedi u ovom trenutku dati toliko za njega s obzirom na Salaha, Manea i Firmina koji prakticki igraju stalno kroz sezonu (ok, situacija sa AFCON-om malo mijenja pricu, ali opet ne toliko da bi se islo na takav visoki transfer).
Mislim da bi ta prica bila realna tek kad bi netko od ovog trojca otisao.. Nastavljaju se voditi principima koji su ih do ovog nivoa i doveli. Nije problem skupo platiti, ali onda kada je to stvarno opravdano. Kao sto je bio slucaj sa Van Dijkom i Allisonom. Meni u nasoj cijeloj transfer prici nekako najvise "bode u oci" Naby Keita no eto, nitko nije sto posto nepogrijesiv, a i na njega se jos uvijek racuna jer je mlad pa kao ima jos nade da pokaze zasto je placen koliko je placen..

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #358 : Veljača 03, 2020, 19:16 »
Ne zaboravi niti cinjenicu da je zazivao da Grujic treba igrati umjesto Hende.. Dakle, Grujica obavezno prodati..  :D

Nogometni znalci :hitwall :hitwall :hitwall

i da da podsjetim da sam prvi provalio vjestine pacenog Lorisa i prvi odjebao Cana,a zbog njega Cana i Hende  samo zbog toga a da nisam ni gledao forsirao Grujica jer mi se od doticnog povracalo gledajuc ga.

a Hendo je tad igrao ofenzivnog u paru sa Canom i to je bilo ocajno za gledat dva transportera u vezi sve do
dolaska kloppa koji je razbio to sranje u vezi.
toliko o tom

Salah je naslabija karika u ovoj momcadi i to je moje misljenje.
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #359 : Veljača 03, 2020, 19:20 »
Nogometni znalci :hitwall :hitwall :hitwall

i da da podsjetim da sam prvi provalio vjestine pacenog Lorisa i prvi odjebao Cana,a zbog njega Cana i Hende  samo zbog toga a da nisam ni gledao forsirao Grujica jer mi se od doticnog povracalo gledajuc ga.

a Hendo je tad igrao ofenzivnog u paru sa Canom i to je bilo ocajno za gledat dva transportera u vezi sve do
dolaska kloppa koji je razbio to sranje u vezi.
toliko o tom

Salah je naslabija karika u ovoj momcadi i to je moje misljenje.

A sta Hendo igra samo dobro sesticu? Na osmici se drugi dio prosle sezone gdje smo disali iz kola u kolo Cityu za vratom i osvojili Ligu prvaka paralelno setao? Daj Monello molim te..