Autor Tema: Fantasy Premier League  (Posjeta: 95989 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Online Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
Odg: Fantasy Premier League
« Odgovori #900 : Lipanj 11, 2024, 09:02 »
Ima li zainteresiranih za Fantasy football Euro?
Ja sam složio ekipu, samo dojavite kod ako netko napravi ligu.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #901 : Lipanj 11, 2024, 12:50 »
Ima li zainteresiranih za Fantasy football Euro?
Ja sam složio ekipu, samo dojavite kod ako netko napravi ligu.
Same here.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Online Winx

• Hero Member

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #904 : Srpanj 21, 2024, 09:59 »
Nova sezona. Manje vise sve je poznato. Classic liga je obnovljena, u nju ulaze automatski svi koji su igrali prosle godine. Tko nije moze uci preko linka dolje.

https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/tcutqo

Nova H2H liga. Napomena za @djapu i slicne da upadnu prije pocetka, jer kad pocne nema vise upada.

https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/czsey6

Slobodno dijelite, prijateljima kolegama. Nekim ljudima vise ne saljem, jer mi odustanu nakon 3 kola.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #905 : Srpanj 21, 2024, 11:11 »
Da, biti ću brži ove godine.  :D
Iako ne znam zašto s obzirom koliko sam užasan bio prošle, fulao ceo fudbal iz kola u kolo.  :lol

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #906 : Srpanj 21, 2024, 11:41 »
I ja igram Fantasy, iako sam prilično loš i nemam toliko vremena pratiti koji su najveći talenti u ligi.
Ipak prošle godine sam bio solidan, i igrica mi se sve više sviđa.
Lajkam.
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #907 : Srpanj 21, 2024, 19:55 »
I ja igram Fantasy, iako sam prilično loš i nemam toliko vremena pratiti koji su najveći talenti u ligi.
Ipak prošle godine sam bio solidan, i igrica mi se sve više sviđa.
Lajkam.
Talente svi znaju, manje više jednim scrollanjem po fb možeš naći ekipu za fantasy. Cilj je pronaći diferencijale, igrače o kojima malo tko zna i jednostavno imati sreće da im se sezona otvori kako treba.
Tipa Mbeumo lani.

Online Winx

• Hero Member
« Odgovori #908 : Srpanj 22, 2024, 09:12 »
Nova sezona. Manje vise sve je poznato. Classic liga je obnovljena, u nju ulaze automatski svi koji su igrali prosle godine. Tko nije moze uci preko linka dolje.

Nova H2H liga. Napomena za @djapu i slicne da upadnu prije pocetka, jer kad pocne nema vise upada.

Slobodno dijelite, prijateljima kolegama. Nekim ljudima vise ne saljem, jer mi odustanu nakon 3 kola.

:super
Meni je još malo rano za slaganje ekipe jer čekam bomshell od našeg pojačanja da ga uvrstim u prvih 11.  :D

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #909 : Srpanj 22, 2024, 09:26 »
Meni je još malo rano za slaganje ekipe jer čekam bomshell od našeg pojačanja da ga uvrstim u prvih 11.  :D

Napravis sad ekipu sa auto pickom, promjenis je kasnije. Cisto da upadnes i ne zaboravis.

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #910 : Srpanj 22, 2024, 10:27 »

Tako sam i ja zakasnio prošle godine i svejedno bio loš.  :lol

Online Winx

• Hero Member
« Odgovori #911 : Srpanj 25, 2024, 07:45 »
Tako sam i ja zakasnio prošle godine i svejedno bio loš.  :lol

Ništa mi ne pričaj o tome. Počnem kao drugi-treći, mijenjam igrače, pokušavam, i završim kao 33.  :lol

Samo sam jedne sezone bio, čini mi se na kraju drugi, ostalo je za zaborav. A opet, u UEFA fantasyu sam ove sezone bio u prvih 3% igrača gdje igra ne znam koliko milijuna ljudi.  :neznam

Mislim da je do trenera.  :lol

Online luigi

• Hero Member
« Odgovori #912 : Srpanj 29, 2024, 18:06 »
Ako je ko zainteresovan za ligu fantasya. 30 KM je upad, nagrade za prvu trojicu + kup. Prosle sezone nas je bilo 54, otprilike takav broj ocekujem i ove sezone. Ako ko hoce mozemo se cuti preko fb, whatsapp

Offline dudek

• Full Member
« Odgovori #913 : Kolovoz 14, 2024, 11:38 »
Pozdrav! Ima li zainteresiranih za draft ligu? Osobno meni zanimljivije od običnog fantasya. 16 ljudi može najviše ući u ligu.

Kod draft lige je:

64zlgx

Pa neka uđe tko želi. Draft sam stavio da je 15.08. u 21:15  :D
"'I always look in the Sunday paper to see where Everton are in the league - starting, of course, from the bottom up." Bill Shankly

Online Eden

• Hero Member
« Odgovori #914 : Kolovoz 14, 2024, 13:02 »

Pozdrav, se mogu pridružiti?
Kakvi su vam planovi sa Haalandom, ja se još mislim, 15 mil je baš dosta