Autor Tema: Bundesliga  (Posjeta: 236854 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
Odg: Bundesliga
« Odgovori #2385 : Svibanj 13, 2024, 07:23 »
Ne znam kako su ovi dosli do finala uopce  :lol znam da su u ligi blizu zone ispadanja.

Malo srece kod zdrijeba, u polufinalu su isto igrali sa drugoligasem. Steta sto tovare u drugoj ligi, Kaiserslautern je bio velik klub. Mnogo velikih igraca je igralo za njega. Zamisljam kako uzimaju kup, i iduce sezone igraju Europu i ispadaju u 3 ligu.  :lol :help
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2386 : Svibanj 14, 2024, 13:01 »
Gledam malo statistiku za DM-ove i jedna osoba (a da nije već u top, top klubu) iskače. Ima netko da je pratio Hoffenheim ove godine?

https://fbref.com/en/players/0f59a7bf/Anton-Stach

Edit:

Dobar članak:
https://medium.com/@hollenhorstphilipp94/anton-stach-germanys-defensive-midfielder-8a5f278c0c0c

Never miss a good chance to shut up.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #2387 : Svibanj 18, 2024, 17:57 »
Cestitke Xabiu i Leverkusenu za sezonu bez poraza  :klanja.

Jos dvije utakmice imaju za odigrat, za troduplu krunu i povijest. Nesto sto nikome nije poslo za rukom.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #2388 : Svibanj 18, 2024, 18:26 »
Cudesna sezona, svaka cast  :klanja

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #2389 : Svibanj 18, 2024, 19:36 »
Još jednom, Xabi  :love

Povijesni posao Leverkusena odrađen, ajde još ovih par utakmica odraditi. Ovo me veseli otprilike koliko i kad je Leicester osvojio. Nogomet  :love

Online silvan

• Hero Member
« Odgovori #2390 : Svibanj 21, 2024, 18:21 »
Bio jucer u Hamburgu turisticki. Igrom slucaja isao vidit famoznu crvenu cetvrt di su prostitutke i sve je seks droga i rokenrol.

bilo nekakvo okupljanje sa glazbom i hrpom ljudi u dresovima od ST Paulija. Imali su festu povodom ulaska u prvu Bundesligu, po prvi puta u svojoj povijesti. Mladi stari gejevi  svi skupa piju i slave. Nikakvog sranja nije bilo.
Sprdaju se sa HSV, bivsim europskim prvakom koji nikad nije ispao iz prve Bundeslige do prije par godina. Imali su cak i sat koji je odbrojavao dane godine minute koliko dugo su prvoligasi. SAd vec par sezona ne mogu se sastavit sa povratkom u prvu Bundesligu.

Onda sam isao napravit krug do Millentor stadiona, dom ST Paulija. Izgleda zapusteno, sve u duginim bojama, pravi lokalni nogometni klub iz kvarta.

Nijemci i navijanje su cudo. Respekt za atmosferu jucer.

Smedji dresovi i nisu tako ruzni kako sam mislio da jesu.

Online brutek

• Hero Member
« Odgovori #2391 : Svibanj 21, 2024, 18:48 »
Imali su festu povodom ulaska u prvu Bundesligu, po prvi puta u svojoj povijesti.
Ispravak navoda, mislim da im je ovo šesti ulazak u Bundesligu, zadnji put su ušli ( i ispali) u sezoni 10/11

Online silvan

• Hero Member
« Odgovori #2392 : Svibanj 21, 2024, 18:58 »
u pravu si. bili su vec tamo. Ovo im je prvi trofej u klupskoj povijesti. nest sam krivo razumio.   ]:)

Inace Schalke drzi rekord za najgledanijeg drugoligasa ikada. Prosjek 61 000 navijaca po utakmici.
« Zadnja izmjena: Svibanj 21, 2024, 19:24 silvan »

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #2393 : Svibanj 28, 2024, 08:00 »
Ne znam da li je netko pratio, ali ovo što je Fortuna skenala nije normalno.
Uzvrat igraš kući i doneseš 3:0 s gostujuće utakmice i uspiješ na kraju sve usrati i ispasti na penale.
Mogu misliti kako je bilo navijačima koji su već pripremili feštu.

https://sportsport.ba/fudbal/bundesliga-razigravanje-fortuna-bochum/475328

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2394 : Lipanj 11, 2024, 20:24 »
Bayern centre-back, Matthijs de Ligt, is up for sale this summer. Bayern looking to cash in and save on salary.

Po meni savršen za Atl. Madrid.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #2395 : Lipanj 12, 2024, 07:40 »
Bayern centre-back, Matthijs de Ligt, is up for sale this summer. Bayern looking to cash in and save on salary.

Po meni savršen za Atl. Madrid.

Prije bih rekao da je savršen za Al Ittihad.  :p
Meni on nakon Ajaxa, nije niti u Juveu ni u Bayernu ništa pokazao za klasu u kuju je svrstavan.
Tako neki klub poput Atl. Madrid ili Newcastle su mu po mjeri kako i ti kažeš. Ali ne bi me čudilo da ne dobije adekvatnu financijsku ponudu iz Europe pa da ga prodaju arapima.

Online silvan

• Hero Member
« Odgovori #2396 : Kolovoz 04, 2024, 21:03 »
Druga bundesliga. Schalke protiv Eintracht Braunschweig. 5-1 pregazio Schalke goste.
60 000 gledatelja, nije bio pun stadion. Atmosfera odlicna i navijanje gostujucih navijaca takodjer za respekt. Imali su i nesto bengalki.

Cudno bilo vidit toliko bijelaca na jednom mjestu. Mislio sam da ih nema vise u Svabiji od silnih imigranata.  :D :D

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #2397 : Kolovoz 11, 2024, 00:31 »
Ako sam dobro izbrojao, druga Bundesliga ima vise prvaka Njemacke (8), nego prva liga (7). Po imenima najjaca druga liga bez premca.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #2398 : Kolovoz 20, 2024, 09:27 »
Ako sam dobro izbrojao, druga Bundesliga ima vise prvaka Njemacke (8), nego prva liga (7). Po imenima najjaca druga liga bez premca.

Samo po imenima. Pogledaj pokoju utakmicu, najčešće su živa muka za gledanje. Od te stare slave se odavno ne živi.
Koln, Schalke, Kaiserslauteren, HSV, Karlshrue, ne znam koga sam zaboravio. To je sve samo ime na papiru.

Ako ćeš baš tako mjeriti i na Otoku ti je ista situacija, Leeds, WBA, Sunderland, Sheffield, Portsmouth... samo je stvar u tome što su oni bili prvaci davnih dana.

Iskreno, meni samo nije jasno kako se godinama muče klubovi koji su kao prvo iz velikih gradova, novaca uglavnom ne manjka, ali rezultata nema, prije svih mislim na Koln, Stuutgart i Eintracht (ne u ovom trenutku, ali i oni su tu dugo bili na li-la prva pa druga liga), HSV, Kaiserslauteren, Schalke... 

Online Ch13

• Hero Member
« Odgovori #2399 : Studeni 30, 2024, 20:20 »
Kakva su smeca suci,doslovno kroje svaku utakmicu.Igraca u zivom zidu pogodi lopta u glavu i dolje lezi,igraci Borusie stoje i masu sucu da prekine,a on dopusta Bayernu da da gol.A da je isla Borusia u kontru,odmah bi se zaustavljala igra bez obzira koji igrac dolje lezi.