I ti i LFCRi ste jako ljubazni, fala vam.
Pošto sam sad ova 2-3 dana u gužvetini sa faksom, primit ću se toga vjerojatno idući vikend i probat prema dobivenim uputama instalirat, pa ako bude štekalo - znam kome da se javim.
ma, samo s one stranice sta sam ti dao skini, tamo ti pišu i sve upute i sve, ne možeš fulat
np, samo daj. ja sam se isto mučio 3-4 dana s tim, jerbo je puno fake torrenta toga po netu, pošto je DLC, pa je onda teško doć do toga.
evo, jučer sam odigro možda i najčudniju utakmicu u svojoj karijeri igranja FIFA, igram ju 7-8 godina redovito. igram s našima, nakon pokušaja s englezima, prođem u četvrtfinale i tamo naletim na španjolce. nakon full time, rezultat je 3 3. ulazimo u ET, oni povedu za 4 3, pa za 5 3, ja u kaosu, ne znam šta ću, totalni kaos na terenu, padaju igrači jedni preko drugih, ma ludilo
stižem ih na 5 4, ovi iz glupe kontre mi zabiju za 6 4. drugi dio ET, mjenjam taktiku na high pressure, idemo probat. stisnem ih, 6 5. 119 minuta, imam korner, odbijanac, od nikud se stvori Lovren i zabija za 6 6. ludilo totalno, dobio ih na penale na kraju