Autor Tema: EA SPORTS FC  (Posjeta: 84766 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline luigi

• Hero Member
Odg: EA SPORTS FC
« Odgovori #510 : Ožujak 15, 2024, 21:37 »
Tamo od Fife 17 ta igra postaje lagano smeće. Inače najbolja simulacija koju sam igrao u zadnjih par godina mi je bio Efootball 2020, ali se nema nigdje kupiti ni za PC, ni za konzolu.

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #511 : Ožujak 15, 2024, 21:45 »
Jebe se Haalanda, EA mu je dao bruka love da im bude ambasador.

Ja mogu još uvijek na Linuxu skinuti PES 21+modovi+maualno dodavanje , uključiti Wine i igrati najbolju igru.
Možda sam židov, ali nedam im ni eura iz principa.

"Ništa nije sveto, sve je brutto i netto. Sve je zabava!"
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Offline vecac2

• Hero Member
  • In it goes towards Lovren...
« Odgovori #512 : Rujan 03, 2024, 17:37 »
Igra li jos itko ovo smece? Mogli smo neku ligu organizirati, ako nas ima  :D

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #513 : Rujan 03, 2024, 18:30 »
Od 16-17 sam poceo s Gogicem, tak da smo zadnjih par godina uzeli skupa, ali smo odlucili se ostavit, ja sam prekino s 24 nakon 2 tjedna, tako da ovu 25 necu uzimat. Ali sutra izlazi NBA pa se tome veselim  :love
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #514 : Rujan 04, 2024, 02:03 »
Tamo od Fife 17 ta igra postaje lagano smeće. Inače najbolja simulacija koju sam igrao u zadnjih par godina mi je bio Efootball 2020, ali se nema nigdje kupiti ni za PC, ni za konzolu.

Pa tad je bio PES.. kako nema na steamu?

Inače se slažem, zapravo do efootballa ta zadnja dva PESs su bili baš dobri, sa određenim 'scriptom', ali igrivi..

Današnji efootball ima po tekmi gomilu automatic interceptionsa, ili je pass prespor pa ispada telefoniranje ili se AI postavlja automatski u dobru poziciju tako da mi to igru čini zapravo dosadnom i repetitivnom, nema mi tu nekog skila..

FIFU zadnju probao preklani, jednostavno nije to meni to..

Zabavan je i fora hokej od EA ali ga isto kenjaju sa scriptom i sve te sportske simulacije idu u tom smjeru da bi imali veću bazu igrača i nepredvidljivije rezultate, da ljudi ne odustaju.. možda sam i ja prestar za ta sranja..

Eto uzeo opet i 2K iako sam lani odustao već u siječnju a imali smo ekipu iz cijele regije pa i grke i stvarno bila odlična zajebancija, oni pak se okrenuli previše na mikrotransakcije..

Od sportskih simulacija probao još i tenis TopSpin od 2k, lijepo izgleda ali repetitivan.. sad izašao i Tiebreak ali navodno ima dosta problema..
YNWA!!

Offline lfc

• Hero Member
« Odgovori #515 : Rujan 04, 2024, 12:35 »

Od sportskih simulacija probao još i tenis TopSpin od 2k, lijepo izgleda ali repetitivan.. sad izašao i Tiebreak ali navodno ima dosta problema..

Van pameti je da od Top Spina 4 nema poštene teniske igrice. Dođe mi da kupim PS3 samo zbog te igrice.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #516 : Rujan 04, 2024, 15:44 »
Pa tad je bio PES.. kako nema na steamu?

Inače se slažem, zapravo do efootballa ta zadnja dva PESs su bili baš dobri, sa određenim 'scriptom', ali igrivi..

Današnji efootball ima po tekmi gomilu automatic interceptionsa, ili je pass prespor pa ispada telefoniranje ili se AI postavlja automatski u dobru poziciju tako da mi to igru čini zapravo dosadnom i repetitivnom, nema mi tu nekog skila..

FIFU zadnju probao preklani, jednostavno nije to meni to..

Zabavan je i fora hokej od EA ali ga isto kenjaju sa scriptom i sve te sportske simulacije idu u tom smjeru da bi imali veću bazu igrača i nepredvidljivije rezultate, da ljudi ne odustaju.. možda sam i ja prestar za ta sranja..

Eto uzeo opet i 2K iako sam lani odustao već u siječnju a imali smo ekipu iz cijele regije pa i grke i stvarno bila odlična zajebancija, oni pak se okrenuli previše na mikrotransakcije..

Pa eto kucaj i vidjet ces da nema, imas neke lijeve stranice sa kodom za igru ali kosta po 200-300 dolara. Samo ako si tad kupio imas je

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #517 : Rujan 05, 2024, 07:36 »
Van pameti je da od Top Spina 4 nema poštene teniske igrice. Dođe mi da kupim PS3 samo zbog te igrice.
Hajde ako kupiš PS3 dojavi koliko si ga platio. Taj mi jedini još fali u kolekciji playki.  :D

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #518 : Rujan 05, 2024, 08:00 »
Pa eto kucaj i vidjet ces da nema, imas neke lijeve stranice sa kodom za igru ali kosta po 200-300 dolara. Samo ako si tad kupio imas je

A meni kad ukucam je u kolekciji jbg.. al bojim se da ni ne radi, serveri vj ugašeni za igru..
YNWA!!

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #519 : Rujan 05, 2024, 09:14 »
Hajde ako kupiš PS3 dojavi koliko si ga platio. Taj mi jedini još fali u kolekciji playki.  :D

Ljudi ga prodaju na market placeu za 40 do 100 eura.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #520 : Rujan 05, 2024, 09:28 »
Znači kupim PS3 + PES za jeftinu lovu pa se onda kačimo na internetu. moj Nickname je kao i na forumu??
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!