Tamo od Fife 17 ta igra postaje lagano smeće. Inače najbolja simulacija koju sam igrao u zadnjih par godina mi je bio Efootball 2020, ali se nema nigdje kupiti ni za PC, ni za konzolu.
Pa tad je bio PES.. kako nema na steamu?
Inače se slažem, zapravo do efootballa ta zadnja dva PESs su bili baš dobri, sa određenim 'scriptom', ali igrivi..
Današnji efootball ima po tekmi gomilu automatic interceptionsa, ili je pass prespor pa ispada telefoniranje ili se AI postavlja automatski u dobru poziciju tako da mi to igru čini zapravo dosadnom i repetitivnom, nema mi tu nekog skila..
FIFU zadnju probao preklani, jednostavno nije to meni to..
Zabavan je i fora hokej od EA ali ga isto kenjaju sa scriptom i sve te sportske simulacije idu u tom smjeru da bi imali veću bazu igrača i nepredvidljivije rezultate, da ljudi ne odustaju.. možda sam i ja prestar za ta sranja..
Eto uzeo opet i 2K iako sam lani odustao već u siječnju a imali smo ekipu iz cijele regije pa i grke i stvarno bila odlična zajebancija, oni pak se okrenuli previše na mikrotransakcije..
Od sportskih simulacija probao još i tenis TopSpin od 2k, lijepo izgleda ali repetitivan.. sad izašao i Tiebreak ali navodno ima dosta problema..