Autor Tema: Kompjuteri/konfiguracije, pitanja & odgovori  (Posjeta: 226969 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline LessMore

• Hero Member
Odg: Kompjuteri/konfiguracije, pitanja & odgovori
« Odgovori #2235 : Veljača 10, 2024, 16:12 »
A u službeni servis da pošalješ, neovisno o garanciji uređaja?
Ovi su mi rekli da nema nikakve šanse al mogu nazvati u Xiaomi ako ima negdje
You're gonna eat lightning and you're gonna crap thunder !

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #2236 : Ožujak 21, 2024, 17:19 »
Liverpool među prvima koristi umjetnu inteligenciju kod različitih taktičkih zamisli i fora, npr: kod izvođenja kornera:

TacticAI: an AI assistant for football

By Zhe Wang and Petar Veličković

https://deepmind.google/discover/blog/tacticai-ai-assistant-for-football-tactics/
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #2237 : Ožujak 22, 2024, 08:27 »
Ma sranje.
Neka odmah isprintaju 3D lika koji će ih i izvoditi.  :bljak
Neka se oni drže FIFE ili PES-a.

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #2238 : Lipanj 09, 2024, 13:09 »
Ekipa, idem na neku zabavu u kuću u zabit gdje nema signala i treba nam neki program za puštanje glazbe koji će sam raditi prijelaz između pjesama. Npr. zadnjih 5 sekundi pjesme koja zavšava i prvih 5 sekundi nove pjesme koja dolazi će "smiksat" da ne bude tišine između dvije pjesme. Ako ste me shvatili.

Hvala :D

Zadnji puta sam puštao glazbu preko nekog programa na kompu je bilo vjerojatno dok je Kromkamp igrao za klub.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #2239 : Lipanj 09, 2024, 14:50 »
skini winamp i uključi crossfade
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2240 : Lipanj 09, 2024, 15:45 »

Sad I mene ovo zanima. Ima Winamp možda opciju da uzima pjesme s npr. YouTube music i da onda mix-a?
Never miss a good chance to shut up.

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #2241 : Lipanj 09, 2024, 21:46 »
Sad I mene ovo zanima. Ima Winamp možda opciju da uzima pjesme s npr. YouTube music i da onda mix-a?
nažalost ne. uglavnom je on za bazu koju imaš kod sebe na hardu. za ovo npr s moba ti može biti dobar ymusic app, ali nema crossfade. uglavnom će ti mix biti kakav se inače dogodi na youtubeu. ja uglavnom koristim spotify ali nisam oduševljen s njegovim mixom
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #2242 : Lipanj 09, 2024, 22:07 »

Ljubim ti k***c :love

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #2243 : Lipanj 10, 2024, 07:47 »
Ja sam sad u šoku što uopće nisam znao da je Winamp još uvijek živ.  :?

Ma meni je Spotify sasvim OK. Bolji mi je od Deezera i sličnih platformi.
Kvaka je u tome što moraš što više glazbe koju želiš da ti frti po rnd-u staviti u favorite. Dok to ne napraviš, zbilja brljavi svega i svačega.
Ja imam jedno 250 bendova na "Like" i onda kada dođe "new realased" samo mi te vrti npr. a i mixeve ti slaže korektno. Inače što kažete zbilja kad radi po svom je živo sranje.
To sve što pričam radi se o compu/tabletu. Ona mobileapp verzija je čisto sranje.
Jedino je u tom slučaju razumno platiti pretplatnu ako baš preko toga želiš slušati.

A ja sada idem potražiti Winamp. Kakve lijepe uspomene imam s tim programčićem. :love Sjećam se kada su dolazili updateovi, pa da privuku ljude da skidaju, davali su free download po 10-tak pjesama novih indie bandova.
Tamo sam prvi puta čuo za WOlf Alice, Tame Impala, Kasabian, Maximo Park...

A da nisam jedini koji se čudi da je Winamp još na životu, prvo što mi je tražilica izbacila je:
Does Winamp still exist?
Its Belgium-based owner, Llama Group, is launching a new version that will be available for Android and Apple devices, which it bills as an all-purpose app for music connoisseurs. (Though to hear Llama Group tell it, Winamp never went away; the company says the existing desktop app has 83 million users worldwide.)12. tra 2023.
  :lol

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #2244 : Lipanj 10, 2024, 08:05 »
Koliko sam skužio Deezer ima najjači recomended pjesama.

Youtube ima najgori jer vrti ono što si slušao. Ali hajd, preko VPN-a se spojiš na Sieru Leone pa ti je premium par centi godišnje. :lol

Deezer mi se pokazao kao najbolji jer ako pustim od Arctic Monkeysa neku pjesmu baca "takve" na playlistu kao iduće. Njega koristim kada nemam ideje što slušati.