Ja sam sad u šoku što uopće nisam znao da je Winamp još uvijek živ.
Ma meni je Spotify sasvim OK. Bolji mi je od Deezera i sličnih platformi.
Kvaka je u tome što moraš što više glazbe koju želiš da ti frti po rnd-u staviti u favorite. Dok to ne napraviš, zbilja brljavi svega i svačega.
Ja imam jedno 250 bendova na "Like" i onda kada dođe "new realased" samo mi te vrti npr. a i mixeve ti slaže korektno. Inače što kažete zbilja kad radi po svom je živo sranje.
To sve što pričam radi se o compu/tabletu. Ona mobileapp verzija je čisto sranje.
Jedino je u tom slučaju razumno platiti pretplatnu ako baš preko toga želiš slušati.
A ja sada idem potražiti Winamp. Kakve lijepe uspomene imam s tim programčićem.
Sjećam se kada su dolazili updateovi, pa da privuku ljude da skidaju, davali su free download po 10-tak pjesama novih indie bandova.
Tamo sam prvi puta čuo za WOlf Alice, Tame Impala, Kasabian, Maximo Park...
A da nisam jedini koji se čudi da je Winamp još na životu, prvo što mi je tražilica izbacila je:
Does Winamp still exist?
Its Belgium-based owner, Llama Group, is launching a new version that will be available for Android and Apple devices, which it bills as an all-purpose app for music connoisseurs. (Though to hear Llama Group tell it, Winamp never went away; the company says the existing desktop app has 83 million users worldwide.)12. tra 2023.