FUUUUUJ NIKAD MI SE VIŠE U ŽIVOTU NIJE ZGADIO KLUB ZA KOJI ŽIVIM NEGO DANAS.....
Da Jagielka pokazuje svoju moralnost , da Martinez drži govore , gadi mi se sve ....
Jadni smo da jadniji ne možemo biti , taj isti Jagielka koji je puštao prije samo godinu dana Citiu da zabija golove samo da taj Liverpool gadni omraženi ne bi bio prvak danas pušta balone na Anfieldu , taj Everton čiji igrači su se sklanjali kao i golman da City zabija golove da taj omraženi Liverpool ne bi bio prvak .....
Fuuuuuj sve mi se gadi , tužan sam zbog svega ovoga , mali smo i bićemo uvijek mali
Dopuštamo im da pišaju po nama za najtužniji i najvažniji dan svake godine za svakog navijača Liverpoola , jadni smo , ali kakvi smo nismo bolje ni zaslužili .
Everton mi je bio drag klub i poslije Liverpoola omiljeni do dana kada su pustili Manchester Citiu da postane prvak , kada su se sklanjali da oni zabijaju golove , nakon toga mi se gade , nakon toga su nešto naružnije postoji na svijetu , nakon toga su mi najomraženiji klub , taj isti Jagielka je bio glavni glumac u toj utakmici ....
mi smo prema svima dobri i pošteni a nas svi pišaju , zato smo tu gdje jesmo i zato nikad nećemo biti ono što smo bili i što želimo da budemo