Autor Tema: Justice for 97  (Posjeta: 106317 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline fed

• Hero Member
  • LFC ***** Reds
Odg: Justice for 96
« Odgovori #555 : Travanj 15, 2015, 18:09 »
JFT 96
“Liverpool was made for me and I was made for Liverpool.”
                                             ----- Bill Shankly

Offline Skipper

• Hero Member
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline lfc_anfield

• Hero Member
« Odgovori #557 : Travanj 16, 2015, 00:51 »
FUUUUUJ NIKAD MI SE VIŠE U ŽIVOTU NIJE ZGADIO KLUB ZA KOJI ŽIVIM NEGO DANAS.....
Da Jagielka pokazuje svoju moralnost , da Martinez drži govore , gadi mi se sve ....
Jadni smo da jadniji ne možemo biti , taj isti Jagielka koji je puštao prije samo godinu dana Citiu da zabija golove samo da taj Liverpool gadni omraženi ne bi bio prvak danas pušta balone na Anfieldu , taj Everton čiji igrači su se sklanjali kao i golman da City zabija golove da taj omraženi Liverpool ne bi bio prvak .....
Fuuuuuj sve mi se gadi , tužan sam zbog svega ovoga , mali smo i bićemo uvijek mali
Dopuštamo im da pišaju po nama za najtužniji i najvažniji dan svake godine za svakog navijača Liverpoola , jadni smo , ali kakvi smo nismo bolje ni zaslužili .
Everton mi je bio drag klub i poslije Liverpoola omiljeni do dana kada su pustili Manchester Citiu da postane prvak , kada su se sklanjali da oni zabijaju golove , nakon toga mi se gade , nakon toga su nešto naružnije postoji na svijetu , nakon toga su mi najomraženiji klub , taj isti Jagielka je bio glavni glumac u toj utakmici ....

mi smo prema svima dobri i pošteni a nas svi pišaju , zato smo tu gdje jesmo i zato nikad nećemo biti ono što smo bili i što želimo da budemo
Ako Liverpool postane prvak  wewonit5times odlazi sa foruma , ako ne postane prvak ja odlazim sa istog !

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #558 : Travanj 16, 2015, 00:52 »
Ti si idiot. Hvala Bogu (zapravo tvom mozgu, i ne, ne želim ga usporediti s Bogom) kaj ti se LFC zgadio, ionako je previše navijača kao ti. Btw. i prošle godine su i Jagielka i Martinez sudjelovali (Martinez je imao prekrasan govor).
Never miss a good chance to shut up.

Offline lfc_anfield

• Hero Member
« Odgovori #559 : Travanj 16, 2015, 00:57 »
ok jesam idiot , ali pogledaj još jednom tu utakmicu Everton-Manchester City , pogledaj želju igrača Evertona , pogledaj igru Jagielke , od tog dana taj čovjek i taj klub su nešto najomraženije u mom životu , a Liverpool se sam ponižava i ponižavaće , i pada i padaće ...
Ako Liverpool postane prvak  wewonit5times odlazi sa foruma , ako ne postane prvak ja odlazim sa istog !

Offline lfc_anfield

• Hero Member
« Odgovori #560 : Travanj 16, 2015, 00:58 »
[

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #561 : Travanj 16, 2015, 01:00 »
Niti jedan se nije poskliznuo. To je najgore od svega. Znači li to da je i Gerrard Evertonovac? :O
On i Jagielka su zajedno puštali balone. Sada sve ima smisla. :O

Jedini tko danas nešto gadi si ti, svojim postovima u ovoj temi.
Never miss a good chance to shut up.

Offline lfc_anfield

• Hero Member
« Odgovori #562 : Travanj 16, 2015, 01:04 »
Evo ti prijatelju uživaj u golovima Citia uživaj u bacanju Howarda 2 sekunde nakon šuta , uživaj u šetanju svetog Jagielke da lopta dođe do igrača koji daje gol .... Žao mi je što pišemo sve ovo u ovoj temi , ali sve je to jedan obični internet forum ... SHVATI OD TOG DANA EVERTON JE MRTAV ZA SVAKOG KO VOLI LIVERPOOL.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #563 : Travanj 16, 2015, 02:05 »
SHVATI OD TOG DANA EVERTON JE MRTAV ZA SVAKOG KO VOLI LIVERPOOL.
Srecom pa je ovakvih "pravih" zaljubljenika u Liverpool stvarno malo.

Offline ScouseCafu

• Hero Member
« Odgovori #564 : Travanj 16, 2015, 07:11 »
O Bože koji kreten...

Offline bbbsrednjaci

• Sr. Member
« Odgovori #565 : Travanj 16, 2015, 09:08 »
FUUUUUJ NIKAD MI SE VIŠE U ŽIVOTU NIJE ZGADIO KLUB ZA KOJI ŽIVIM NEGO DANAS.....
Da Jagielka pokazuje svoju moralnost , da Martinez drži govore , gadi mi se sve ....
Jadni smo da jadniji ne možemo biti , taj isti Jagielka koji je puštao prije samo godinu dana Citiu da zabija golove samo da taj Liverpool gadni omraženi ne bi bio prvak danas pušta balone na Anfieldu , taj Everton čiji igrači su se sklanjali kao i golman da City zabija golove da taj omraženi Liverpool ne bi bio prvak .....
Fuuuuuj sve mi se gadi , tužan sam zbog svega ovoga , mali smo i bićemo uvijek mali
Dopuštamo im da pišaju po nama za najtužniji i najvažniji dan svake godine za svakog navijača Liverpoola , jadni smo , ali kakvi smo nismo bolje ni zaslužili .
Everton mi je bio drag klub i poslije Liverpoola omiljeni do dana kada su pustili Manchester Citiu da postane prvak , kada su se sklanjali da oni zabijaju golove , nakon toga mi se gade , nakon toga su nešto naružnije postoji na svijetu , nakon toga su mi najomraženiji klub , taj isti Jagielka je bio glavni glumac u toj utakmici ....

mi smo prema svima dobri i pošteni a nas svi pišaju , zato smo tu gdje jesmo i zato nikad nećemo biti ono što smo bili i što želimo da budemo

Ti si idiot ali jebeni idiot.
JUSTICE FOR 96

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #566 : Travanj 16, 2015, 09:14 »
I Gerrard je prije par godina prodao gol protiv Chelsea da united nebi bio prvak... Ako nekog trebamo kriviti za proslogodisnji neuspjeh onda upri prstom u Liverpool i njegove igrace, a ne traziti opravdanje u drugima...
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline ScouseCafu

• Hero Member
« Odgovori #567 : Travanj 16, 2015, 09:19 »
I Gerrard je prije par godina prodao gol protiv Chelsea da united nebi bio prvak... Ako nekog trebamo kriviti za proslogodisnji neuspjeh onda upri prstom u Liverpool i njegove igrace, a ne traziti opravdanje u drugima...
Točno tako,sami smo prokockali naslov protic Chelsea i gotova priča..

Online Massone

• Hero Member
« Odgovori #568 : Travanj 16, 2015, 09:22 »
Šta ti mora bit u glavi da budeš tooooliko ogorčen na nogometi klub? :klanja

Dajte neke IQ testove prilikom registracije stavite, ovo više nema smisla :neznam
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #569 : Travanj 16, 2015, 09:49 »
post godine

da sam bar ja toliki navijac..
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly