Autor Tema: Spurs - Liverpool, Premier league - 7. kolo  (Posjeta: 10738 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline MaddogDario

• Hero Member
  • “Liverpool are magic. Everton are tragic.”
Odg: Spurs - Liverpool, Premier league - 7. kolo
« Odgovori #300 : Listopad 04, 2023, 17:08 »

Na kraju će biti "pojeo vuk magare" i nikome ništa...

Suci će dobiti minimalnu kaznu, Curtis Jones 3 tekme neigranja, Jotta 1 tekmu neigranja, i za 2 tjedna će se sve zaboraviti, a još je reprezentativna stanka između i nitko više neće pričati o ovome, dok se opet nekome ne ponovi, i tako u krug, iz godine u godinu...
“For a player to be good enough to play for Liverpool, he must be prepared to run through a brick wall for me then come out fighting on the other side.” - Bill Shankly

Offline MaddogDario

• Hero Member
  • “Liverpool are magic. Everton are tragic.”
“For a player to be good enough to play for Liverpool, he must be prepared to run through a brick wall for me then come out fighting on the other side.” - Bill Shankly

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #302 : Listopad 04, 2023, 17:17 »
Necemo. To bi bio presedan, i svako bi se mogao pozvati na isto u slucaju greske.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #303 : Listopad 04, 2023, 17:41 »
U EPL-u je već bilo ponavljanja utakmica.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #304 : Listopad 04, 2023, 17:50 »
U EPL-u je već bilo ponavljanja utakmica.

Ne sjecam se slucaja
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #305 : Listopad 04, 2023, 18:35 »
Sjebao sam se. Guglao sam, Arsenal je ponavljao tekmu u FA kupu. Ali je moguće, stoji u pravilima da se utakmica može ponoviti ukoliko se krše neke odredbe.

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #307 : Listopad 04, 2023, 20:42 »
BREAKING:

Darren England will not officiate Liverpool for rest of the season - but won't be sacked. [@SamWallaceTel]

Sramotna organizacija

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #308 : Listopad 04, 2023, 22:42 »
Pa on je najmanje kriv u cijeloj priči koliko se čulo po audio zapisima. Frajer ne može čuti komunikaciju između vara, avara i četvrtog suca. Treba kazniti sudačku organizaciju kompletno, a nabrojanu ekipu poslat da sude Worchester.

Govorim o nedosuđenom golu. Ne ulazim u žute i crvene kartone.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #309 : Listopad 04, 2023, 22:48 »
Pa on je najmanje kriv u cijeloj priči koliko se čulo po audio zapisima. Frajer ne može čuti komunikaciju između vara, avara i četvrtog suca. Treba kazniti sudačku organizaciju kompletno, a nabrojanu ekipu poslat da sude Worchester.

Govorim o nedosuđenom golu. Ne ulazim u žute i crvene kartone.

Darren england je bio  glavni odgovorni za VAR. Simon Hopper je bio glavni sudac

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #310 : Listopad 04, 2023, 23:01 »
Danas sve miješam :neznam

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #311 : Listopad 04, 2023, 23:05 »
Danas sve miješam :neznam

smanji s rakijom  :D

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #312 : Listopad 05, 2023, 07:59 »
Pa ubijamo svi tugu rakijom... pogledaj onaj moj post od neki dan.  :lol
Imao sam tipfelera kao da sam popio 2 litre rakije (mada mi je mob malo poludio i sam sve ažurirao s postavkama na portugalski, ali nebitno to sada).

Ne znam što reći. Ne vidim nekakav adekvatan odgovor na ovaj problem, a da svi budu zadovoljeni.
Po mom mišljenju, jedini je način da se otvori mogućnost ikakvog ponavljanja utakmice je ta da Tottenham sam se uključi i prizna da je dobio neočekivani poklon. Ali, ako do sada nisu niti pisnuli (osim dijela njihovih navijača) tako da je mislim da je bilo kakva satisfakcija za nas sferi SF-a.
Od fair playa ostali samo dugmići.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #313 : Listopad 05, 2023, 08:09 »
Inače, svaki klub na svijetu rado prizna sudačke pogurance u vlastitu korist. Pogotovo Tottenham  :lol

Rijetki su ljudi poput Bielse, zato i nisu shvaćeni u modernom svijetu izvrnutih moralnih i ljudskih vrijednosti.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #314 : Listopad 05, 2023, 08:24 »
Inače, svaki klub na svijetu rado prizna sudačke pogurance u vlastitu korist. Pogotovo Tottenham  :lol

Rijetki su ljudi poput Bielse, zato i nisu shvaćeni u modernom svijetu izvrnutih moralnih i ljudskih vrijednosti.

Pa zato i kažem. Da se oni oglase, možda bi tu nečega i moglo biti, ovako, piši kući propalo.