O svemu > SP Rusija 2018
Skupina G
Gago8:
--- Citat: grbi - Lipanj 13, 2018, 14:56 ---meni su belgija i englaeska 'sumljive'.
daleko od toga da Belgija nije jaka na papiru, čak po imenima i jedna od kandidata za sam vrh, ali pitanje je ako će napraviti taj iskorak.
engleska isto tako krene kao da je jedna od najboljih ekipa prvenstva i onda čorak.
panama i tunis nisu bolje ali po meni niti nisu lagani zalogaj... možda bi moglo biti i zanimljivih rezulatata
--- Kraj citata ---
beligija će im 6 ,a englezi 4 komada uvalit. tunis je ok,moga bi bod nekima otkinuti
luigi:
Meni Belgija igra odlicno, bar ove prijateljske, ako zavrse prvi u grupi potencijalno idu na Brazil u 1/4 finalu sto bi sigurno bio najljepsi mec za gledati na prvenstvu.
mihovil:
Panama ce cak pokusat igrat i natrpat ce ih i Belgija i Engleska. Belgija ce na racun skupine biti vjerojatno i najatraktivnija/najefikasnija reprezentacija na prvenstvu ali bojim se da ce zapest na prvoj ozbiljnijoj prepreci.
Shankly1913:
Pa naglašavao sam prije prvenstva da bi treneri mogli ovdje upropastiti određene reprezentacije, jedna od tih i jest Belgija.
Martinez ima jebenu ekipu ali ove egzibicije za formacijama su mu zak***c.
Jebote složi ih u 4-3-3:
Courtois - Verthongen, Alderveireld, Kompany, Meunier - Naingolan, Dembele, DeBruyne - Hazard, Lukaku, Mertens
I pusti da igraju kako znaju, ove šeme sa trojicom iza, Carrascom ovo ono, samo gubi sa tim ...
luigi:
pa upravo sa 3-4-2-1 su sakrili mnoge mane, pogotovo defanzivno, obzirom da je isti menuier rupetina u odbrani a ovako ce mu toby cuvati ledja iza + sto meunier u napadu je.be keve, takodjer Carrasco po strani mi se svidja obzirom da je igrao kod Simeonea par sezona te ima tu odgovornost u defanzivi
Kakav crni Radja onda bi u ekipi imao 3 igraca koji hoce da carine loptu njega, de bruynea i hazarda, ovako imas ovu dvojicu s tim da ce de bruyne igrati bas povuceno, povucenije nego u cityu, a hazard ce imati slobodu u napadu i vise djelovati u sredini nego lijevo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju